katılmıyorummm..
evet anac bı toplumuz ve bence olması gerekn bu.
benım cocugum aıle baglarının kıymetını bılerek te tek basına kendıne guvenen bır bırey olabılır..
afıyet olsunn kuzuummmkıslar ben yemege kaçıyom
muck
HEHEHE KIZLAR ALT TARAFI BI YEMEGE GITTIM KAC SAYFA YAZMISSINZ ZOR YETİŞTİM YAFSSS SIZE:d TATIL MATIL NERDEN CIKARDINIZ BEE BUNU HİÇ BÖLE BİR İHTİMAL BİLE DUSUNEMEMİŞTİM BEN DOGUMDAN SONRA ANKARAYA 1 AY ANNEMIN YANINA GITCEM DEDIMDE KOCAM CILDIRDI COCUGUMU ALIPDA ORALARA GITCEN EBNDE GORNDERCEM SENI SANIYON OLEMİ DEDİ:d:d
nan özbek bi antalyaya gitcem didin konu nerelere geldi.. :mymeka:
afıyet olsunn kuzuummm
nerdesin nenn
hafif bir gerginlik mi hissediyorum
kesinlikle degil sekerim,benimkisi standart bütün hamurlarimi kulagimin memesinin yumusakliginda yaparim ve sonuc süperrrrrrrr:lepi:
ne biliyon belkı senın kulagının memesı standartlara gore fazla yumusak=))
valla ben eve süpürge actım ben susunca herkes sustumu hadi özge yemege gitti diğerleri nerde
şimdide toz alıyom
ben işimin başındayım. keşke evimde olsam da toz alsam
ben işimin başındayım. keşke evimde olsam da toz alsam
onlar öyle canim.cocugu hemen dis yasama hazirliyorlar,bu sogukta ufacik bebekler disardadir.öyle agizlari yüzleride bagli degil.soguga alissinki direnci artsin diye.ufacik bebeler bu sogukta dondurma yer,gezerlerken anneler önden bebekler arkadan gelir cok rahatlarvalla gavur mavur am onlrın cocukları daha bi kendine güven saglayarak büyüyorlar 2 yaşında bir cocuğu sen yanlız havuza sokarmısın bizimkiler olsa valla otelde 10 yaşalrında bir cocuk vardı türk bütün oteli inletti bir hafta boyunca sanki otelde bir o cocuk var ama gavurların cocuklarının gık ı bile cıkmıyordu
kendi yemeğini kendi alıyor havuzuna kendi giriyor ,
bizimkiler anneeeeeeeeeeee ben onu istiyom ,annneeeeeeeeeeeeeeeeee yanımda dur ben korkuyom ,annneeeeeeeeeeeeeee........
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım... Tebriklerr
iyi akşamlar kızlar.
bebişlerinin cinsiyetini öğrenenler hayırlı olsun sağlıcaklalkucaklarınıza almak nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?