basmane şifada düşünüyorum yawrum sen?
hım ben burann yabancısıyım pek bilgim yok hastanelr hakkında ama çınarlı hastanesı cok ıyı dıye duydum temız falan orayı dusunyrm doktormda dedıkı bıkac hastane onercem hangısını ıstersne onu sececeksın dedı daha hiç konsmadık ama doktorlada erken dedı daha
ayyyy pek romantiiiikkkalkisalkisalkis
çok romantikimdir ben..ayyyy pek romantiiiikkkalkisalkisalkis
Cosmocuğum sana özelden mesaj attım, bakabilir misin?
Zeynebim illa ki gmail olmasına gerek yok, sen 2010-haziran-anneleri@googlegroups.com adresine bir mail at hemen onaylayalım seni.
geçen hafta hanımın çiftliğini izliyodum hamile olduğunu söyleyince kocası evde partiler mücevher hediyeler felan verdi ya bende dedim benim ondan neyim eksik dedim hani bişey görmedik dedim akannehir bende benimkine sizin eşleriniz özel bişey yaptımı hamile olduğunuzu söylediğinizde?
amaaann ben ona ne fikirler verdim de :jeyyar:efet cok romantık bnm kcoam bana böle bi süpriz yapsaa bırı suadamı aarsnda fıkırlerı versın yafss
ayşen hn mı dr.un yawrum
Hee yaptı canım, otururken sırtıma bi yastık koyuyor sadece. :jeyyar:
Hee yaptı canım, otururken sırtıma bi yastık koyuyor sadece. :jeyyar:
geçen hafta hanımın çiftliğini izliyodum hamile olduğunu söyleyince kocası evde partiler mücevher hediyeler felan verdi ya bende dedim benim ondan neyim eksik dedim hani bişey görmedik dedim akannehir bende benimkine sizin eşleriniz özel bişey yaptımı hamile olduğunuzu söylediğinizde?
kaydirigubbakcemile3 benimki de sadece portakal sıkıyor bana bir de nutellayı almayı kendine iş edindi bitmeden alıyor yenisini bir de baaakk kızım sana ne aldım diyooorrakannehir yani hayatımızda değişen 2 sey bunlar bu kadarcık bilmiyorumkismile
yataklarada baktınmı stella çok uygun ve güzel dimi? bende bi kaç parça bişey aldım ctesi ordan ama takım almak istiyorum odayı o yüzden modokoya bakıcam
2-3 tane yatak vardı canım aslında çok uygunlar ama bende takım ve büyüyebilen düşündüğümden çok dikkat etmedim
ama kıyafetler uygun
bitane bahçivan tarzı kapri tulum gördüm pembe çiçekli içindede kısa kollu beyaz badi vardı 0-3 ay onu alacaktım eşim akşam beraber alalım dedi
başkası almaz inşallah çok beğenmiştim
amaaann ben ona ne fikirler verdim de :jeyyar:
uygulayamıyolar fikir versen de
kaydirigubbakcemile3 benimki de sadece portakal sıkıyor bana bir de nutellayı almayı kendine iş edindi bitmeden alıyor yenisini bir de baaakk kızım sana ne aldım diyooorrakannehir yani hayatımızda değişen 2 sey bunlar bu kadarcık bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?