ben fiyat konusunda bişi yapacaklar mı fln die öğrenirim memorialdeki arkadaşlarımdanİnşallah özgecim
Hizmet Hastanesi, Ethica, Medical Park, JFK inceledim. En işinin ehli Hizmet Hastanesi göründü gözüme. Şimdilik doktorum sen onları düşünme, sen bebeğini büyüt diyor ama yine de B planı bulundurmam lazım.
ben fiyat konusunda bişi yapacaklar mı fln die öğrenirim memorialdeki arkadaşlarımdan
bu arada orada pazarlama müdürü arkadaşım bniim.
memorialde doğum yapan olursa süit odayı bedava veririm dedi.
ama tabi orada doğum 6000-7000 fln sempatiksalakcinni
sorma valla..o parayla çırağandaki suit odada kalırım. o nasıl bir fiyat öyle yaaalsanaalsanasmile
o parayla çırağandaki suit odada kalırım. o nasıl bir fiyat öyle yaaalsanaalsanasmile
aaaa ahu çok şaşırdım valla...
hem bu kdr gizledi hem erkek çıktı..
hayırlı olsun oğluşun canım
ben fiyat konusunda bişi yapacaklar mı fln die öğrenirim memorialdeki arkadaşlarımdan
bu arada orada pazarlama müdürü arkadaşım bniim.
memorialde doğum yapan olursa süit odayı bedava veririm dedi.
ama tabi orada doğum 6000-7000 fln sempatiksalakcinni
incelerken neleri göz önüne aldın canım mesela
ben sunalık medical park a karar verdim arkadaşım orda yaptı sancı odasında falan ben kalmıştım yanında sadece o yönünü sevmiyorum çünkü odanda cekmiyorsun sancıyı
saolun kızlar sızlerde malesef benım gıbı yanıldınız kendı dr umum son tahmını dogruymus adamcagızın bosuna gunahını aldık yaa.erkekım gelıyooooorrrrrrrr.gamyoncuiremsucok mutluyum ıcım ıcıme sıgmıyor.:sm_cool:hihoyyyt
selammm
kızıma 1-2 cici aldım
archim bunları demstock dan aldım
Bizim arkadaşlar hamileyken medical parka gidiyorlardı baştan,bıraktılar orayı.Bende tercih etmedim.Sadece para bazlı çalışıyorlar.Fiyatları değiştiriyolar,hastane çıkışı bi sürü + şeyler çıkarabiliyorlar.Baştan konuşun bence.bilmiyorumkismileincelerken neleri göz önüne aldın canım mesela
ben sunalık medical park a karar verdim arkadaşım orda yaptı sancı odasında falan ben kalmıştım yanında sadece o yönünü sevmiyorum çünkü odanda cekmiyorsun sancıyı
stella çok ciciiiii. güle güle giysin
demstock da fiyatlar nasıl uygun mu ??
saolun kızlar sızlerde malesef benım gıbı yanıldınız kendı dr umum son tahmını dogruymus adamcagızın bosuna gunahını aldık yaa.erkekım gelıyooooorrrrrrrr.gamyoncuiremsucok mutluyum ıcım ıcıme sıgmıyor.:sm_cool:hihoyyyt
Bizim arkadaşlar hamileyken medical parka gidiyorlardı baştan,bıraktılar orayı.Bende tercih etmedim.Sadece para bazlı çalışıyorlar.Fiyatları değiştiriyolar,hastane çıkışı bi sürü + şeyler çıkarabiliyorlar.Baştan konuşun bence.bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?