• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özel bi soru sorcam size kızlar
adet mevzuları falanda dahil tabi bu duruma
doğumunuzu annenizmi,kayınvalidenizmi,direk eşinizmi karşılıycak

doğumunuz derken hastane masraflarımı tabikide eşim yani kayın valdemler daha 6.ay bitiyo bi kere nasılsın bile demediler onlar masraf karşılırmı daha bizden almasınlarda:oklava:alsanaalsanasmile

ayyy evet şimdi arkadaşımlada konuştum olabilir diyor hafif kasılmalarrr
kasılma neden diye sordum yorulmuş olabilirsin falan dedi
dinlen dedi sonrada bazı hamileler de olur böyle ara ara dedi
öle cnm ya ayyyy ne zor ya bir şey olacak diye ödüm kopuyoo ösgemmmm
üzülme canımcım üzülmeee..
bişi olmaz bebişin sarılıyodur sana sıkı sıkı..
:1hug:

hastanem karşılayacak sempatiksalakcinni

ama karşılamasaydı da, eşim karşılayacaktı bilmiyorumkismile

kendimiz karşılayacağız canım.ama destek olma acısından benim annem destek oluyor maddi olarak bize..

bizimde öyle
ama ssklı bile doğum yapsan
600-1000 arasını gözden çıkarcan
bizdede öyle bir birikim yok suan annem sağolsun okadar destekki artık bunuda gıcıklığına kayınvalideye yüklemek istiyorum ama o da yokdiycek herzamanki gibi napcam bilmiyorum

Herşeyi kendimiz ödüyoruz canım, herşey eşimle bana ait, şimdiden kredi çekiyoruz.

üzülme canımcım üzülmeee..
bişi olmaz bebişin sarılıyodur sana sıkı sıkı..
:1hug:

hastanem karşılayacak sempatiksalakcinni

ama karşılamasaydı da, eşim karşılayacaktı bilmiyorumkismile

SAĞOL CANIMCIM:1hug:

parasal açıdan mı sordun tatlım. Eğer öyleyse eşimle ben karşılıcaz bizim bütün paramız ortak zaten. planladığımız için bebişi sigorta yaptırmıştık doğumda sadece kendi doktorumu hastaneye getirme parasının bir kısmı bizim cebimizden çıkıcak o kadar. Doğum masrafı dışındada bebişin hertürlü ihtiyacını falan yine eşim ve ben karşılıcaz. Bizde ilk torunun yatak odası takımını falan anneanne alır ama benim annişim bi emekli maaşıyla tek başına yaşayan bi kadıncağız zaten ben ve eşim destek oluyoruz anneme. Zaten annem doğumdan sonra bütün düzenini değiştirip gelip bebişimize bakıcak bundan büyük nimet olmaz ikimiz içinde başka bişey istemeyiz. Kocamında annesi hayatta değil babasıylada konuşmuyor. Görümcelerimde ellerinden geldiği kadar halalık yapıyorlar sağolsunlar.

canım varya kendı kendıme cok guldum ama acınacak halımıze guldum esım kayınvalıdemlere herkes bişi alıyor cocuk odasını amcam kaynvalıdem beşiği sizede bebek arabası ve anakucagını aldırayım dedgndee kaynanammm aaa napcaksınz bebek arabasını dedı eşimde gezdırcez dedı eee nereyı gezdırcenz kucuck bebegıı ne gerek var dedı arabaya şimdi soruyorum sizeeeeeeeeeee bunu diyen dogum masraflarımı karsılamak ıstermii eheheheheh sanmammmm ama zaten onlardan gelecek hayırda allahtan gelsınn:D

bizimde öyle
ama ssklı bile doğum yapsan
600-1000 arasını gözden çıkarcan
bizdede öyle bir birikim yok suan annem sağolsun okadar destekki artık bunuda gıcıklığına kayınvalideye yüklemek istiyorum ama o da yokdiycek herzamanki gibi napcam bilmiyorum

ayy canım yaa esin ailesi ile konuşsun durumu anlatsın eşşeklik etmesinler kızdırmasınlar beni ellerinde var da vermiyorlarsa pes diyorum sadece çok ayıp yanii..

elhamra senin kayınvalidelerin maddi durumları nasıl

Bızımde bız karŞılıyoruz ama kaynanam bırkısmını vereyım demıŞŞŞ bakalımm

ayy canım yaa esin ailesi ile konuşsun durumu anlatsın eşşeklik etmesinler kızdırmasınlar beni ellerinde var da vermiyorlarsa pes diyorum sadece çok ayıp yanii..

görünüşte hep yok ama kartlar hep dolu o nasıl oluyo onu anlamıyorum
eşimde ben kimseden bişey istemem diyo kesiyo atıyo

elhamra canım istanbulda kadın doğum ücretleri ücretsiz izmirde de öyle var diye duymuştum

Back
X