2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende duvar kagıdı dusunuyorum ama simli boyamakda fena fıkır dıılkararsızım dunur yafss

kıslar doktorunuz size tetanoz aşısı hakkında bişi söledi mii
benim doktorum haftaya bir sağlık ocağına qidip tetanoz aşısı olmam qerektiğini söledi bilmiyorumkismile

cnm benım dr.um henuz bana bişi demedi bu konuyla ilgili ama 2-3 hafta oluyo sanırım.sağlık ocagına gttiğimde hemşire 5. ayımda 1 kez ve 6.ayımda 1 kez tetanos aşısı olmamı gerektiğini soyledi.bnde dedımkı hamıle kalmadan once yani geçen yıl şubatta ben olmuştum dedım.olsun dedı 2 kez olman gerekıyor dedı.haftaya doktorumla randevum var.ona da sorucam bunu.bakalım ne dicek. CADIARZU

benim randevumda haftaya ve benim bebiş bu hafta hiç oynamıyo kafama taktım iki gündür hastayımda acaba ondanmı oynamıyo,doktora gitmeye korkuorum şimdi

kız o kımıldıyordur da sen hissetmiosundur
qeçenlerde banada öle oldu minik kımıldamalar yapıodu ama
beni tatmin etmediğinden tekme atmasını istiodum :jeyyar:
uyuşuk tembel kız bizimkiler :roflol:

ya ne bilim çok net hissetmiorum gibi..önceden çok hareketliydi,rahatsızdım acaba o yüzdenmi hissetmiorum..bakalım inş.bi sorun yoktur

hımmm bilmiyorumkismile
bende haftaya qidicem bakalım ne dicek sağlık ocağındakiler

aynen belki tatmin edici değil o yüzden kafama taktım,sinirden başım ağrıyo

ya ne bilim çok net hissetmiorum gibi..önceden çok hareketliydi,rahatsızdım acaba o yüzdenmi hissetmiorum..bakalım inş.bi sorun yoktur

aynen belki tatmin edici değil o yüzden kafama taktım,sinirden başım ağrıyo

kafana takma canım. banada oluo öle
ama normalmiş bu dönemlerde böle olması
ben araştırdım sitelerden falan
o yüzden sorun yok yani bebişin oynuodur ama minik hareketlerle oynadığından sen hissetmiosun hepsini
1 ay sonra karnımız yamulcak şekilde oynucaklar annesi meraklanma sen :asigim:

inşallahh..sarsıcak derecede olması lazım sanırım :)

bende oyle diyorum bebişime uyuşuk bu diye.hafif kımıldamalar hissediyorum sdece..bazı zaman oluyo.bnde tekme bekliyorum çokmu abartılı oldu acaba şimdiden kaydirigubbakcemile3

hadi kıslar ben kaçtım byyy a.s.

benim randevumda haftaya ve benim bebiş bu hafta hiç oynamıyo kafama taktım iki gündür hastayımda acaba ondanmı oynamıyo,doktora gitmeye korkuorum şimdi
dinleniyordur annesi telaş yapma sen arada hissetmeyebilrimişiz
benimde çok hissetmediğim zaman oldu bazen gaz mı bebek mi karıştırıyorum

bende duvar kağıdı düşünüorum..çok güzel duvar kağıtları var yeni çıkan..zaten simli boya gibi olanlarda var kağıt olarak

HIM HAKLSN AMANYAA COCUK ODAMDA TERS BIR YERDE DAR UZUN BICIMSIZ NASIL COCUK ODASI SEKLINE SOKCAM BİLMYRM IVIR ZIVIRLARRR OFF OFFF YAA ASLNDA TEK DERDIM BOYA YADA DUVAR KAGIDI OLSA EHEHEH:d

kıslar doktorunuz size tetanoz aşısı hakkında bişi söledi mii
benim doktorum haftaya bir sağlık ocağına qidip tetanoz aşısı olmam qerektiğini söledi bilmiyorumkismile
ben salı gidip yaptırdım canım aşımı

korkma fıstık arada benimde öle oluyo bazen bütün gün hareket etmiyo gibi ama akşam ları ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…