Valla şaşırdım kızlar.ultrasonmu gordum daha onceden.Ben herkesinkini öyle sanıyodum gerçekten.Neyse ya doğru eskıden ultrasonmu vardı.Allah sağlık sıhat versin bebişlerimize.Kızlar benım ne gunağım var cosmocum bana nıyealsanaalsanasmile öyle yapıyon.Yazık ama bana:sinifsiniflumunekankayizsmile
evet 1 saatim kalmış.. hihoyyytERKEN KAÇÇANNNNNNNNNN DİMİİİ SENİ SENİİİİİİİİ
:1no2:
evettttttt mamaızı yedik geldik evettttttt bayanlar kızı olcek cici anne adayları parmak kaldırsın bakiyiiiiiimmmmmmm aklinialirimsmileaklinialirimsmile
dün bir sürü alışveriş yaptıkk delikafadulden
bekleyin resmini çekip ekliyim hemenn kaydirigubbakcemile3
ya ismir demeyin ya ösledim zantennnnnnn
elhamraaa ayrıca annemlerle sen yakınsın sanırımmmm
evet 1 saatim kalmış.. hihoyyyt
olsun canim,isler yogunsa farketmemissindir yaziyi.ben 21+7dim görüntü hemen hemen ona benziyor.herseyi belli oluyor.Evet senın zannettım canım.İşten dolayı tam okuyamıyorum yazıları.....Neyse.İşte benım gırdığım ultrason boyle her gırdığımde renkı verıyo onu demek ıstedım.Renklı derken goruntu net çıkıyo.Gerçi dedım bende bu buyuk gıbı ama benımkıde buyumuştur belkı bu sefer gittiğimde gorürum dedım içimden dedımkaydirigubbakcemile3Neyse canım yınede maşallah kımınse artık.
PARMAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
AMA HİÇ HEVESLENME VERMEM KIZIMMI sositosositolaelaelaelaelae
nerdeler kuşum ksk delermi
ayy cici görcezzemuszemus
evet 1 saatim kalmış.. hihoyyyt
olsun canim,isler yogunsa farketmemissindir yaziyi.ben 21+7dim görüntü hemen hemen ona benziyor.herseyi belli oluyor.
:1shok::enbuyukkk:özge gitmesin diyenner
:lepi:evettttttt mamaızı yedik geldik evettttttt bayanlar kızı olcek cici anne adayları parmak kaldırsın bakiyiiiiiimmmmmmm aklinialirimsmileaklinialirimsmile
atakenti geçince carrefouraaaaa doğru giderken göz hastanesi var yaaaa ksk göz hastanesiiiii
işte orada şemiklerrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?