• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla benimki sürpriz değil o yüzden çok kızamıyorum adamcağıza evlenmeden öncede böyleydi. Öyle süprizle hediyeyle falan hiç işi olmaz. Zaten hediye almayı beceremez bensiz daha iğne almışlığı yok. Bu birazda benim hödüklüğüm oldu baştan bu duruma ses etmediğim için şimdide şikayet etmeye hakkım olmuyor. Ama sağolsun bugüne kadar istediğim hiçbirşeyi geri çevirmedi belki hemen almadı ama muhakkak bir yolunu bulup alır ama insan bazen ruhu okşansın istiyor tabi

benimkisi sevgiliyken daha romantikti ya bana güzel sürprizler yapardı nadiren de olsa eh hediyeleri de fena olmazdı ama simdii cok değişti ya saldı iyice kendini.evt genelde her istediğime evet diyor kırmıyor beni bir sekilde her zaman kararları ben veriyorum evde bile ama dediğin gibi ruhum okşanmıyorki bunlar olunca.insan biraz duygusalca yaklaşır dimi amaa ben demeden akıl eder ah nerdeeeeee bilmiyorumkismile

kızlar doğumdan sonra kocalar hediye alıyolarmışya
bizimki biliyomuki acaba

alıyormuymuşş kısss:D:D bence bizmkilerde tık yok bılselerdee bılmyrmus gıbı yaparlar sen şimdiden duyurmaya başla hoş ben hamiş kaldgmdn beri duyuruyorumm ters tepıyr sanrm:(

bizimki bilmiyodur kesin ben bi hedef belirleyip beynine sokayım kocişkomun

benimkisi de kesin bilmiyor ama sağdan soldan da duymuyor mu dizide filmde de mi görmüyorlar.ayrıca da bu akıl edinilecek bişey nasıl biz bebeğimiz olacak diye bişeyler alıp hazırlık yapıyoruz ama onlar sadece izliyor bu da onun gibi bişey işte.bendedikten sonra alsa ne almasa ne off yaaa

ozasfa dr. ne dedi korkutacak bişi mi dedi sana anlamadım ben
neymiş ne olurmuş yaz bi bakayım
kasılma olabilir bişi olmaz ki

ciddimisin ya sadece sağ tarafta kasılmaların var hafif hafif dedi bu benim drum değil zaten sağlık ocağının dr.u benm ona gitme sebebimde sabah bahsettim ya ağrı yok sadece kasıklarımda kıpırtı aşağı vuran bir garip birşey vardı gittimm hafif hafif kasılmaların var dedi bilmiyorum bu sağlık ocaklarındaki ebelermi birass evhamlı yaaaaaaa

benimkisi de kesin bilmiyor ama sağdan soldan da duymuyor mu dizide filmde de mi görmüyorlar.ayrıca da bu akıl edinilecek bişey nasıl biz bebeğimiz olacak diye bişeyler alıp hazırlık yapıyoruz ama onlar sadece izliyor bu da onun gibi bişey işte.bendedikten sonra alsa ne almasa ne off yaaa

cnm onlar fılmlerı işine gelmedıgı için abartı bulup solenıyorlar bileee:Dakannehir

Kız pembişşş bizimki de aynı valla Çok üzgünüm çoook

benimkisi sevgiliyken daha romantikti ya bana güzel sürprizler yapardı nadiren de olsa eh hediyeleri de fena olmazdı ama simdii cok değişti ya saldı iyice kendini.evt genelde her istediğime evet diyor kırmıyor beni bir sekilde her zaman kararları ben veriyorum evde bile ama dediğin gibi ruhum okşanmıyorki bunlar olunca.insan biraz duygusalca yaklaşır dimi amaa ben demeden akıl eder ah nerdeeeeee bilmiyorumkismile

ciddimisin ya sadece sağ tarafta kasılmaların var hafif hafif dedi bu benim drum değil zaten sağlık ocağının dr.u benm ona gitme sebebimde sabah bahsettim ya ağrı yok sadece kasıklarımda kıpırtı aşağı vuran bir garip birşey vardı gittimm hafif hafif kasılmaların var dedi bilmiyorum bu sağlık ocaklarındaki ebelermi birass evhamlı yaaaaaaa

ya sen sormadın mı eee kasılma varsa ne demek yani diye..
sen ara kendi doktoruna git bence baksana seni korkutmuş bunlar

ya sen sormadın mı eee kasılma varsa ne demek yani diye..
Sen ara kendi doktoruna git bence baksana seni korkutmuş bunlar

ayyy evet şimdi arkadaşımlada konuştum olabilir diyor hafif kasılmalarrr
kasılma neden diye sordum yorulmuş olabilirsin falan dedi
dinlen dedi sonrada bazı hamileler de olur böyle ara ara dedi
öle cnm ya ayyyy ne zor ya bir şey olacak diye ödüm kopuyoo ösgemmmm

ayyy evet şimdi arkadaşımlada konuştum olabilir diyor hafif kasılmalarrr
kasılma neden diye sordum yorulmuş olabilirsin falan dedi
dinlen dedi sonrada bazı hamileler de olur böyle ara ara dedi
öle cnm ya ayyyy ne zor ya bir şey olacak diye ödüm kopuyoo ösgemmmm

getirme aklına kötü şeyler güzelce dinlen yorma kendini canım

merhabalar herkese az once dr dan geldım cok sukur gordum bebegımı bel cevresıne gore nedemekse artık 475 gram dedı bacakları uzunmus bıraz esım uzun boylu olacak dedı dr da herhalde dedı.ayrıntılı usg 250 dedı cokmus dedım baska yerde tabı.bu sefer 160 nasıl dedı ıyı dedım hastane ısmı dr ısmı verdı.sızce bu fıyat ıyımı kızlar.tetanoz asısı ben sormadım oda bahsetmedı.zaten esınede yaptırtmadıgını sekreterı onceden demıstı bana.
slm cnm usg detaylı ultrasonmu oluyo bende perşembe çekircem 50 tl dediler sigorta varmı senin bence çok fazla 60 da oysa eyerakannehir

özel bi soru sorcam size kızlar
adet mevzuları falanda dahil tabi bu duruma
doğumunuzu annenizmi,kayınvalidenizmi,direk eşinizmi karşılıycak

Back
X