- Konu Sahibi daemon
-
- #45.861
melmea ve diğer arkadaşlar bebeğinize kim bakacak hiç düşündünüz mü??
ben şimdiden sağa sola haber vermeye başladım. annem uzakta, kaynanamda bakmaz.
bakıcıya vereceğim mecburen
Kıyamam ben ona ya mecbur kalmadıkça bakıcıya verilmesinin hiç taraftraı değilim şükür benim annem yanımda.
ne kadar şanslısın . benimde kayınvalidem yakınımdaydı ama kendi kızına bile bakmıyor yazlık sevdasına. benimkisine hiç bakmaz.
bende tanıdık ve evime gelip bakacak birilerini arıyorum. umarım iyi birileri karşıma çıkar.
mexelinamislina canım sabah profiline yazdım ama görmedin herhalde
hangi hastaneye gidiyorsun canım
melmea ve diğer arkadaşlar bebeğinize kim bakacak hiç düşündünüz mü??
ben şimdiden sağa sola haber vermeye başladım. annem uzakta, kaynanamda bakmaz.
bakıcıya vereceğim mecburen
Özbek hizmet Hastanesini Memorial satın almış, duydun mu?
ben biliyom bilmiyorumkismileÖzbek hizmet Hastanesini Memorial satın almış, duydun mu?
yok duymadım canım ben oraya gitmiyorum ama orası vakıf hastanesiydi diye biliyom bilmiyorumkismile
ben biliyom bilmiyorumkismile
mexelinamislina canım sabah profiline yazdım ama görmedin herhalde
hangi hastaneye gidiyorsun canım
Vakıf hastanesiydi canım, ben B planı olarak orayı düşünüyordum. Annemin arkadaşının kızı oraya nöbete gidiyormuş, yeni öğrendim. Satıldığını da ondan öğrendim. İnşallah doğurana kadar fiyatlarda değişikiklik yapılmaz.
Annem ben bakarım diyor, ama her sabah akşam oğlumu taşıyamam, ona da yazık, en güzel uykusundan uyandırıp götüremem. Annem de gelmez babamı bırakıp, çok kıymetlidir kocası. Kayınvalidem de çalışıyor. 10 aylık olana kadar ücretsiz izin kullanıp ben bakarım sonra da kreşe vermeyi düşünüyordum ama maddi olarak sıkışmamak için büyük ihtimalle 4.ayda işe dönecem.Mecburen bakıcı tutulacak gibi görünüyor. Ama güvenilir birisini nasıl bulacağız bilemiyorum. O zamana kadar evin birkaç yerine gizli kamera döşemeyi düşünüyorum.
merhabalar herkese bugun detaylı usg mız yapıldı cok sukurler olsun rabbıme hersey yolundaymıs.cınsıyetımızde bellı artık.hihoyyyt
memeorial aldıysa fiyat degişir diye düşünüyorum ama senin için inşallah degişmez benim kuzen doğum yaptı aralıkta sezaryenle 1900 tl ye cıkmışlardı birde ne bileyim benim içime cok sinmedi ora küçük bir yer
canım evet uzun sürer de.. fiyatlarıyla fln çok oynayacaklarını sanmıyorum. orasının yapısı belli çünkü..Ama yerleşmesi,değişmesi falan uzun sürer dimi özge?
merhabalar herkese bugun detaylı usg mız yapıldı cok sukurler olsun rabbıme hersey yolundaymıs.cınsıyetımızde bellı artık.hihoyyyt
canım evet uzun sürer de.. fiyatlarıyla fln çok oynayacaklarını sanmıyorum. orasının yapısı belli çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?