yok kız almadım başımın derdiösgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne aldın yine benden habersizzzz yaaa anakucağımı????????????????????????????
Kızlarrrrrrr 100 lük yükleme sonucum geldi. Tüm değerler normal çıktı Allahıma çok şükürr. Öğlen doktoruma fakslıcam çok mutluyum şu andaaaaaaaaa
çok üzüldüm canım yaa kaç haftalıktı bebeği
sağol canımhım du bakalım bende arataym cnm en uygunu lazım banada su sıralar ehueheh bu arada evınz hayrlı olsunnnnnnnnnnnnn
yok kız almadım başımın derdi
teyzem alacakmış bana da
kadına ucuzunu bulmaya çalışıyom
:roflol:hımmm tamam o zamannnnn
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar dilerim.archiim cok üzüldüm ya allah korusun insallah kendi de bebeği de sağlıkla kurtulur.hepimiz allaha emanetiz hayırlısı olsun hakkımızda ama insan bunları duyunca morali bozuluyor korkuyor ister istemez ya.cleo güle güle giysin bebişin cicilerini.özgecim hayırlı olsun eviniz.ukla ve dae sizin de cicilerinizi güle güle giysin minişleriniizzz..çok ucuza neler almışsınız öyle biz de gidicez annemle bir ara oraya ordan alıcam annem ztn tüm aldıklarını ordan aldı hepsini de cok uyguna toptan fiyatına ..
ben 3 günden sonra işe gelmiş olmanın sıkıntısı içerisindeyim.biraz da moralim bozuk.bahsetmişim bilenleriniz vardır muhakkak abimin eşi hamile ve bebeği aldıracak
evet annemde penye battaniyelere çok ihtiyacımız olcağını söledi..
bide yaz bebekleri olucak ya kalın battaniyeye saramayız bebişleri terler..
ben bebeğimin çoğu alışverişini bitirdim son 1-2 kez daha alışverişe çıkıcam
tamamlanıcak herşeyi inş. oda takımı hariç..
onuda 8.ayda almayı düşünüyorum..
günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzz..
yine pazartesi yine iş başı
özge bel yastıgından memnunmusun?
günaydın tatlişkolarrrrrrrr
geçmişe gidimmi?????????eyvahedigeldismile
sağol canım
üstümden nasıl bir yük kalktı nasıl rahatladım şu ev konusunda anlatamam
inşallah bebiş de sağlıkla doğar da
o evde onun kokusunu da duymak nasip olur
Hepinize tek tek çok teşekkür ederim arkadaşlar. İnsanın elinde değil işte sonucunu bilmeden endişeleniyor maalesef. Ama bana ders oldu bir süredir yediğime içtiğime hiç dikkat etmiyordum bundan sonra çok dikkat edicem.
Ahucum ve şeker yüklemesini henüz yaptırmamış arkadaşlara özellikle bişey söylemek istiyorum.50 gramlık yüklemeye gitmeden önce doktorunuza kaç saat açlıkla gitmeniz gerektiğini özellikle sorun. Çünkü ben internetten yükleme testi için 10-12 saat açlık gerektirir diye okumuştum. Ama meğersem bu 100 gramlık yükleme içinmiş. Mesela acıbadem hastanesinin doktorları 50 gramlık için açlık istemiyormuş yada en fazla 8 saat açlık yeterli olurmuş. Bu nedenle bu ayrıntıyı özellikle sorun bu durum sonuçları etkileyebiliyor. Benim ilk sonucumun yanıltıcı olma ihtimeli bu olabilirmiş. Aman siz dikkatli olun kızlar.
ya dün bizde baktık eşimle ama çok ağırlar ya 8 kilo sırf arabalar tek başımıza onları çıkaramayız kızlar hafif birşeyler bakıyorum ama bulamıyorum akannehirBen geçmişi okuyamadım. Özgecim ev sorununu hallettiniz sanırım hadi hayırlı olsun.Kızlar aldığınız cicileride gördüm güle güle giysin tüm bebişler. bende cumartesi havuzlu hana gittim ama pek bişey beğenemedim kapı süsü dışında. Havuzlu hana girmeden İrem bebe varya orda bişeyler beğendim. Birkaç hafta sonra gidip alıcam. Ayrıca haşim işcanada gittik bebeğimize araba beğendik mclarenden vazgeçtim kızlar çünkü önünde ön barı yok chicco travel set almaya karar verdim. Piyasada 1200 TL orda 950 ye buldum hemde 6 taksit. Ama aklıma geldi son dakika görümcemdede aynı set var onlar artık ana kucağı ve port bebeyi kullanmıyor kızları büyüdü bizde sadece arabayı alıcaz baya bi ucuza denk geldi bizim için.
günaydınnngünaydın güzel annişler. herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi gözün aydınnnnnnnnnnnnnnna.s.Kızlarrrrrrr 100 lük yükleme sonucum geldi. Tüm değerler normal çıktı Allahıma çok şükürr. Öğlen doktoruma fakslıcam çok mutluyum şu andaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?