kız bi konuda da bilgin olmasın kaydirigubbakcemile3Stella canım kardeşine geçmiş olsun laporoskopik ameliyatlar artık çok yaygın kesi yapılmadan onarılacak bölgeye en fazla 5 küçük delik açarak mikroskobik cerrahi şeklinde yapılıyor. Delikten giren bir kamera var doktor ekrandan takip ediyor ve müdahale edeceği yere bu şekilde ulaşıyor. Tek sıkıntısı işlem sırasında karın boşluğuna hava verdikleri için ameliyat sonrası gaz problemi oluyor.İşlem sonrası deliklere birer dikiş atılıyor ve kesi yapılmadığı için iyileşme çok daha çabuk oluyor.Bu arada umarım ameliyata gerek kalmaz. Tekrar geçmiş olsun.
kız bi konuda da bilgin olmasın kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun cnmmm iyi rahatlamışsındır bak
benim kasılmada normal demekki dr.sölediğiiii
evet benim babam da olmustu laporoskobik ben ameliyat dedim ama.bu sekilde oldugu icin de cok rahatdi.ertesi günü de cikisi verildiStella canım kardeşine geçmiş olsun laporoskopik ameliyatlar artık çok yaygın kesi yapılmadan onarılacak bölgeye en fazla 5 küçük delik açarak mikroskobik cerrahi şeklinde yapılıyor. Delikten giren bir kamera var doktor ekrandan takip ediyor ve müdahale edeceği yere bu şekilde ulaşıyor. Tek sıkıntısı işlem sırasında karın boşluğuna hava verdikleri için ameliyat sonrası gaz problemi oluyor.İşlem sonrası deliklere birer dikiş atılıyor ve kesi yapılmadığı için iyileşme çok daha çabuk oluyor.Bu arada umarım ameliyata gerek kalmaz. Tekrar geçmiş olsun.
Kızlar kasılmalardan bahsetmişsiniz ama zaten doğumdan önce hamilelik esnasında ki kasılmalar anne tarafından hissedilmezki ilerleyen haftalarda doktorlarımız bizi nts cihazına bağlayacaklar o şekilde anlaşılacak kasılmalar.Allah korusun gerçekten doğumu tetikleyecek kadar şiddetli olursa hissedilebilinir boyutta olur. Ama yataktan kalkarken yada dmnerken yada ani bi harekette falan bıçak saplaması gibi ani acılar hissediyorsanız bunları takmayım bunlar kasılma değilmiş. Ama hemen geçmeyip uzun süre devam eden bir acıysa doktorumuzu aramak gerekiyormuş aklınızda olsun (bunların hepsini okuduğum kitaptan öğrendim bu arada)
Kızlar kasılmalardan bahsetmişsiniz ama zaten doğumdan önce hamilelik esnasında ki kasılmalar anne tarafından hissedilmezki ilerleyen haftalarda doktorlarımız bizi nts cihazına bağlayacaklar o şekilde anlaşılacak kasılmalar.Allah korusun gerçekten doğumu tetikleyecek kadar şiddetli olursa hissedilebilinir boyutta olur. Ama yataktan kalkarken yada dmnerken yada ani bi harekette falan bıçak saplaması gibi ani acılar hissediyorsanız bunları takmayım bunlar kasılma değilmiş. Ama hemen geçmeyip uzun süre devam eden bir acıysa doktorumuzu aramak gerekiyormuş aklınızda olsun (bunların hepsini okuduğum kitaptan öğrendim bu arada)
aynen benimde öyle oldu.3 ay hic bulanmadi.dün cok fenaydim.herhalde dedim,ilk bastan cekmedim sonradan cekicem bu mide bulantisindan.kızlarrrrrrrr geçmişlerr olsun.. opuyorumnanaktan benim de kaç aydır midem bulanmadı, bugün bulanası tuttu üşüttüm mü acabaa :sinifsinif:
kızlarrrrrrrr geçmişlerr olsun.. opuyorumnanaktan benim de kaç aydır midem bulanmadı, bugün bulanası tuttu üşüttüm mü acabaa :sinifsinif:
aynen benimde öyle oldu.3 ay hic bulanmadi.dün cok fenaydim.herhalde dedim,ilk bastan cekmedim sonradan cekicem bu mide bulantisindan.
alkisalkisalkis tskler zeynepKızlar kasılmalardan bahsetmişsiniz ama zaten doğumdan önce hamilelik esnasında ki kasılmalar anne tarafından hissedilmezki ilerleyen haftalarda doktorlarımız bizi nts cihazına bağlayacaklar o şekilde anlaşılacak kasılmalar.Allah korusun gerçekten doğumu tetikleyecek kadar şiddetli olursa hissedilebilinir boyutta olur. Ama yataktan kalkarken yada dmnerken yada ani bi harekette falan bıçak saplaması gibi ani acılar hissediyorsanız bunları takmayım bunlar kasılma değilmiş. Ama hemen geçmeyip uzun süre devam eden bir acıysa doktorumuzu aramak gerekiyormuş aklınızda olsun (bunların hepsini okuduğum kitaptan öğrendim bu arada)
ösgeee
yarın çrşb ama benim koca çalışcak galbaaklinialirimsmile
himmm bak sen yaramaza.benimde kahvaltidan sonra oldu.Benim de bazen oğlum galiba takla atıyor, o zaman çok midem bulanıyor. İçim kalkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?