aahh ahh resim yükleyebilsem neler yüklicem daha kendi resmimi yükleyemedim bir ara yeğenime yükletirim cnmoooooooo şimdiden bitmiş ne güzel hayırlı olsun canım. güle güle kullanırsınız inşallah canım. resmini çekde bizde görelim canım
oyy ne güzel yaaa
bende taçdan nevresim takımı aldım c.tesi daeyle eminönünden
bunu opuyorumnanaktan
valla öle hele ben kendimi aştım dae zor tuttuukla ve daemon çarşının anasını ağlatmışsınız kız. hem güzel hemde ekonomik bir alışveriş olmuş anladığıma göre ama çarşıda başkalarına bişi bırakmamışsınız kız. bebişleriniz güle güle kullansın inşallah aldıklarınızı
bebek şekerini de annemle gidince alcam kapı süsüm tamam benimdeopuyorumnanaktanaaaa yok yok var eksiğim kapı süsü bebek şekeri falan ama onlarada isim yazdırcam daha belli diilki ismi ben hala isim bulamadım kızıma
selam canımmm geçmiş olsunnslm kızlar yeni kalktım hiç bulanmıyan midem bulandı sabah sabah nedir böyle anamadım akşam banyo yapmıştım üşüttümm sanırım şimdide burnum tıkalı galiba grip oluyorumm off ya öksürük bitti grip başladıı
bu arada kramp giren arkadaişım bol bol muz yeee
Günaydın güzel annişler ve tatlı bebişleri a.s Zeynepcim geçmiş olsun ve sonucun iyi çıkmış çok şükür gözünaydın.Özgecim yeni evin hayırlı olsun,yağmurla güzel günlerde oturun inşallah.Uzun zamandır yoktum aslında geçmişi okumaktan yazmaya fırsatım olmadı pek desem daha doğru olur ama sonunda bitirdim :) veeee uzun zamandır büyük zevkle ördüğüm battaniyemizi de bitirdim sizile paylaşmak istedim
nasıl olmuş?
sağol canımmm amiiinnnnnnn
Şeniz
sende geleydinya yewrum c.tesi kulağını çınlattık züt annemler
nerde bu kıs yaa elhamrada yok hortlarlardı sabahları oysakii bizimki kendine gelemedi galiba halabilmiyorumkismile
bebek şekerini de annemle gidince alcam kapı süsüm tamam benimdeopuyorumnanaktan
bende qunny de bir model beğendim bulursam atarım size bilmiyorumkismileCanım ben chicco dan memnun kaldım ama model ismini hatırlamıyorum gerçi chicco travel set bir modelde var sanırım. Çok ağır değil ayrıca her türlü bagaja sığıyor özellikle ön tekerlekleri tekli hani yan yana ikili tekerlekler vardır ya onlardan değil araya taş sıkışma durumu olmaz böylece. Birde biliyorsun ben mclaren almaya karar vermiştim onlar çok hafif ama hiçbir modelinde ön barı yok yani bebeği kemerle bağlıyorsun ayrıca önünde bir set yok. Bu nedenle mclarenden vazgeçtim. Alırken bu özelliklere dikkat et sende ayrıca birçok modelde oturma kısmı tamamen yatmıyor bebek arabada uyursa oturur pozisyonda uyumak zorunda kalıyor buda önemli aklında olsun.
valla öle hele ben kendimi aştım dae zor tuttu
aldıklarımızı yazayım
*1 er tane havlu takımı 7,5 tl
*uzun ve kısa kollu boy boy çıtçıtlı bady 2,5 tlden
ben pandalı bir ayaklı tulum aldım 14 tl şapkalı
*daeyle çizgili tulum aldık penye 5 tl
ben kapı süsü aldım 18 tl birde canım kızım yazan pırıltılı köpükten kapı yapıştırması aldım 5 tl
hastane çıkışımızı aldım ben pembe puantiyrli daeyle bayıldık 30 tl
*çorap aldık daeyle 12 li paylaştık 6 tl
*pijama aldık kendinden eldivenli 5 tl
dae 1 tane penye battaniye aldı 9 tl
ben kulak çubuğu aldım iren bebeden 2,5 tl
ben bi önlük ve şortlu tulum aldım 2 si 13 tl
bilmiyorumkismileayyy yıldızlıları daemle aynı aldık da daha bi sürü şey aldık galiba bu kadarını hatırlıyom yani aldıklarımız birer tane değil en az 3 lü
:dilcikar:yaufffff az önce sordummm heralde biri bana geçmişe gitme dedi napimmmmm
bende dinledimmm gitmediiimmm
yok şaka şak o nedenkle değil de geçmişe gitmek zorluyooo birasçıkkk
valla öle hele ben kendimi aştım dae zor tuttu
aldıklarımızı yazayım
ben kapı süsü aldım 18 tl birde canım kızım yazan pırıltılı köpükten kapı yapıştırması aldım 5 tl
bilmiyorumkismileayyy yıldızlıları daemle aynı aldık da daha bi sürü şey aldık galiba bu kadarını hatırlıyom yani aldıklarımız birer tane değil en az 3 lü
Günaydın güzel annişler ve tatlı bebişleri a.s Zeynepcim geçmiş olsun ve sonucun iyi çıkmış çok şükür gözünaydın.Özgecim yeni evin hayırlı olsun,yağmurla güzel günlerde oturun inşallah.Uzun zamandır yoktum aslında geçmişi okumaktan yazmaya fırsatım olmadı pek desem daha doğru olur ama sonunda bitirdim :) veeee uzun zamandır büyük zevkle ördüğüm battaniyemizi de bitirdim sizile paylaşmak istedim
nasıl olmuş?
oo komşum nerelerdesin sen ?? battaniyen çok güzel olmuş.iyi günlerde kullan.
bende bu hafta sonu nene hatun Murat Bey den randevu aldım. ayrıntılı ultrasona gireceğim.
sabırsızlıkla bekliyorum haftasonunu
Sinhacım çok güzel olmuş battaniyen ellerine sağlık
ben bunu 45 aldım canımaahh ahh resim yükleyebilsem neler yüklicem daha kendi resmimi yükleyemedim bir ara yeğenime yükletirim cnm
çok güzel kaça aldın cnm.ben bir tane aldım şimdilik iki tkm daha alırım heralde yedeklemek için
çooookk ucuz çok uygun almışsın cnm güle güle giysin nerden almıştınvalla öle hele ben kendimi aştım dae zor tuttu
aldıklarımızı yazayım
kapı süsüne isim yazıyomu neyden yapılmışbebek şekerini de annemle gidince alcam kapı süsüm tamam benimdeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?