sen kaç kilosun bilmem ama benim 2. bebeğim olacak 87 kiloyum malesef kilodan göremedim dedi zaten topu topu 2 doktor var burda malesef ilçede yaşamanın zorlukları işteilk cümleleri okuyunca nasıl korktum anlatamam
kocaman adam olmuş senin bebek nasıl görememiş ultrasonda
benimkide 12 mm de en son gittiğimde ama karından çok net gözüküyordu
neyse allahtan yaşıyormuş bebeğin.
bence sen örgü falan başla oyalanırsın hem niye sıkıyon canını yawsıkılmış orda burda kalmaktan
heheh canım ya sende ben gıbı takınca takıyosun yanı...
bende böle ıcım rahat edene kadar hıc bırseyın pesını bırakmam
... erkek mılletı işte ne kadarda güvenıyorum desem bı hataları cıkıyor.
yabancı bır erkek eklesek bız kıyamet kopar ama erkek olarka rahat yetıstıklerı ıcın
bır kızı ekleyıp konusmayı normel sayıyolar sanırım
ama uyanıgımdır valla kımseye papuc bırakmamlmaz:
ben ıkızlerım hazıranda dogdum bebısımde hazıranda dogucak Allah kısmet ederse bebısımle aynı burctan olcazzemuszemus senın burcun ne..
tokatın hangı ilçesınde oturuyosun ben aslen tokatlıyım zıleden
valla haklsın elin kaşrına meydanmı bıakacaz. Kendilerine gelince bana güvenmiyormusu bize gelince kadın yapmaz sinir oluyorum. Valla kadın yanımda olsa paralardım onu..
Ben aslan burcuyum canım eşimde oğlak ben onun hakkından geliyorum :)
tokatın hangı ilçesınde oturuyosun ben aslen tokatlıyım zıleden
valla haklsın elin kaşrına meydanmı bıakacaz. Kendilerine gelince bana güvenmiyormusu bize gelince kadın yapmaz sinir oluyorum. Valla kadın yanımda olsa paralardım onu..
Ben aslan burcuyum canım eşimde oğlak ben onun hakkından geliyorum :)
sen kaç kilosun bilmem ama benim 2. bebeğim olacak 87 kiloyum malesef kilodan göremedim dedi zaten topu topu 2 doktor var burda malesef ilçede yaşamanın zorlukları işte
bende aslan eşim oğlak çok çatışıyoz hakkından zor geliyom zıt kutuplar yani çektik birbirimizi
benimde en sevmediğim burçlardan biri ikizlerdir
bir arkadaşım vardı ikizler burcu kaprisinden geçilmezdi o gün bugündür antipati duyarım
bebeğim büyük ihtimalle ikizler olacak
umarım azıcık geç doğarda yengeç olur sırnaşık şey
bende aslan eşim oğlak çok çatışıyoz hakkından zor geliyom zıt kutuplar yani çektik birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?