2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aman bee..
tmm kusum ıkeada resım cekebılırım heralde mobılyacıla rıızn vermıyoda ıkeada caktırmadan cekerım eklerım.
yarın sabah arasırız 9 dan once bımın oraya gelırım ben

Kızlar ikeanın sitesınde butun bebek mobılyalarının ayrıntılı resmı var.müşterı hızmetlerını arayıncada anında renk bılgısıne kadar verıyolar.Resım çekmene gerek yok canım bence ama sen bılırsın tabı...

Herkese ıı akŞamlar kızlar projeyı bıtıremedım ama kacıyorummm

ben bulamadım ıkeanın bebek modellerını bı lınk yollar mıısn

kızlar çıktım
opuyorum.tatlım konuşuruz ayrıntılı yıne bulamazsan.Ucuzada gelıyodu o takım.ilk çok hoşuma gıttı benımde.Bide senın oğlan sanırım.tam şirinler odası gıbı....Ben sonra beyaz yaptırtmaya karar verdım

Bugün çoook yoğundum giremedimmm aklım burada kaldı ama geçmişe bakim neler yasdınızzzzzzzzzzzzz

Kızlar herkes İst.dan mı yaaa Bursa da doğum yapacak yok mu? Yar bana bir arkadaaaaşş. Bis 21+6 dayız ikiz ve ben hala hastaneye karar veremedim.

Acill!!
Selam kızlar! bu soruyu geçen de sordum ama neolur bana bir yardımcı olun... Hamileliğimin ilk haftalarında da lekelenmelerim olduğu için herşey beni korkutuyor...
Böyle kasıklarda ara ara bölgesel olarak sertleşme ve sonra gevşeme yaşayanınız var mı? sertleşme olduğu zaman elimi koyduğumda top gibi sert bişey geliyor elime ve o bölgeyi rahatsız hissediyorum sonra 2-3 saniye sonra eski haline dönüyor... böyle bişey yaşayanınız var mı ? yoksa doktoru aramalı mıyım?

mrb arkadasım..göbek delıgımın hemen altında tek elımı dolduracak
gıbı bır sertlesme oluyor dedıgın gıbı bır süre sonra gecıyor
ben normal olarak dıye düşünüyorum cünkü kasılma olması normal..
sen bılırsın yıne de ama fazla takıntı yapma kendıne ..ama ıcnı rahatlatmak ıcın doktorunu arayabılırsın ..tatlım gecmıs olsun..:ecrin_bebek:

Teşekkür ederim cevabın için canım... yani sende de oluyor aynısı... ve ağrı yapmıyor ama rahatsızlık veriyor kısa süre için, o şekilde mi??
peki günde kaç kez oluyor az mı yoksa çok mu? bende genelde sabah uyanınca oluyor ve gün içinde de dinlenirken falan oluyor...

Canım benım kıyamam sıze ya.Sıkma canını ama yınede doktora sor bence canım herkesın durumu farklı.Sorarak bişey kaybetmezsın.Bence bı gorun derım ama evham yapma,tedbir için görün.Ben yınede bişeyın olmadığını düşünüyorum canım.

Kızlar herkes İst.dan mı yaaa Bursa da doğum yapacak yok mu? Yar bana bir arkadaaaaşş. Bis 21+6 dayız ikiz ve ben hala hastaneye karar veremedim.

canım ben 2 yıl bursadayım yanı dogumum bursada olacak, pembe maviye gıdıyorum.

aman bee..
tmm kusum ıkeada resım cekebılırım heralde mobılyacıla rıızn vermıyoda ıkeada caktırmadan cekerım eklerım.
yarın sabah arasırız 9 dan once bımın oraya gelırım ben
ne yaptın daemmmbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…