benimmm efem yevrummmmmopuyorumnanaktanuklaaaa...
kız gezentilerr...
saol canım verdıgın bılgı ıcın dr um bana sabah ac gel dedı o zaman 12 den sonra bısey yemeyıp saat 9 10 gıbı kan alsalar yeterlı olurmu kı.
özgeçay canım ev bulmuşsunuz hayırlı uğurlu olsun bebişin yeni evine gelecek hayırlısı ile sağlık mutluluk huzur içinde oturursunuz inşallah canım
benim alcak eksik hiçbişim kalmadı allaha şükür artık keyf olsun diye gezer farklı bişi bulursam ilginç falan onları alırım kızıma.herşeyi tamam.geçen hafta odasınıda aldım kurdum yerleştirdim oda almayı düşünmüyordum 1 yaşına kadar park beşik almıştım dayanamadım odada aldım çok güzel oldu eşyalarınıda yerleştirdim
oyy ne güzel yaaabenim alcak eksik hiçbişim kalmadı allaha şükür artık keyf olsun diye gezer farklı bişi bulursam ilginç falan onları alırım kızıma.herşeyi tamam.geçen hafta odasınıda aldım kurdum yerleştirdim oda almayı düşünmüyordum 1 yaşına kadar park beşik almıştım dayanamadım odada aldım çok güzel oldu eşyalarınıda yerleştirdim
sağol canımmm amiiinnnnnnnözgeçay canım ev bulmuşsunuz hayırlı uğurlu olsun bebişin yeni evine gelecek hayırlısı ile sağlık mutluluk huzur içinde oturursunuz inşallah canım
Şenizbenimmm efem yevrummmmmopuyorumnanaktan
sen hiç geçmişi okumuyon mu :mymeka:ösgeee evmi bulmuş bak sennnnnnnnnnnnn
İşte belki o çok bile olabilir bu nedenle kaç saat açlıkla gideceğini sor mesela saat 12 den sonra yeme 8 de yaptır diyebilir. Bu arada özel hastanede yaptırmayacaksanız yanınızda limon götürün. Çünkü o glikoz limonsuz çok iç bayıyor. Ama özeldekiler zaten içine limon sıkıyor o zaman tadı limonata gibi oluyor.
ya dün bizde baktık eşimle ama çok ağırlar ya 8 kilo sırf arabalar tek başımıza onları çıkaramayız kızlar hafif birşeyler bakıyorum ama bulamıyorum akannehir
slm kızlar yeni kalktım hiç bulanmıyan midem bulandı sabah sabah nedir böyle anamadım akşam banyo yapmıştım üşüttümm sanırım şimdide burnum tıkalı galiba grip oluyorumm off ya öksürük bitti grip başladıı
bu arada kramp giren arkadaişım bol bol muz yeee
sağol canımmm amiiinnnnnnn
Şeniz
sen hiç geçmişi okumuyon mu :mymeka:
sağol canım
üstümden nasıl bir yük kalktı nasıl rahatladım şu ev konusunda anlatamam
inşallah bebiş de sağlıkla doğar da
o evde onun kokusunu da duymak nasip olur
sağol canımmm amiiinnnnnnn
Şeniz
sen hiç geçmişi okumuyon mu :mymeka:
benimde ufak tefek kaldı internettende alacaklarım var
ama 1 kes daha giderim karşıya çok büyümeden karnım ypoksa zor olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?