- Konu Sahibi daemon
-
- #44.001
Yaa sorma benim koca hödüklükten yıkılıyor. Bırak öğrenince özel bişey yapmayı benimki doğumda bile bi halt yapmaz. Ama ben dedim doğumda takacağın takıyı hazır etmeden hastaneye gelme valla göstermem sana bebeği dedim. Ama umrundamı tabiki değilklava:
Bizimki de sanki kendisi hamile, ay benim canım şunu istiyor diye bi başlıyor, ÇILDIRIYORUM
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 benimki de sadece portakal sıkıyor bana bir de nutellayı almayı kendine iş edindi bitmeden alıyor yenisini bir de baaakk kızım sana ne aldım diyooorrakannehir yani hayatımızda değişen 2 sey bunlar bu kadarcık bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 neyse yalnız değilmişim oh rahatladım
taaaaabiiiiiiiiiiiiiiiikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hiçbişeyyyy
Yaa sorma benim koca hödüklükten yıkılıyor. Bırak öğrenince özel bişey yapmayı benimki doğumda bile bi halt yapmaz. Ama ben dedim doğumda takacağın takıyı hazır etmeden hastaneye gelme valla göstermem sana bebeği dedim. Ama umrundamı tabiki değilklava:
Bizimki de sanki kendisi hamile, ay benim canım şunu istiyor diye bi başlıyor, ÇILDIRIYORUM
annişime çikolatalı meyve de gönderdim orkide de ..
canım annem benim ne yapsam az ona
canım annem benim ne yapsam az ona [/Qn
annenle nice mutlu yıllara opuyorumnanaktan
Herhalde kızım iyi yapmışsın bide akşam gidip kocaman bi öptünmüydü ne güzel olur. Bizdende selam söyle iyiki doğmuş annişin
sağolun kıslarrrmutlu yıllar onaa
kızlar doğumdan sonra kocalar hediye alıyolarmışya
bizimki biliyomuki acaba
bizimki biliyomuki acaba
ya neden böylelerkiiiiiii :bbo:
bizimki biliyomuki acaba
koptum bunlara yaa bende kendimi yalnız hissetmiyorum artık kocama boşuna kızmayım tüm erkekler böyleymiş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?