• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
basmane şifada düşünüyorum yawrum sen?

hım ben burann yabancısıyım pek bilgim yok hastanelr hakkında ama çınarlı hastanesı cok ıyı dıye duydum temız falan orayı dusunyrm doktormda dedıkı bıkac hastane onercem hangısını ıstersne onu sececeksın dedı daha hiç konsmadık ama doktorlada erken dedı daha

hım ben burann yabancısıyım pek bilgim yok hastanelr hakkında ama çınarlı hastanesı cok ıyı dıye duydum temız falan orayı dusunyrm doktormda dedıkı bıkac hastane onercem hangısını ıstersne onu sececeksın dedı daha hiç konsmadık ama doktorlada erken dedı daha

ayşen hn mı dr.un yawrum

geçen hafta hanımın çiftliğini izliyodum hamile olduğunu söyleyince kocası evde partiler mücevher hediyeler felan verdi ya bende dedim benim ondan neyim eksik dedim hani bişey görmedik dedim akannehir bende benimkine sizin eşleriniz özel bişey yaptımı hamile olduğunuzu söylediğinizde?

geçen hafta hanımın çiftliğini izliyodum hamile olduğunu söyleyince kocası evde partiler mücevher hediyeler felan verdi ya bende dedim benim ondan neyim eksik dedim hani bişey görmedik dedim akannehir bende benimkine sizin eşleriniz özel bişey yaptımı hamile olduğunuzu söylediğinizde?

Hee yaptı canım, otururken sırtıma bi yastık koyuyor sadece. :jeyyar:

Hee yaptı canım, otururken sırtıma bi yastık koyuyor sadece. :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 benimki de sadece portakal sıkıyor bana bir de nutellayı almayı kendine iş edindi bitmeden alıyor yenisini bir de baaakk kızım sana ne aldım diyooorrakannehir yani hayatımızda değişen 2 sey bunlar bu kadarcık bilmiyorumkismile

benim hödük kocam asla yapmaz ama şimdiden sölüyorum hamile kaldığımda bişey yapmadın bari doğumda yap minik bişey olsa yeter minik ama maddi manevi büyük olsun diye de ekliyorum

kaydirigubbakcemile3 benimki de sadece portakal sıkıyor bana bir de nutellayı almayı kendine iş edindi bitmeden alıyor yenisini bir de baaakk kızım sana ne aldım diyooorrakannehir yani hayatımızda değişen 2 sey bunlar bu kadarcık bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 neyse yalnız değilmişim oh rahatladım

yataklarada baktınmı stella çok uygun ve güzel dimi? bende bi kaç parça bişey aldım ctesi ordan ama takım almak istiyorum odayı o yüzden modokoya bakıcam

2-3 tane yatak vardı canım aslında çok uygunlar ama bende takım ve büyüyebilen düşündüğümden çok dikkat etmedim

ama kıyafetler uygun
bitane bahçivan tarzı kapri tulum gördüm pembe çiçekli içindede kısa kollu beyaz badi vardı 0-3 ay onu alacaktım eşim akşam beraber alalım dedi
başkası almaz inşallah çok beğenmiştim

taaaaabiiiiiiiiiiiiiiiikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hiçbişeyyyy

Yaa sorma benim koca hödüklükten yıkılıyor. Bırak öğrenince özel bişey yapmayı benimki doğumda bile bi halt yapmaz. Ama ben dedim doğumda takacağın takıyı hazır etmeden hastaneye gelme valla göstermem sana bebeği dedim. Ama umrundamı tabiki değil:oklava:

2-3 tane yatak vardı canım aslında çok uygunlar ama bende takım ve büyüyebilen düşündüğümden çok dikkat etmedim

ama kıyafetler uygun
bitane bahçivan tarzı kapri tulum gördüm pembe çiçekli içindede kısa kollu beyaz badi vardı 0-3 ay onu alacaktım eşim akşam beraber alalım dedi
başkası almaz inşallah çok beğenmiştim

bende 3 lü zıbın gibi üst grup olanlar vardı sadece onlardan aldım 17.90 dı fiyatı sanırım cinsiyet kesinleşmediği için henüz pek bişey alamadım mafoldumben

kızlar sağlık ocağına gittimm şu aşağıda olma ve baskı yapma konusu hakkında
kalp atışı normal gördüm kuzumu ama göbek deliğimin sağ tarafında hafif bir kasılma
varmış. aranızda böyle olan varmı ya çok korktummmmmmmmmmmmmmmmmmm

amaaann ben ona ne fikirler verdim de :jeyyar:
uygulayamıyolar fikir versen de

ya niyeee ama niyee yaa kabullenemıyorm ama ben bunuu kocam eskıdn böle deıldı yaa demekkı alana kadar lafı doruymussss eskıdn cok romantıktııı:(:(:kedi:

Bizimki de sanki kendisi hamile, ay benim canım şunu istiyor diye bi başlıyor, ÇILDIRIYORUM

Back
X