2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar
pek tenhayız bugün

Kızlar herkes İst.dan mı yaaa Bursa da doğum yapacak yok mu? Yar bana bir arkadaaaaşş. Bis 21+6 dayız ikiz ve ben hala hastaneye karar veremedim.

Canım ben de Bursa'da yaşıyorum.Ben de 21+4 üm.Ben Allah izin verirse Jimerde yapıcam doğumumu.Jale hanıma gidiyorum ve acayip memnunum arkadaşım.Ama gül kurusuda pembe maviye gidıyormuş.Onun hakkında bı fıkrım yok açıkcası.Sadece 2 gün var aramızda ne güzel.Allah bebişlerimize sağlık versin:Saruboceq:

herkeşler uyuyo galba hsbsnd:1no2:

Valla arkadaşım bende ev de olsam uyurdum diyorum evde oluncada gözum faltaşı gibi açılıyo.Canım benım izmirlisin demi sende.Ben Bursada yaşıyorum ama memleketım İzmir canım.Çok özledim İzmir'i

Valla arkadaşım bende ev de olsam uyurdum diyorum evde oluncada gözum faltaşı gibi açılıyo.Canım benım izmirlisin demi sende.Ben Bursada yaşıyorum ama memleketım ızmir canım.Çok özledim ızmir'i

evet kuşum izmirliyim bende,ayh ne güzel neresinden canımcım

evet kuşum izmirliyim bende,ayh ne güzel neresinden canımcım

Canım ben egekentte oturuyodum. evlenmeden önce bilirsin belki ama bi ayağımızda şirinyerde.Butun akrabalarım orda yani.Sen nerede oturuyosun canım buarada?

niye kavga edecekmişiz elhamracım surda bir konu paylaşıyoruz ve fikirlerimiz söylüyoruz ama sen mutlu olup eğolarını tatmin edeceksen kusura bakma etmicez işte kavga

aynen öyle özgecim al işte yine ırkcılık :)

bizim türk toplumumuz böyle osuruktan bile nem kaprız biz .):tomato:

özbekcim senin sıkıntıların var galiba...
elhamdülillah egolarımı senin üzerinden tatmin edecek kadar
çıldırmadım daha
ama sen kendini kanıtlama cabasındaysan buyur kanıtlayabildiğin kadar kanıtla sanal alemde...
bi dahada muhattab olma rica ediyorum benle
ne kadar şakacı olduğumu anlayamadıysan hala
gerek yok konuşmamıza çünkü

dün ayrıntılı ultrasona gittim kızlar
herşey normal Allaha şükür
458 kg. olmuş kızım
yalnız dr dediki
sen nasıl rahat durabiliyosun böle dedi
aa nolduki dedim
fazla hareket ediyo bu rahatsız olursun gün içinde bile dedi
aaah ah dr hn dedim
geceleri uyutmuyo
çok fena dedim
neden böle acaba benim kızbilmiyorumkismile

anası kılıklı hiperaktif herhalde sempatiksalakcinni

ohhh elifzelime maaşallahh...
görmedin mi kukuyu
bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…