- Konu Sahibi daemon
-
- #45.841
hadi hepimiz pazartesi işe gelmeyelim:roflol:
öyle birşey yapsam önce eşim beni vurur herhalde
onlar öyle canim.cocugu hemen dis yasama hazirliyorlar,bu sogukta ufacik bebekler disardadir.öyle agizlari yüzleride bagli degil.soguga alissinki direnci artsin diye.ufacik bebeler bu sogukta dondurma yer,gezerlerken anneler önden bebekler arkadan gelir cok rahatlar
hadi hepimiz pazartesi işe gelmeyelim:roflol:
öyle birşey yapsam önce eşim beni vurur herhalde
sagol canim, insallah hepimize sag
salim kucaklarimiza almayi nasip eder güzel ALLAHIM. Cok mutluyum kizimmmmmm oluyor 2 oglandan sonra hihoyyyt
ben bi kere öle arayımda gitmeyim dedim kendi kendime ama içim rahat etmio ya kalktım yine hazırlanıp paşa paşa gittim içimizde yok kandırıkçılık
eşinle aynı yerdemiydin sen canım.
canim bizim annelik duygumuz cok fazla baskin,ay birsey olacak,cani yanacak,kiyamamazlik,acima duygusu cok, onlar bu konuda gercekten cok rahatlar.senin cocugun yere düsse sen onu hemen kaldirmaya calismazmisin,ama onlar bunu yapmiyor gülüp geciyorlar ve cocuklar kendi kalkmaya calisiyor.istedikleri birsey olsun aglamaktan catlasada kesinlikle hayir hayirdir onlarda,sen kal orda biz gidiyoruz derler ve gercekten arkaya bakmadan giderler ve cocukta mecbur hemen ayaga kakip kosa kosa ailesinin yanina giderhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
özbek asıl sen benı anlamadın canım..
ben de sana bunun ırkla ılgısı y ok dıyorum..
benım 2.5 yasındakı yegenım yurumeye basladıgından berı kendı yemegını kendı yer. masayo kesınlıkle onalr toplarlar kurarken yardım ederler. oyuncaklarını yıne aynı sekılde toplayın demeden toplarlar. su bıl eıctıkten sonra agzını sılmeden hıc bısey yapmaz..
bunları turk yada yabancı oldugundan degıl o sekılde ogrendıgınden yapar..
tabıkı kendıne guvenmelı bı cocuk ama bunun ırkıyla ılgısı yok.
bızım ulkemızdede o sekılde yetıstırılmıs ve kendıne gercek anlamda guvenen cok fazla bebek var..
bu konuda kesınlıkle katılmıyorım.
benım cocugum hıc bır ırka benzemesın. benım yetıstırdıgım kadarını alsın yeter o bana..
sağol özbek teyzeafiyet olsun özgecim
yok canım eşim evde oturmamı hiç istemiyor da delikafadulden. adam da haklı ev borcumuz var. evde dursam tek maaş yetmez.
Bizimde borcumuz çok ama bana çıkarsan çık diyor sanki borcu kendi ödeyebilecek hayatta ben çalışmasam geçinemeyiz ama yiğitliğe de leke sürdürmüyor.
benimkisi direkt olarak söylüyor canım. utanması sıkılması yok sırnaşık şey
önce diyor ki sen alıştın çalışmaya evde duramazsın. evde de dururum diyince borcumuz var nasıl olacak diyor . zaten dediği de doğru evde olsam kafayı yerim.
birtanem gözün aydın canım allah gönlüne göre vermiş
Aynen bizimki. okuyup okuyup evde mi oturcan diye de laf koyıyor aklınca kaydirigubbakcemile
Sagol canim. bencede her eve bir kiz evlat lazim ALLAHIM hayirli evlat versin cümlemize insallah
niye kavga edecekmişiz elhamracım surda bir konu paylaşıyoruz ve fikirlerimiz söylüyoruz ama sen mutlu olup eğolarını tatmin edeceksen kusura bakma etmicez işte kavga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?