2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çiftler bırbırne benzıyosa hep cok mutlu olurlar gıbı gelır bana..

hangınız ıspanyol hangınız ruskaydirigubbakcemile3

bı de deişik bişi de

e eşimmi nataşa olcsak nan daekaydirigubbakcemile3

:roflol:

KIZLAR BENDE CIKIYORUM KENDINIZE ıYı BAKIN BUGUN KAYINVALIDE GUNUUU PASTA YICEKMISZ DOUM GUNU VARMISSSSS CıMRı DIYONZ AMA KAYNVALIDEME HEDIYE ALDIM KıHKıH KıH:d

KIZLAR BENDE CIKIYORUM KENDINIZE İYİ BAKIN BUGUN KAYINVALIDE GUNUUU PASTA YICEKMISZ DOUM GUNU VARMISSSSS CİMRİ DIYONZ AMA KAYNVALIDEME HEDIYE ALDIM KİHKİH KİH:d

bisde dun yiidk pasta ohh canıma degısnn..
hem muzlu hem krokanlı hemde acıbadem kurabıyesı bıde profıterol alcaktım kociş yete bu k dar komaya gırcen dedi..

çiftler bırbırne benzıyosa hep cok mutlu olurlar gıbı gelır bana..

hangınız ıspanyol hangınız ruskaydirigubbakcemile3

bı de deişik bişi de

kocanı görünce bisi sat hemen :umursamaz:

bilemiyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız Allah canını emikaydirigubbakcemile3
KIZLAR BENDE CIKIYORUM KENDINIZE İYİ BAKIN BUGUN KAYINVALIDE GUNUUU PASTA YICEKMISZ DOUM GUNU VARMISSSSS CİMRİ DIYONZ AMA KAYNVALIDEME HEDIYE ALDIM KİHKİH KİH:d

görüşürük canım

bisde dun yiidk pasta ohh canıma degısnn..
Hem muzlu hem krokanlı hemde acıbadem kurabıyesı bıde profıterol alcaktım kociş yete bu k dar komaya gırcen dedi..

yarasn oglusuna afyt ossun yeewwrum

kimsecıkler kalmamıs mıııbilmiyorumkismile
bende didiyom

kizlarrrrrrrrrrrrrrr benim kizim oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasip kismet olursa ismide HIRANUR olacak cok mutluyum :hulya:hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar buğün kızıma ilk aldığım badileri

ve kızlar lwc nin outletine gittim inanmazsınız bir tane kot birtanede yazlık hamile pantolonu aldım fiyatları çok komik 16.90 tl

çok ciciler canım güle güle giysin bebişinn

kizlarrrrrrrrrrrrrrr benim kizim oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasip kismet olursa ismide HIRANUR olacak cok mutluyum :hulya:hihoyyythihoyyythihoyyyt
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım... Tebriklerr

birtanem kızın hayırlı olsuunnn...
geç öğrenenlerin hep kızı oluyor valla..
haziran kızları coştuuu
delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…