2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağlıkla güzel bir yer bulup taşında gerisini halledersiniz ama benim gözümde en çok büyüyen şu elektrik su telefon gibi ıvırzıvırların kapatılıp geri açılması işi ... Birde ben ya 9 aylık olacam yada yeni doğum yapmış eyvahedigeldismile :Saruboceq:

canım evet taşınma işimiz var.ev bakıyoruz geçen haftadan beri.gerginim o yüzden sürekli.kışın ortasında bu halde bunlarla uğraşıyoruz bide.ooffff

offf offff amann niden o kdr geç bilmiyorumkismile

günaydınlarrrrrrrr zemuszemus
günaydıınnn aklinialirimsmile

canım evet taşınma işimiz var.ev bakıyoruz geçen haftadan beri.gerginim o yüzden sürekli.kışın ortasında bu halde bunlarla uğraşıyoruz bide.ooffff

aynen canım biz de son 1 haftadır bakıyoruz..
yarın da kocamla kayınpederim çıkıp netten bulduğumuz ve birilerinin gelin bakın dediği evlere bakacaklar ben işteyken..
bakalım inşallah buluruz biran önce bir yer..
olumunekankayizsmile

offf offff amann niden o kdr geç bilmiyorumkismile

Evimizi 30 mayısta teslim edeceklerini söylüyorlar oda biterse yoksa hazirana kalacak ve bizde bebekten sonra taşınacağız .... Hatta eşim seni hastaneye yatırırız evi taşırız sen yen,eve gelirsin gibi geyiklerde yapmıyor değil :) Aslında bebeğimiz biraz erken gelmek istedi bu karışıklık ondan olacak ...

günaydın millet. sabah sabah taşınıyorsunuz bakıyorum da.
evet mexelina o fatura açma işlemleriyle ben uğraşmıştım var ya eşime ne kadar sayıp sövmüştüm o işleri üzerime attığı için.
heleki iski 3 hafta su bağlamamıştı deli olmuştuk. o işleri de sen yapmazsın herhalde karnın burnundayken.

Açmaları değilde kapatmaları benim yapmam gerkeiyor çünkü şimdi oturduğumuz ev benim bekarlık evimdi hepsi benim üzerime

wuuu..
hayırlısı olsun yaa valla o zaman yapcak bişi yok..
bayanssulusmile

ben de yapmam, kocam uğraşsın sempatiksalakcinni

günaydın kıslarrr nasılsınızzz bakalımmm?

kızlar bişi sorcam ayrıntılı ultrasona 21+ snda giren varmı?

Açmaları değilde kapatmaları benim yapmam gerkeiyor çünkü şimdi oturduğumuz ev benim bekarlık evimdi hepsi benim üzerime

eşinde gidebilir kapama yapmaya ama evlilik cüzdanını yanına alması gerek
bizim tapu da eşimin üzerindeydi ben evlilik cüzdanıyla gidip bütün açma işlemlerini yapmıştım.

ben haftaya gireceğim
21+2 oluyorum o zaman

hımm ya ben doktorumu aradım dun herkes ayrıntılı ultrason ıstyr sız de istiyormusunz dedım malum doktoruma sormadan bişi solemıyordu tabıkı istiyorum 22.haftadan ıtıbaren gıbı bişi dedı bende buhaftasonu muayeneye gelcem ozamn dırek ayrıntılıya alsanız benı nasıl olur dedım tamam kacıncı haftadasn dedı 21 bıttı dedım sanırım hatrlamıyorum oda tamam uygundur dedı ama ınanın hafızam okdr kotu olmuskı doktorla ne konstm unttm 21 mı dedım 22 dedım bıdahada aramak ıstemyrum ulasmak zor oluyor doktora
ama zaten para vercem bari ayrıntılı cıksın aradan dıyorum
sanırım problem olmaz bende 21+4 olcam yarn

kızlar bişi sorcam ayrıntılı ultrasona 21+ snda giren varmı?

ben 25 Ocakta yani 20+0 da gitmiştim 1 saat falan ultrasonda kaldım ama bebeğimiz o gün çok karlı olduğundan fazla hareket etmemişti tekrarı için 13 şubatta gideceğim 22+6 da :) bizim sevgililer günü hediyemiz oğlumuzu görmek olacak :) kaydirigubbakcemile3

eşinde gidebilir kapama yapmaya ama evlilik cüzdanını yanına alması gerek
bizim tapu da eşimin üzerindeydi ben evlilik cüzdanıyla gidip bütün açma işlemlerini yapmıştım.

eşimde ozaman geldin bakalım hallederiz diyor bakacağız artık olmassa öle yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…