2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
niye kavga edecekmişiz elhamracım surda bir konu paylaşıyoruz ve fikirlerimiz söylüyoruz ama sen mutlu olup eğolarını tatmin edeceksen kusura bakma etmicez işte kavga

HEHEHE KIZLAR ALT TARAFI BI YEMEGE GITTIM KAC SAYFA YAZMISSINZ ZOR YETıŞTıM YAFSSS SIZE:d TATIL MATIL NERDEN CIKARDINIZ BEE BUNU HıÇ BÖLE BıR ıHTıMAL BıLE DUSUNEMEMıŞTıM BEN DOGUMDAN SONRA ANKARAYA 1 AY ANNEMIN YANINA GITCEM DEDIMDE KOCAM CILDIRDI COCUGUMU ALIPDA ORALARA GITCEN EBNDE GORNDERCEM SENI SANIYON OLEMı DEDı:d:d

kıslar ben yemege kaçıyom
muck
afıyet olsunn kuzuummm

nerdesin nenn

afıyet olsunn kuzuummm

nerdesin nenn

BURDAYIM KIS GECMİŞİNİZİ OKUCAM DIYE ANAM AGLADI YAFSS AMMA COK SEY YAZMISSNIZZZ YAAAAAAAAAHUUUUU BEN Bİ HAMİŞİM NASIL BUKAA HIZLI OKUYUM:):CüvCüv::CüvCüv:

NEOLDUKı YAFSSS GIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PATRON ıŞ VERDı BANA YINEDE BURDAYIM KOVULCAM EHEHEHEH:d

valla ben eve süpürge actım ben susunca herkes sustumu hadi özge yemege gitti diğerleri nerde

şimdide toz alıyom

onlar öyle canim.cocugu hemen dis yasama hazirliyorlar,bu sogukta ufacik bebekler disardadir.öyle agizlari yüzleride bagli degil.soguga alissinki direnci artsin diye.ufacik bebeler bu sogukta dondurma yer,gezerlerken anneler önden bebekler arkadan gelir cok rahatlar

hadi hepimiz pazartesi işe gelmeyelim:roflol:
öyle birşey yapsam önce eşim beni vurur herhalde

valla kızlar bende eskisi gibi calışıp hyataım düzene girse
akşaman yemeklrimi yapardım cuma akşamı evimi toparlar cumrtesi temizlik yprdım pazar günüde kendime kalırdı evde tek başına olunca yat yat nereye kadar belli bir müdetten sonra insan sıkılıyor ama sizinde az kaldı surda 4 ay sonra evlerinizde olcaksanız ama bende calışmayı özlaedim valla

iyi akşamlar kızlar.

bebişlerinin cinsiyetini öğrenenler hayırlı olsun sağlıcaklalkucaklarınıza almak nasip olsun inşallah

sagol canim, insallah hepimize sag
salim kucaklarimiza almayi nasip eder güzel ALLAHIM. Cok mutluyum kizimmmmmm oluyor 2 oglandan sonra
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…