2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar arkadaşlar uzun zaman oldu gelmeyeli buraya nasılsınız benim bir oğlum olacak hayırlısıyla adıda POYRAZ AKIN listeye eklerseniz sevinirim

buarada özgeçay meraba nasılsın

selamlar arkadaşlar uzun zaman oldu gelmeyeli buraya nasılsınız benim bir oğlum olacak hayırlısıyla adıda POYRAZ AKIN listeye eklerseniz sevinirim

buarada özgeçay meraba nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın
hayırlı olsun oğluşun
ne de güsel ismi varmış..

Selam kızlar...nasılsınız?
bebişlerinin cinsiyyetlerini öğrenenlere hayırlı olsun.saglıkla kucaklarına almak nasip olsun inşallah

iyi akşamlar kızlar.

bebişlerinin cinsiyetini öğrenenler hayırlı olsun sağlıcaklalkucaklarınıza almak nasip olsun inşallah

misafırlıkteydık ordan bı huu dedım sıze cıktım.
eve geldık bı bakınayım dedım..
artık uyuyayım..
yarın gorusmek uzere kıslaarrrr...

herkeşlere ıyı geceler..

günaydın kızlaarrr.
nasılsınız?benim bugün hiç keyfim yok.halsizim çok.şu ev meselesi de acayip canımı sıkıyor :gitme:

aysey ev meselesi neydi senin...
eğer taşınma gibi bişiyse o benim de başımda var

Sanırım haziran annelerinin çoğu bebekten önce aşınacak :) aynı dertten müzdaribim ...

az daha sabret, bebiş gelince hiç sıkılmayacaksın... :dance:

inşallah inşallah gerçi ozaman da bebeğim bana kalacak mı onuda bilmiyorum :) şimdiden evde ki insan popilasyonunu düşününce gülsem mi ağlasam mı diyorum . Biliyorsunuz bizimkilerin hepsi şehir dışında ...düşünmeyeyim en iyisi bunları stress bebekte kolik yapıyormuş ... hep gülmek mutlu olmak lazım ...

Sanırım haziran annelerinin çoğu bebekten önce aşınacak :) aynı dertten müzdaribim ...

evet ya ev aramaya başladık..
bu ay sonuna kadar ya da en geç martta fln taşınmamız gerek..
büyük bir ev arıyoruz şimdiki evimiz çok küçük..
naapcaz ne edecez valla gözümde çok büyüyo
bir sürü de masraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…