Kızlar bebişlerinize ve kendinize ii bakın, canınızı lüzumsuz şeylere sıkmayın, hamileliğin keyfini çıkartın, görüşmek üzere hoşçakalıııın
aman bee..
tmm kusum ıkeada resım cekebılırım heralde mobılyacıla rıızn vermıyoda ıkeada caktırmadan cekerım eklerım.
yarın sabah arasırız 9 dan once bımın oraya gelırım ben
Kızlar ikeanın sitesınde butun bebek mobılyalarının ayrıntılı resmı var.müşterı hızmetlerını arayıncada anında renk bılgısıne kadar verıyolar.Resım çekmene gerek yok canım bence ama sen bılırsın tabı...
ben bulamadım ıkeanın bebek modellerını bı lınk yollar mıısn
Acill!!
Selam kızlar! bu soruyu geçen de sordum ama neolur bana bir yardımcı olun... Hamileliğimin ilk haftalarında da lekelenmelerim olduğu için herşey beni korkutuyor...
Böyle kasıklarda ara ara bölgesel olarak sertleşme ve sonra gevşeme yaşayanınız var mı? sertleşme olduğu zaman elimi koyduğumda top gibi sert bişey geliyor elime ve o bölgeyi rahatsız hissediyorum sonra 2-3 saniye sonra eski haline dönüyor... böyle bişey yaşayanınız var mı ? yoksa doktoru aramalı mıyım?
mrb arkadasım..göbek delıgımın hemen altında tek elımı dolduracak
gıbı bır sertlesme oluyor dedıgın gıbı bır süre sonra gecıyor
ben normal olarak dıye düşünüyorum cünkü kasılma olması normal..
sen bılırsın yıne de ama fazla takıntı yapma kendıne ..ama ıcnı rahatlatmak ıcın doktorunu arayabılırsın ..tatlım gecmıs olsun..:ecrin_bebek:
Acill!!
Selam kızlar! bu soruyu geçen de sordum ama neolur bana bir yardımcı olun... Hamileliğimin ilk haftalarında da lekelenmelerim olduğu için herşey beni korkutuyor...
Böyle kasıklarda ara ara bölgesel olarak sertleşme ve sonra gevşeme yaşayanınız var mı? sertleşme olduğu zaman elimi koyduğumda top gibi sert bişey geliyor elime ve o bölgeyi rahatsız hissediyorum sonra 2-3 saniye sonra eski haline dönüyor... böyle bişey yaşayanınız var mı ? yoksa doktoru aramalı mıyım?
Kızlar herkes İst.dan mı yaaa Bursa da doğum yapacak yok mu? Yar bana bir arkadaaaaşş. Bis 21+6 dayız ikiz ve ben hala hastaneye karar veremedim.
ne yaptın daemmmbilmiyorumkismileaman bee..
tmm kusum ıkeada resım cekebılırım heralde mobılyacıla rıızn vermıyoda ıkeada caktırmadan cekerım eklerım.
yarın sabah arasırız 9 dan once bımın oraya gelırım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?