2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah özgecim
ben fiyat konusunda bişi yapacaklar mı fln die öğrenirim memorialdeki arkadaşlarımdan

bu arada orada pazarlama müdürü arkadaşım bniim.
memorialde doğum yapan olursa süit odayı bedava veririm dedi.

ama tabi orada doğum 6000-7000 fln sempatiksalakcinni

incelerken neleri göz önüne aldın canım mesela

ben sunalık medical park a karar verdim arkadaşım orda yaptı sancı odasında falan ben kalmıştım yanında sadece o yönünü sevmiyorum çünkü odanda cekmiyorsun sancıyı

o parayla çırağandaki suit odada kalırım. o nasıl bir fiyat öyle yaaalsanaalsanasmile

o parayla çırağandaki suit odada kalırım. o nasıl bir fiyat öyle yaaalsanaalsanasmile
sorma valla..
sırf özel sigortalılara yönelik zaten öle nakit fln mümkün değil doğum yapılmaz orada

ama benzer büyüklükte hastanelerde de hep o civarlarda fiyatlar.

saolun kızlar sızlerde malesef benım gıbı yanıldınız kendı dr umum son tahmını dogruymus adamcagızın bosuna gunahını aldık yaa.erkekım gelıyooooorrrrrrrr.gamyoncuiremsucok mutluyum ıcım ıcıme sıgmıyor.:sm_cool:hihoyyyt

zeynep düşünüyordu memoriali..
zeynep seni de söledim aslında onun üstüne dedi gelsin süit oda verelim ona dedi..
sempatiksalakcinni

selammm
kızıma 1-2 cici aldım
archim bunları demstock dan aldım

aaaa ahu çok şaşırdım valla...
hem bu kdr gizledi hem erkek çıktı..
hayırlı olsun oğluşun canım

aaaa ahu çok şaşırdım valla...
hem bu kdr gizledi hem erkek çıktı..
hayırlı olsun oğluşun canım

cok tsk ederız canım saol.bende sasırdım kız kız hıssedıyorum dıye tutturmustum bende yanıldım hıslerım yanlıs cıktı.hayırlısı olsun saglıkla gelsın meleklerımız.

Benim sigorta 4000'e kadar karşılıyor, aşmak da istemiyorum. Onun yerine oğlumun adına bankaya yatırırım, daha makbule geçer diye düşünüyorum.

Ethica'dan vazgeçmemin sebebi : küvözü SSK karşılamıyor ve günlük ücreti 1000 TL.

Medical Park'ta ise SSK karşılıyor ama 1 ay önce teyzem boğazından ameliyat oldu orada ve hemşireler çok ilgisiz, çok soğuk dedi. Gece kaloriferler çalışmamış, donmuş bütün gece. Yani paranla rezil oluyorsun dedi.

JFK'yı telefonla aradığımda ise, bilgi vermek istemediler. Bir de orda yeni doğan yoğun bakım ünitesi yokmuş diye duydum. (sadece duyum)

aa senin kereta şaşırttı herkesi.
hadi gözün aydın

selammm
kızıma 1-2 cici aldım
archim bunları demstock dan aldım

stella çok ciciiiii. güle güle giysin
demstock da fiyatlar nasıl uygun mu ??

Bizim arkadaşlar hamileyken medical parka gidiyorlardı baştan,bıraktılar orayı.Bende tercih etmedim.Sadece para bazlı çalışıyorlar.Fiyatları değiştiriyolar,hastane çıkışı bi sürü + şeyler çıkarabiliyorlar.Baştan konuşun bence.bilmiyorumkismile

melmacım valla teyzenin şansızlığı olmuş herhalde valla doğumdan gelir gelmez arkadaş odaya hasta bakıcılar geldi hemen duş aldıralım giydirelim deiler ama arkadaş istemedi kendi işini kendi gördü hmşirelreimizde cok iyidi hel bebk hemşiresi

ahu cum gözün aydın canım

stelle cım iyi günlerde giysin kızın cicilerini

stella çok ciciiiii. güle güle giysin
demstock da fiyatlar nasıl uygun mu ??

canım şöyle söyleyeyim mothercare ürünleri olduğu için
orda satılan fiyatın nerdeyse %50 indirimli hali
ama genele bakarsan aşırı ucuz değil
mesela ordakı kırmızı şapkanın indirimli hali 11 TL
bence küçük el kadar şapkada 10 tlden fazla olmamalı zaten[
çiçekli elbise 48,90 liste fiyatı, ben 19 tl ye aldım

Tebrik ederim ahu, oğlun hepimizi şaşırttı.

Stella, güle güle giysin kızın. Çok güzelmiş giysileri

vallacanım gecen ödeme odasına gittik uzun uzun konuştuk arkadaşım subattda doğum yaptı gcen sene fiyatları hala aynı degişen bir sy yok

aman ane kadar konuşsakda başmıza geleni cekcez saglıkla gelsinlerde gerisi boş

kızlar neden hast arıyorsunuz takıbe gıttıgınız yerlerde neden yapmıyorsunuz ben oyle dusunuyorum dıye hıc aramadım.bazı arkadaslar muayenehaneye gıdıyor tamamda hast gıdenler neden arıyorsunuz.bende arıyım ne gıbı ozellıkler aranıyor hast.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…