• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
archiimm ben de aynı seyi diyorum bana benzesin kirpikleri ve dudakları babaya benzesin diyorum kaydirigubbakcemile3

hehehe benim dudaklar ince eşiminkilerin maşallahı var o yüzden tek dudağı benzesin
ama ben böyle diyorum ya kesin dudakları bana benzer diğer yerleri babaya benzer. bende hırsımdan çatlarım eyvahedigeldismile

hareketsiz kal bi süre kıpraşma
uyuyodur yawrum be bişi olmaz sende

SENDE BENIM GİBİ DURT BAKALIM NAPCAK:d BEN CALISRKEN BAZEN KARNIMI MASAYA DAYIYRM HERLDE SIKISYR TIK EDIYR:d OARADA:roflol:

tamam uyuyodur herhalde..
amma alışmışım yaaa..
bide dün gece de çok uğraştım oynasın diye oynamadı
o yusden aklım onda hep
bilmiyorumkismile

Herkese selam kızlar,
bugün benim karnım çok ağrıyor ayaklarım üşüyor ısıtamadım bir türlü o da gaz yaptı galiba karnım çok ağrıyor. Gecede bizimkinin oynamalarından uyuyamadım. Sizler nasılsınız?
gecmis olsun canim üsütmüssündür dikkat et

cnm o girrssini beni nasıl mahvettı bı bılsen onu cıkarması daha ıgrenc oluyr yakıyr tum yemek borumu cubuk kraker leblebi grissini hepsını denedım ve hepsınıde gormek ıstemyrm mecbr sabretcm böle gideck sanrm

benim de ilk zamanlar midem bulanıyordu cok ama fazla kusmadım o zamanlar aynen ben de grissini bile yiyemiyordum seni anlıyorum canım sabret sonunda seni çooook güzel bir hediye bekliyoryerimseniben

İlk çocuklar genelde babaya benzermiş ben istiyorum ki bebekliği dayıya benzesin kardeşimin ufaklığı çok tatlıydıda bilmiyorumkismile

Bende artık oğluma bir sürü şey alıyorumhihoyyyt montunu aldım, gömlek aldım, eşortman takımı aldım sadece zıbınlarını almadık annemle bir cumartesi gidip onlarıda halledicez

bende maaşımı alayım öyle çıkacağım alışverişe. annem sağolsun dün bir sürü şey almış. onlar benden hevesli

amma alışmışım yaaa..
o yusden aklım onda hep
bilmiyorumkismile

cnmmm o konuyu takma kafana benimde aynı pazar günleri tatil günü cadnın zaten
bu haftada geçen haftaya göre daha sessizzz
hepsi devamlı atacak diye de bir şey yok endişelenme konusunda da daha erken yaaaaaaaaaaa:teselli:

hehehe benim dudaklar ince eşiminkilerin maşallahı var o yüzden tek dudağı benzesin
ama ben böyle diyorum ya kesin dudakları bana benzer diğer yerleri babaya benzer. bende hırsımdan çatlarım eyvahedigeldismile

ya evt aynen öyle oluyor canım benim abimin eşi diyorduki hep hamileyken aman kulakları bana benzemesin neresi kime benzerse benzesin yeğenimin bir tek kulakları ona benzedi biraz kepçe kaydirigubbakcemile3 o sebeple cok da yorum yapmamak lazım valla olduğu gibi bana da benzeyebilir babannesi de ananesine de teyzesine de kime benzerse benzesin gelsin sağlıkla en iyisi böyle diyelim yerimseniben

benim de ilk zamanlar midem bulanıyordu cok ama fazla kusmadım o zamanlar aynen ben de grissini bile yiyemiyordum seni anlıyorum canım sabret sonunda seni çooook güzel bir hediye bekliyoryerimseniben

tek sıgınagım o paşama bir an önce kavuşmak saglkla ıns cnm onn ıcın herseye degerrrrrrrrrrrr

ablam da temmuzda gelecek canım neresindesin sen o da almanya sınırında enchede de almanya ya cok sık gidiyorlar.ben de eğer bebekim cok huysuz olmazsa ve esim de sesini cıkarmazsa dogum iznim de 15 günlüğüne falan ablamın yanına kacmayı planlıyorum
kölne yakinim canim. ben tr ye sen buralara geleceksin yani.ne güzel degisiklik olur.yanliz ucakta cok huysuzlaniyorlar canim,sürekli agliyorlar.kulaklari falan tikaniyor ya ondan dolayi. bende onu düsünüyorum simdiden.yanliz gidicem.esim sonra gelecek,dönerken sorun yok yani.

boyadim deyince ne bileyim,nasil yapti bu kiz bunu diye düsündüm.yani birak boyamayi birsey kaldirmaya korkuyoruz anacim.eyvahedigeldismile

çaktırma sus naz yapıyom ben hep oturuyomzemuszemus
PUHAHAHA ÇOK TATLISIN YAAAAAAAAAAAAAAAAAA:D BNMKIDE BANA BAZN ÖLE DIYOR AMA BEN HEMEN KUSUYRM:)a.s

ama bizimki 2 tane hol ışığı kırdı
ondan çok cırladım
sonra unuttum bu sefer muhabbet olsun diye konuştumbilmiyorumkismile

archinin bebikinin dudakları araplar gibi olceksempatiksalakcinni
SENDE BENIM GİBİ DURT BAKALIM NAPCAK:d BEN CALISRKEN BAZEN KARNIMI MASAYA DAYIYRM HERLDE SIKISYR TIK EDIYR:d OARADA:roflol:
ay haiiiiin

amma alışmışım yaaa..
o yusden aklım onda hep
bilmiyorumkismile

Şeniz

burda kar başladı ama siddetli de yağmur var çok enteresan bir görüntü lapa lapa kar atıyor ama hızlı da yağmur yağıyor hiç de görmemiştim böyle bişey heeakannehirbilmiyorumkismile

burda kar başladı ama siddetli de yağmur var çok enteresan bir görüntü lapa lapa kar atıyor ama hızlı da yağmur yağıyor hiç de görmemiştim böyle bişey heeakannehirbilmiyorumkismile

kar nası bişi yabilmiyorumkismile

kölne yakinim canim. ben tr ye sen buralara geleceksin yani.ne güzel degisiklik olur.yanliz ucakta cok huysuzlaniyorlar canim,sürekli agliyorlar.kulaklari falan tikaniyor ya ondan dolayi. bende onu düsünüyorum simdiden.yanliz gidicem.esim sonra gelecek,dönerken sorun yok yani.

valla zaten ben böyle diyorum ama belki de gidemem cesaret edip de bilmiyorumkismile huysuzlanırsa falan telaş yaparım ztn daha taze anne olcaasss kaydirigubbakcemile3 ablam da gelcek 5 hafta falan kalacak yanımda ztn bilemiyorum aslında değmez gitmeme ama izin sorunu olduğundan hazır iznim varken gitmek de istiyorum bakalım zamana bıraktım..orda yağmur mu var kar mı ? ablamlar sık sık köln.e gidiyorlar çünkü orada görümcesi var onlara da uzak değil yani köln ablama

merhabalar herkese az once dr dan geldım cok sukur gordum bebegımı bel cevresıne gore nedemekse artık 475 gram dedı bacakları uzunmus bıraz esım uzun boylu olacak dedı dr da herhalde dedı.ayrıntılı usg 250 dedı cokmus dedım baska yerde tabı.bu sefer 160 nasıl dedı ıyı dedım hastane ısmı dr ısmı verdı.sızce bu fıyat ıyımı kızlar.tetanoz asısı ben sormadım oda bahsetmedı.zaten esınede yaptırtmadıgını sekreterı onceden demıstı bana.

kızımı neden hissetmiyorum yaaa mafoldumben
ben her sabah hissederdim alışmışım.
canim cok normal.inan bende cok slkinti yapmistim.hafta hafta gebelikde de yaziyor,bu haftalar bebeginizin hareketlerini hissetmeyebilirsiniz.bu durumda sakin endiselenmeyin diyorlar.

merhabalar herkese az once dr dan geldım cok sukur gordum bebegımı bel cevresıne gore nedemekse artık 475 gram dedı bacakları uzunmus bıraz esım uzun boylu olacak dedı dr da herhalde dedı.ayrıntılı usg 250 dedı cokmus dedım baska yerde tabı.bu sefer 160 nasıl dedı ıyı dedım hastane ısmı dr ısmı verdı.sızce bu fıyat ıyımı kızlar.tetanoz asısı ben sormadım oda bahsetmedı.zaten esınede yaptırtmadıgını sekreterı onceden demıstı bana.

ay ne güzel bebeğin yarım kg a yaklaşmış
bende heyecanla bekliyorum yarım kg oluşunu

Back
X