kahverengi ile turkuaz çok güzel oluyor tabi tonlarını tutturmak lazım.
halısını ve perdesini turkuaz alabilirsin. ama perdem var diyorsun o iş o yüzden yaş .
ya da duvar boyasını turkuaz renklerinde seçebilirsin. çok da yakışır gibi geliyor.
mesela bunun gibi
ooh mis qibi hazırlanırsın kocişinehihoyyythihoyyyt bu akşam kocam geliyo yupppiiiiii:lepi:
herkese selamlar kızlar...bakıorum cnm
hihoyyytay yaptım galibaa saol cnm mcxx kaydirigubbakcemile2
günaydınnnnnnnnnnGünaydın kızlarrr
ooh mis qibi hazırlanırsın kocişine
hoşqeldin canım..
banada 27 şubatta şeker yüklemesi yapılacak ama başka kan testi varmı bilmiyorum
:1hug:günaydınnnnnnnnnn
hayırlı olsun cnm yeni nickin..
efet olmuş tickerın hayrlı olsnnn kutlayalım bunuuuu:lepi::CüvCüv::içelim:
hımm.. benimde 3 ay boyunca kanamam olduğu için
yasaktı bize..
ama 3 aydan sonra kanamam durduğu için yasakta kalkmıştı
qeçen hafta dr açılma olduğunu qörünce tekrar yasakladı
sonra bu hafta qittiğimizde düzelme olduğunu qörünce
bende sordum :1rolleyes:
dr da düşündü.. düşündü..
çok sık olmamak üzere yani haftada 1 kez olabilir dedi :lepi::kedi:sositososito
:icecream::icecream:geçen haftadan hazırlandım bide saçlar fönlendihihoyyyt bekle beni kocişşşşşşşşşşşş
banada 3 mart ta şeker yüklemesi yapılcak
kanımda hepatit varmı diye bakılcak
kan değerlerime bakılcak
bide bişiye daha bakılcak ama onu anlamadm
yewrum benim bebiş odasında 2 büyük kolan var odanın rengi kum beji perdem ve altındaki stor yeşil renkte ona uygun bi renk o iki kolona duvar kağıdı yapcam sadece belli kısımlara sende böle bişeyler düşünebilirsin odayı canlandırmak adınaArchi bu çok güzel ama çocuk odası çok küçük, daha da küçük durur diye korkuyorum. Acaba tek duvarını bu renkte yapıp böyle balıklar koysam renk olmaz mı?
benim eşim öle rahatsız yatmıo zaten desizin durumunuzda olsak hele var ya eşim bana bişey olacak diye herhalde yatağı bile ayırır hani yanlışlıkla çarparım hesabı ile akannehir
:icecream::icecream:geçen haftadan hazırlandım bide saçlar fönlendihihoyyyt bekle beni kocişşşşşşşşşşşş
oo süpersin alkisalkisalkis
ben şu sallanan koltuklardsan alcammmKızlar bebişine ev tipi anakucağı alan veya almayı düşünen var mı? önereceğiiniz marka model var mı?
ehehehe kıs becereksizliğim tuttu yaaa..oğluşuma bi çizelge yapamadım.yani kontrol panlinde ara tara anca yaptım.becereksiz anne dicek bana kaydirigubbakcemile3
sizin durumunuzda olsak hele var ya eşim bana bişey olacak diye herhalde yatağı bile ayırır hani yanlışlıkla çarparım hesabı ile akannehir
delisin sen ya :roflol:hehehe evet ya çocuklar kafalarını sokmayı çok sever öyle yerlere
bende küçükken üst geçidin parmaklıklarına sokmuşum kafayı. annemler zorla çıkarmışlar :roflol::roflol:
benim randevumda haftaya ve benim bebiş bu hafta hiç oynamıyo kafama taktım iki gündür hastayımda acaba ondanmı oynamıyo,doktora gitmeye korkuorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?