2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oohhh gezin bakalım çatlatın bizi.. komsular siziiiiiiiiiiii

hmm bakıyom hemen

bebeğin kalbi diye kendi kalp atışlarımızı dinler seviniriz artık naniknanik
ben hiç ilgilenmiyorum hamilelik olaylarıyla . kıyafetmiş aletmiş umrumda değil.
benim yerime kocam mı hamile acabakafamçokkarıştı

neyse arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar allaha emanet olun opuyorumnanaktan

hayy allahım yine bombayı patlatmışsıınn
kaydirigubbakcemile3

burada bomba gibiyim ama gerçek hayatta patlamış bomba gibiyim.
her tarafım yamuk. neyse karar aldım şikayet etmeyeceğim artık
çok güzel şey bu hamilelik herkese tavsiye ediyorum:CüvCüv:

burada bomba gibiyim ama gerçek hayatta patlamış bomba gibiyim.
her tarafım yamuk. neyse karar aldım şikayet etmeyeceğim artık
çok güzel şey bu hamilelik herkese tavsiye ediyorum:CüvCüv:

evet evet etme boşver canım kaydirigubbakcemile

ayy ben de cıkayım biraz, bugün öğleden sonra çok gezdik kocişle.. bacaklarım agrıdı.. şimdi birascık uzanayım..
öpüyommm

canım ya o benım basıma esım eklemıs malezyalı bır kızı bende
kavga cıkarmıstım 7-8 ay oluyor tabı sonra esım sıldı kzı sonra ben o kzı bulup kendım ekledım ordan kendım konustum googleden cevırı yapıp mesaj atıyordum anladımkı bı sorun yok ama o kadar bagırıp cagırdımkı esım bıdaha yapamıyor... pc oturma odasına aldık hep gözümün önünde sımdı hihoyyyt

canım ben yaprak dökümünü ve küçük kadınları ızlıyordum ama suanda hüzünlü sahnelerınde kendımı tutamayıp neden oldugunu bılmedıgım bı aglama duygusu gelıyor benı cok yıpratıyor dedıgın gıbı ben de alevı kanallarını sadece müzık veya da nette takılıyorum komık vıdeolar ızlıyorum.. ehlıyet alıcam ıcın de ders calısıyorum böle gecıyo zmanım..zemuszemus

slm kızlar nasılsınız doktora gittim muane odum bebek yok dedi boş gebelik gibi göremedim bebeği dedi beynimden kanlar boşaldı alttan bakayım dedi alttan baktı 11 milim miş bebek allahtan gördü şükürler olsun kalbinide gördü 1 ay sonra gel dedi ilişki yok ddedi 2li test yapılacak ense kalınlığı falan işte allah sağ salim doğurmak nasip etsin hepimize

ilk cümleleri okuyunca nasıl korktum anlatamam
kocaman adam olmuş senin bebek nasıl görememiş ultrasonda
benimkide 12 mm de en son gittiğimde ama karından çok net gözüküyordu
neyse allahtan yaşıyormuş bebeğin.

ah ah aynı bende öyle dün zilli yazmış yazmış sonra engellemiş beni. Bugün facebooktan yeni adres aldım ona msj yazdım bende kaçış yok. Say lafları kaç bende böyle tıkarım lafını pislik kadın.

heheh canım ya sende ben gıbı takınca takıyosun yanı...
bende böle ıcım rahat edene kadar hıc bırseyın pesını bırakmam
... erkek mılletı işte ne kadarda güvenıyorum desem bı hataları cıkıyor.
yabancı bır erkek eklesek bız kıyamet kopar ama erkek olarka rahat yetıstıklerı ıcın
bır kızı ekleyıp konusmayı normel sayıyolar sanırım
ama uyanıgımdır valla kımseye papuc bırakmam lmaz:
ben ıkızlerım hazıranda dogdum bebısımde hazıranda dogucak Allah kısmet ederse bebısımle aynı burctan olcazzemuszemus senın burcun ne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…