ay canım at valla yaa ne güzel birşey o öyle
oohhh gezin bakalım çatlatın bizi.. komsular siziiiiiiiiiiiikomsumla gezdık yemek yedık kıyafetler baktık.. ne guzel oldu valla alt sokagımda oturuyo komsum.. ıkı tane komsum var hem ıs komsum hem ev komsum ıyı varsınız komsucuklarım ( esmer ve ukla=))
bendende bugunluk bu kadar yemek yıcess..
hmm bakıyom hemen
yaaa o alet neymiş arkadaşlar yaa nerden alınıyormuuşşş bizde alalımm..
bide bişi diyecem yaa, acaba steteskopu karnımıza dayasak da aynı görevi görür mü? bebişin kalp atışlarını duyabilir miyiz acaba o geldi şimdi aklıma
bebeğin kalbi diye kendi kalp atışlarımızı dinler seviniriz artık naniknanik
ben hiç ilgilenmiyorum hamilelik olaylarıyla . kıyafetmiş aletmiş umrumda değil.
benim yerime kocam mı hamile acabakafamçokkarıştı
neyse arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar allaha emanet olun opuyorumnanaktan
burada bomba gibiyim ama gerçek hayatta patlamış bomba gibiyim.
her tarafım yamuk. neyse karar aldım şikayet etmeyeceğim artık
çok güzel şey bu hamilelik herkese tavsiye ediyorum:CüvCüv:
eşem facebbokta çiftlik diye bir oyun var onu oynuyor o oyundada gruplar varmış onlardan arkadaşları ekleyince puanı artıyormuş oda oyunda işine yarıyormuş.
Facebookta aylardır aynı resim var ne zaman gruba girdi daha yakışıklı bir resim koydu. Sonra yabancı kadınları erkekleri ekliyor. Gruba katılan herkes birbirini ekliyor. Açıkça rahatsız oldum. Kadının niyetini ne bilirim. Belki amacı başka. Eşime şunları ekleme dedim hemen saçmalama güvenmiyormusun dedi.
O yatınca eklediği kadına msj yazdım ingilizcemde az değil yoksa hakkından iyi gelirdim.
Kocamla konuşmanı istemiyorum sayfasında defol dedim. O kadında bana köpek gibi bişey dedi. Eşin çirkin ben yakışıklılarla konuşurum dedi. Sonrada beni sildi. Silincede msj yazamıyorum.
Sonra baktım eşim oturdu bilgisayara hala milleti ekliyor bağırdım buna yurt dışınamı açıldın ne ekliyorsun bunları diye gecenin 12 si bir kavga. O hala kendini savunuyor diyorum senin niyetin arkadaş olsun punanın artsın ama onların bazılarının niyeti öyle değil bak ilk eklediğin kadın senin hakkında neler söyledi dedim. Yok şuydu buydu ben ne biliyim söylesen silerdim falan filan.
Hiç ama hiç pişman değilim iyi yaptım bir daha eklemez tanımadığı kaltakları
kıslar bşi dicem ya bn artık televizyon izleyemiyorum..gündüzleri sacma sapan kadın programları düzeysiz egitimsiz konusmalar...aksamlarıda o onu öldürmüş o onu aldatmıss sacma sapan diziler
sadece annelikle ilgili doktorların konusmalarını birde oldukca masumm ve saf olduugu için cizgi filmleri seyredebiliyorum..
arada birde kültürümüzü yansıtan alevi kanallarını...
hamile olmadan öncee zaten cok sacma gelirdii düzeysiz programlarrr fakat hamilelikten sonra bırakın bunları film bile izlemememye basladım..filmdeki aksiyon yada kötülük canımı sıkıyorr morelimi bozuyor kapatıyorum..dedimyaa aralarında en masumm cizgi filmler geliyor bana:)
genelde kendimi buldugum klasik cazz müziklerini tercih ediyorum..hemde psikolojık olarak cok rahatlatıyor..hamile olmadan öncede bu böyleydi
sizler neler izleyebiliyorsunuz..dinleyebiliyorsunuzz...dinlediginiz veya izlediginiz seyleri sizi etkiliyormu?bi degişim oldu mu?
slm kızlar nasılsınız doktora gittim muane odum bebek yok dedi boş gebelik gibi göremedim bebeği dedi beynimden kanlar boşaldı alttan bakayım dedi alttan baktı 11 milim miş bebek allahtan gördü şükürler olsun kalbinide gördü 1 ay sonra gel dedi ilişki yok ddedi 2li test yapılacak ense kalınlığı falan işte allah sağ salim doğurmak nasip etsin hepimize
canım ya o benım basıma esım eklemıs malezyalı bır kızı bende
kavga cıkarmıstım 7-8 ay oluyor tabı sonra esım sıldı kzı sonra ben o kzı bulup kendım ekledım ordan kendım konustum googleden cevırı yapıp mesaj atıyordum anladımkı bı sorun yok ama o kadar bagırıp cagırdımkı esım bıdaha yapamıyor... pc oturma odasına aldık hep gözümün önünde sımdı hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?