2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi hepimiz pazartesi işe gelmeyelim:roflol:
öyle birşey yapsam önce eşim beni vurur herhalde

ben bi kere öle arayımda gitmeyim dedim kendi kendime ama içim rahat etmio ya kalktım yine hazırlanıp paşa paşa gittim içimizde yok kandırıkçılık

evet canım benim arkadaşım bu havalarda bebk arabasıya dışarda gezdirirken uyuturdu gelincede arabayla balkona koyardı ve şimdi hala cocuğun uyuduğu odada camı hafifi acar üztelrinide hiç örtmez daha ahat uyuyor bebişi ve cok şükür su anda 2.5 yaşnda hiç hasta olduğunu görmedik

sagol canim, insallah hepimize sag
salim kucaklarimiza almayi nasip eder güzel ALLAHIM. Cok mutluyum kizimmmmmm oluyor 2 oglandan sonra
hihoyyyt

ayy ne güzel hayırlı olsun. her eve bir kız lazım zaten opuyorumnanaktan

ben bi kere öle arayımda gitmeyim dedim kendi kendime ama içim rahat etmio ya kalktım yine hazırlanıp paşa paşa gittim içimizde yok kandırıkçılık

bende bazen diyorum çok hastayım ölüyorum desem gelmesem diye ama.
sonra işler gene birikecek diye söylene söylene geliyorum

canim bizim annelik duygumuz cok fazla baskin,ay birsey olacak,cani yanacak,kiyamamazlik,acima duygusu cok, onlar bu konuda gercekten cok rahatlar.senin cocugun yere düsse sen onu hemen kaldirmaya calismazmisin,ama onlar bunu yapmiyor gülüp geciyorlar ve cocuklar kendi kalkmaya calisiyor.istedikleri birsey olsun aglamaktan catlasada kesinlikle hayir hayirdir onlarda,sen kal orda biz gidiyoruz derler ve gercekten arkaya bakmadan giderler ve cocukta mecbur hemen ayaga kakip kosa kosa ailesinin yanina gider

yok canım eşim evde oturmamı hiç istemiyor da delikafadulden. adam da haklı ev borcumuz var. evde dursam tek maaş yetmez.

Bizimde borcumuz çok ama bana çıkarsan çık diyor sanki borcu kendi ödeyebilecek hayatta ben çalışmasam geçinemeyiz ama yiğitliğe de leke sürdürmüyor.

Bizimde borcumuz çok ama bana çıkarsan çık diyor sanki borcu kendi ödeyebilecek hayatta ben çalışmasam geçinemeyiz ama yiğitliğe de leke sürdürmüyor.

benimkisi direkt olarak söylüyor canım. utanması sıkılması yok sırnaşık şey
önce diyor ki sen alıştın çalışmaya evde duramazsın. evde de dururum diyince borcumuz var nasıl olacak diyor . zaten dediği de doğru evde olsam kafayı yerim.

Aynen bizimki. okuyup okuyup evde mi oturcan diye de laf koyıyor aklınca kaydirigubbakcemile

ayy ne güzel hayırlı olsun. her eve bir kız lazım zaten opuyorumnanaktan

Sagol canim. bencede her eve bir kiz evlat lazim ALLAHIM hayirli evlat versin cümlemize insallah

Sagol canim. bencede her eve bir kiz evlat lazim ALLAHIM hayirli evlat versin cümlemize insallah[/QUOTE]

Hayırlı olsun canım. Bende kız çocuklarını daha başka severim ilk oğlum olyor inşallah ikincisinde Rabbim Kız nasip eder.

mexelinamislina canım sabah profiline yazdım ama görmedin herhalde
hangi hastaneye gidiyorsun canım

Aynen bizimki. okuyup okuyup evde mi oturcan diye de laf koyıyor aklınca kaydirigubbakcemile

melmea ve diğer arkadaşlar bebeğinize kim bakacak hiç düşündünüz mü??
ben şimdiden sağa sola haber vermeye başladım. annem uzakta, kaynanamda bakmaz.
bakıcıya vereceğim mecburen

Sagol canim. bencede her eve bir kiz evlat lazim ALLAHIM hayirli evlat versin cümlemize insallah

Hayırlı olsun canım. Bende kız çocuklarını daha başka severim ilk oğlum olyor inşallah ikincisinde Rabbim Kız nasip eder.
[/QUOTE]

insallah canim . ALLAH herkezin gönlüne göre versin

niye kavga edecekmişiz elhamracım surda bir konu paylaşıyoruz ve fikirlerimiz söylüyoruz ama sen mutlu olup eğolarını tatmin edeceksen kusura bakma etmicez işte kavga

:1shok::1shok:

elhim mutlu olcaksa hemen ederim valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…