Herkese Günaydın :) ....
günaydıınnn aklinialirimsmile
evet ya ev aramaya başladık..
bu ay sonuna kadar ya da en geç martta fln taşınmamız gerek..
büyük bir ev arıyoruz şimdiki evimiz çok küçük..
naapcaz ne edecez valla gözümde çok büyüyo
bir sürü de masraf
günaydınlarrrrrrrr zemuszemus
evet ya ev aramaya başladık..
bu ay sonuna kadar ya da en geç martta fln taşınmamız gerek..
büyük bir ev arıyoruz şimdiki evimiz çok küçük..
naapcaz ne edecez valla gözümde çok büyüyo
bir sürü de masraf
offf offff amann niden o kdr geç bilmiyorumkismilesağlıkla güzel bir yer bulup taşında gerisini halledersiniz ama benim gözümde en çok büyüyen şu elektrik su telefon gibi ıvırzıvırların kapatılıp geri açılması işi ... Birde ben ya 9 aylık olacam yada yeni doğum yapmış eyvahedigeldismile :Saruboceq:
günaydıınnn aklinialirimsmilegünaydınlarrrrrrrr zemuszemus
canım evet taşınma işimiz var.ev bakıyoruz geçen haftadan beri.gerginim o yüzden sürekli.kışın ortasında bu halde bunlarla uğraşıyoruz bide.ooffff
offf offff amann niden o kdr geç bilmiyorumkismile
sağlıkla güzel bir yer bulup taşında gerisini halledersiniz ama benim gözümde en çok büyüyen şu elektrik su telefon gibi ıvırzıvırların kapatılıp geri açılması işi ... Birde ben ya 9 aylık olacam yada yeni doğum yapmış eyvahedigeldismile :Saruboceq:
günaydın millet. sabah sabah taşınıyorsunuz bakıyorum da.
evet mexelina o fatura açma işlemleriyle ben uğraşmıştım var ya eşime ne kadar sayıp sövmüştüm o işleri üzerime attığı için.
heleki iski 3 hafta su bağlamamıştı deli olmuştuk. o işleri de sen yapmazsın herhalde karnın burnundayken.
wuuu..Evimizi 30 mayısta teslim edeceklerini söylüyorlar oda biterse yoksa hazirana kalacak ve bizde bebekten sonra taşınacağız .... Hatta eşim seni hastaneye yatırırız evi taşırız sen yen,eve gelirsin gibi geyiklerde yapmıyor değil :) Aslında bebeğimiz biraz erken gelmek istedi bu karışıklık ondan olacak ...
ben de yapmam, kocam uğraşsın sempatiksalakcinnigünaydın millet. sabah sabah taşınıyorsunuz bakıyorum da.
evet mexelina o fatura açma işlemleriyle ben uğraşmıştım var ya eşime ne kadar sayıp sövmüştüm o işleri üzerime attığı için.
heleki iski 3 hafta su bağlamamıştı deli olmuştuk. o işleri de sen yapmazsın herhalde karnın burnundayken.
Açmaları değilde kapatmaları benim yapmam gerkeiyor çünkü şimdi oturduğumuz ev benim bekarlık evimdi hepsi benim üzerime
kızlar bişi sorcam ayrıntılı ultrasona 21+ snda giren varmı?
günaydın kıslarrr nasılsınızzz bakalımmm?
ben haftaya gireceğim
21+2 oluyorum o zaman
kızlar bişi sorcam ayrıntılı ultrasona 21+ snda giren varmı?
eşinde gidebilir kapama yapmaya ama evlilik cüzdanını yanına alması gerek
bizim tapu da eşimin üzerindeydi ben evlilik cüzdanıyla gidip bütün açma işlemlerini yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?