2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

melmea ve diğer arkadaşlar bebeğinize kim bakacak hiç düşündünüz mü??
ben şimdiden sağa sola haber vermeye başladım. annem uzakta, kaynanamda bakmaz.
bakıcıya vereceğim mecburen

Kıyamam ben ona ya mecbur kalmadıkça bakıcıya verilmesinin hiç taraftraı değilim şükür benim annem yanımda.

Kıyamam ben ona ya mecbur kalmadıkça bakıcıya verilmesinin hiç taraftraı değilim şükür benim annem yanımda.

ne kadar şanslısın . benimde kayınvalidem yakınımdaydı ama kendi kızına bile bakmıyor yazlık sevdasına. benimkisine hiç bakmaz.
bende tanıdık ve evime gelip bakacak birilerini arıyorum. umarım iyi birileri karşıma çıkar.

İnş.canım bu devirde güvenilir birini bulmakda çok zor.

melmea ve diğer arkadaşlar bebeğinize kim bakacak hiç düşündünüz mü??
ben şimdiden sağa sola haber vermeye başladım. annem uzakta, kaynanamda bakmaz.
bakıcıya vereceğim mecburen

Annem ben bakarım diyor, ama her sabah akşam oğlumu taşıyamam, ona da yazık, en güzel uykusundan uyandırıp götüremem. Annem de gelmez babamı bırakıp, çok kıymetlidir kocası. Kayınvalidem de çalışıyor. 10 aylık olana kadar ücretsiz izin kullanıp ben bakarım sonra da kreşe vermeyi düşünüyordum ama maddi olarak sıkışmamak için büyük ihtimalle 4.ayda işe dönecem.Mecburen bakıcı tutulacak gibi görünüyor. Ama güvenilir birisini nasıl bulacağız bilemiyorum. O zamana kadar evin birkaç yerine gizli kamera döşemeyi düşünüyorum.

yok duymadım canım ben oraya gitmiyorum ama orası vakıf hastanesiydi diye biliyom bilmiyorumkismile

Vakıf hastanesiydi canım, ben B planı olarak orayı düşünüyordum. Annemin arkadaşının kızı oraya nöbete gidiyormuş, yeni öğrendim. Satıldığını da ondan öğrendim. İnşallah doğurana kadar fiyatlarda değişikiklik yapılmaz.

mexelinamislina canım sabah profiline yazdım ama görmedin herhalde
hangi hastaneye gidiyorsun canım

aaaa görmedim canım ben yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyorum . gerçi PC hep açık ama arada yamek falan yaptım birde temizlik var evde ara ara okumaya çalışıyorum :)

merhabalar herkese bugun detaylı usg mız yapıldı cok sukurler olsun rabbıme hersey yolundaymıs.cınsıyetımızde bellı artık.hihoyyyt

memeorial aldıysa fiyat degişir diye düşünüyorum ama senin için inşallah degişmez benim kuzen doğum yaptı aralıkta sezaryenle 1900 tl ye cıkmışlardı birde ne bileyim benim içime cok sinmedi ora küçük bir yer

bende yakınımdaki güvenilir insanlara soruyorum. tanıdıkları birileri varsa bana yönlendirecekler. tek istediğim evimde bakılması. çocuğu hergün erkenden asker gibi kaldırmak istemiyorum. off ne zor işler yaa.

Hizmet Hastanesi, Ethica, Medical Park, JFK inceledim. En işinin ehli Hizmet Hastanesi göründü gözüme. Şimdilik doktorum sen onları düşünme, sen bebeğini büyüt diyor ama yine de B planı bulundurmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…