2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ösgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ne aldın yine benden habersizzzz yaaa anakucağımı????????????????????????????
yok kız almadım başımın derdi
teyzem alacakmış bana da
kadına ucuzunu bulmaya çalışıyom

Son düzenleme:
hım du bakalım bende arataym cnm en uygunu lazım banada su sıralar ehueheh bu arada evınz hayrlı olsunnnnnnnnnnnnn
sağol canım
üstümden nasıl bir yük kalktı nasıl rahatladım şu ev konusunda anlatamam
inşallah bebiş de sağlıkla doğar da
o evde onun kokusunu da duymak nasip olur

Hepinize tek tek çok teşekkür ederim arkadaşlar. ınsanın elinde değil işte sonucunu bilmeden endişeleniyor maalesef. Ama bana ders oldu bir süredir yediğime içtiğime hiç dikkat etmiyordum bundan sonra çok dikkat edicem.

Ahucum ve şeker yüklemesini henüz yaptırmamış arkadaşlara özellikle bişey söylemek istiyorum.50 gramlık yüklemeye gitmeden önce doktorunuza kaç saat açlıkla gitmeniz gerektiğini özellikle sorun. Çünkü ben internetten yükleme testi için 10-12 saat açlık gerektirir diye okumuştum. Ama meğersem bu 100 gramlık yükleme içinmiş. Mesela acıbadem hastanesinin doktorları 50 gramlık için açlık istemiyormuş yada en fazla 8 saat açlık yeterli olurmuş. Bu nedenle bu ayrıntıyı özellikle sorun bu durum sonuçları etkileyebiliyor. Benim ilk sonucumun yanıltıcı olma ihtimeli bu olabilirmiş. Aman siz dikkatli olun kızlar.

canım valla bu aylarda gidebilirsen git karşıya 7. aydan sonra çok zor olacağına karar verdik dae yle öldük yorgunluktan martta annemle 1 kes daha gidicez herşeyi tamamlıycaz..
bu arada okudum yengenin olayını aynısı benim abimlerin başına geldi
yeğenim vardı 1 yaşında daha emiyodu anneyi yengem emzirirken adet görmüş çok afedersin adet bitmiş bittiği gün birlikte olmuşlar e tabi yumurtalama olmaz süt korur diyede korunmamışlar 2 side sağlıkçı bunlarınkaydirigubbakcemile3yengem o tek kurşunla kaza eseri hamile kaldı yaakannehir ne ağladı ne üzüldü ama abim günah kıyamam aldırmayalım diye almdırmadılar ama yengem d.izninden yeni işe balamıştı yine hamile hamile işe gitti
zaten hamilelikleri riskli ve kanamalı geçiyo 2. yeğenimi 6,5 aylık doğurdu 1 ay oldu yeni işe başladı yaklaşık 3 yılda 6 ay işte çalıştı çalışmadı yani şimdi 2. yeğenimde 1 yaşını geçti çok şükür sağlıklı... keşke sizinkilerde aldırmasa :çok üzgünüm:

benimde ufak tefek kaldı internettende alacaklarım var
ama 1 kes daha giderim karşıya çok büyümeden karnım ypoksa zor olur..

saol canım verdıgın bılgı ıcın dr um bana sabah ac gel dedı o zaman 12 den sonra bısey yemeyıp saat 9 10 gıbı kan alsalar yeterlı olurmu kı.

ya dün bizde baktık eşimle ama çok ağırlar ya 8 kilo sırf arabalar tek başımıza onları çıkaramayız kızlar hafif birşeyler bakıyorum ama bulamıyorum akannehir

Kızlarrrrrrr 100 lük yükleme sonucum geldi. Tüm değerler normal çıktı Allahıma çok şükürr. Öğlen doktoruma fakslıcam çok mutluyum şu andaaaaaaaaa
hadi gözün aydınnnnnnnnnnnnnnna.s.

mhtp canım geçmiş olsun inşallah düzelir canım. sorunsuz bir şekilde bebişinide kucağına alırsın canım benim. sen dikkat et dinlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…