• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oo karınca yiyenler ,böcek yiyenler, terlik altı yalayanlar daha neler göreceğiz bir bilseniz.
ne yapsın çocuklar mikroplarla böyle samimi oluyorlar. ellemeyin çocukları

dün gece dedim kendi kendime doğmuş olsada
böle karnımda uyutmucana bari
en azından dokunsam sevsem
ayyy archi kız helecan basıyo
neye benzicek acep

Herkese selam kızlar,
bugün benim karnım çok ağrıyor ayaklarım üşüyor ısıtamadım bir türlü o da gaz yaptı galiba karnım çok ağrıyor. Gecede bizimkinin oynamalarından uyuyamadım. Sizler nasılsınız?

anlaşıldı 21.haftanın sonuna doğru uyutmamaya başlıyolar
bende hiç uyumadım dilek

kızımı neden hissetmiyorum yaaa mafoldumben
ben her sabah hissederdim alışmışım.

neye benzicek acep

ayy bilmem ki . bende düşünüyorum kime benzeyecek diye
tabi bana benzese daha memnun olurum. bir tek dudakları babaya benzesin. onunkiler dolgun da kaydirigubbakcemile3
oyy ben onu sevmekten uyutmam geneŞeniz

neye benzicek acep

ya sorma beni deeeee dün annemle konuştum kızıma battaniyeli hastane cıkış takımlarından almış pembe nasıl görmedim ama ablamla öyle konuşuyoruz elbise aldım falan diyor.o zaman dank ediyor gerçek olduğuna inanamıyorum hala bebeğim olacağına hele ki kızım olacağınaaaa ayy sağlıkla alalım kucağımıza insallah hepimizzz çok heyecanlıyım çoookkyerimseniben

ay kanaryacım korkutma gözümüzü yaabilmiyorumkismilenapcaz biz yaa..yandık wallaohaoldumsmile
bilmiyorumki napcaz. kizimi diyorum ya düdüklü tencerenin icinde yada bulasik makinasinda bulursam diye bende cok korkuyorum.kaydirigubbakcemile3artik gözümüz ikiyken dört olacak.sempatiksalakcinniRabbim yardimcimiz olur.ya biz onlarin hakkindan,yada onlar bizim hakkimizdan gelecek.yasayip görecegiz.bu durumlarida paylasicagiz burda ne güzel,tabi vakit bulup da yazabilirsek

tabi bana benzese daha memnun olurum. bir tek dudakları babaya benzesin. onunkiler dolgun da kaydirigubbakcemile3

archiimm ben de aynı seyi diyorum bana benzesin kirpikleri ve dudakları babaya benzesin diyorum kaydirigubbakcemile3

gecen sene haziranda dogumyapan bir arkadasım var o da aynı sekilde kız sürekli kustu ama o evdeydi yine biz işteyiz allah yardım etsin canım ne diyeyim grissini ye sürekli hiç aç durma .. Serum da iyi bişey değilkii insallah yiyebilirsin kg aldırdı mı serum pekii

cnm o girrssini beni nasıl mahvettı bı bılsen onu cıkarması daha ıgrenc oluyr yakıyr tum yemek borumu cubuk kraker leblebi grissini hepsını denedım ve hepsınıde gormek ıstemyrm mecbr sabretcm böle gideck sanrm

ya sorma beni deeeee dün annemle konuştum kızıma battaniyeli hastane cıkış takımlarından almış pembe nasıl görmedim ama ablamla öyle konuşuyoruz elbise aldım falan diyor.o zaman dank ediyor gerçek olduğuna inanamıyorum hala bebeğim olacağına hele ki kızım olacağınaaaa ayy sağlıkla alalım kucağımıza insallah hepimizzz çok heyecanlıyım çoookkyerimseniben

ben kızıma elbise örüyoruuummm:hulya:
uyumuştur yevvrumm. çikolata ye azıcık belki hamsi gibi oynar.kaydirigubbakcemile2

benimkine arpa versen azıyo
çikolata hakgetire
korkuyom bazenakannehir

anlaşıldı 21.haftanın sonuna doğru uyutmamaya başlıyolar
bende hiç uyumadım dilek
normalde de uykum çok hafiftir ama dün epey bir oynadı ve kuvvetli tekmeler savurdu oğlum Sanırım içerde tekvando felan öğreniyor.

İlk çocuklar genelde babaya benzermiş ben istiyorum ki bebekliği dayıya benzesin kardeşimin ufaklığı çok tatlıydıda bilmiyorumkismile

Bende artık oğluma bir sürü şey alıyorumhihoyyyt montunu aldım, gömlek aldım, eşortman takımı aldım sadece zıbınlarını almadık annemle bir cumartesi gidip onlarıda halledicez

ne boyaması kız
kociş boyadı yazık yorgun yorgun işten gelip
bende yanına oturdum konuştumda konuştum
biraz nefes al dedi arada o kadarbilmiyorumkismile
boyadim deyince ne bileyim,nasil yapti bu kiz bunu diye düsündüm.yani birak boyamayi birsey kaldirmaya korkuyoruz anacim.eyvahedigeldismile

ne boyaması kız
kociş boyadı yazık yorgun yorgun işten gelip
bende yanına oturdum konuştumda konuştum
biraz nefes al dedi arada o kadarbilmiyorumkismile

PUHAHAHA ÇOK TATLISIN YAAAAAAAAAAAAAAAAAA:D BNMKIDE BANA BAZN ÖLE DIYOR AMA BEN HEMEN KUSUYRM:)a.s

herkese selam kızlar,
bugün benim karnım çok ağrıyor ayaklarım üşüyor ısıtamadım bir türlü o da gaz yaptı galiba karnım çok ağrıyor. Gecede bizimkinin oynamalarından uyuyamadım. Sizler nasılsınız?

selam cnm

Back
X