Maşallah oğluna benm kıza bişey dinletmeme gerek yok maşallah horon tepiyo 7/24 :teytey:
bende oğluma Vivaldi dinletiyorum... az önce yine dinletmeye başladım minik minik kıpırdıyor ...
Duymaya başlıyorlar ya artık, değişik bir ses geldi demek ki oğluma, takla attı :) Ya insan henüz görmediği birini bu kadar çok sevebilir. İçim içime sığmıyor.
kacıncı haftada duymaya baslıyorlardı canım 20 mi
Kulaklıkla mı dinletiyorsun yoksa normal seste mi?
kacıncı haftada duymaya baslıyorlardı canım 20 mi
ay ne bılım ösge..
bugun böle buralarda sessız bende bugun böle bı tuhafım.
iyi yada kotu degılde mıymıyım bugun
bende teo dinletıyorum bebişimeee yaaaa bılmem iyimi yapıyorm kötümü:)
Daemon yaptın mı keki? Haber bekliyoruz haa
hepsi çok güzel canım güle güle giysin bebişinnçok tşekkür ederim kızlar sizin hazılıklarınızda su gibi aksın inşallah:Saruboceq:
Kızlar kulaklığımı göbeğime yasladım, ninni açtım, bizimki galiba çok şaşırdı, nasıl tekmeleyeceğini şaşırdı
:) tabiki müzik müziktir ama bebekleri sakinleştirici müzikler dinletmekte fayda varmış :) hani doğduğundada dinletince uyuyorlarmış diyorlar .
ayrıca klasik müzik ve kuran-ı kerimin matemetiksel bir melodisi varmış bebeğinize her ikisinide dinletin diyorlar.
Gözün aydın canımmmmmmmmm bir kızımız daha geliyooo
Anaaaamm sensi kısçemiz hayırlı olsun hihoyyyt
hım okdr ayrıntılı dusunmedm aslnda agır teoman hayranıyım diye teocumu dınletıyorum eşimde kızyor neden o adamı dıneltyrsn dıye neyse bundn sonra daha sakin şeyler dınleteyım arastrmak lazım
hım okdr ayrıntılı dusunmedm aslnda agır teoman hayranıyım diye teocumu dınletıyorum eşimde kızyor neden o adamı dıneltyrsn dıye neyse bundn sonra daha sakin şeyler dınleteyım arastrmak lazım
:) tabiki müzik müziktir ama bebekleri sakinleştirici müzikler dinletmekte fayda varmış :) hani doğduğundada dinletince uyuyorlarmış diyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?