2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben de gecen gün 3 gün kaldım annemlerde ama seım kalmadı benle ..eve gıttı ...benım esım bır kac saat kalınca bıle sıkılo.. rahat hareket edemıyormus..
ben ce evıne yenıden alısmaya calıs canım
yoksa cıddı bır sorun olusur arnınzda allah korusun

sen kaç kilosun bilmem ama benim 2. bebeğim olacak 87 kiloyum malesef kilodan göremedim dedi zaten topu topu 2 doktor var burda malesef ilçede yaşamanın zorlukları işte
sıkılmış orda burda kalmaktan
bence sen örgü falan başla oyalanırsın hem niye sıkıyon canını yaw

tokatın hangı ilçesınde oturuyosun ben aslen tokatlıyım zıleden

valla haklsın elin kaşrına meydanmı bıakacaz. Kendilerine gelince bana güvenmiyormusu bize gelince kadın yapmaz sinir oluyorum. Valla kadın yanımda olsa paralardım onu..

Ben aslan burcuyum canım eşimde oğlak ben onun hakkından geliyorum :)

vallaa yalnız delim demekkii meraklarınızı gideririm canlı canlı bura ile ilgili

benım esımde balık bana sasırıyordu anı degısen duygularım yüzünden bebısımızle ben aynı burc olucam bakalım ozman ne yapcak hahah:dance:

tokatın hangı ilçesınde oturuyosun ben aslen tokatlıyım zıleden

bende aslan eşim oğlak çok çatışıyoz hakkından zor geliyom zıt kutuplar yani çektik birbirimizi

ben kaçayım çay faslı kızlarrrrr zilede akşamları başka ne yapılırkii öpüyorum sizizi

sen kaç kilosun bilmem ama benim 2. bebeğim olacak 87 kiloyum malesef kilodan göremedim dedi zaten topu topu 2 doktor var burda malesef ilçede yaşamanın zorlukları işte

ben 54 kilo ile hamile kaldım ama şu an kaç kiloyum bilmiyorum
tabi kilo ve ultrason aletinin cinside çok önemli bebeğin görülmesi için
neyse sağ salim görmüşsün ya bebeğini gerisi boş

bende aslan eşim oğlak çok çatışıyoz hakkından zor geliyom zıt kutuplar yani çektik birbirimizi

bızımde pek uyustugumuz söylenemez balık cok duygusal ıkızlerse
özgürlüge düşkün ve duyguları cabuk degısır ama ask işte bulduk bırbırmızı Şeniz

benimde en sevmediğim burçlardan biri ikizlerdir
bir arkadaşım vardı ikizler burcu kaprisinden geçilmezdi o gün bugündür antipati duyarım
bebeğim büyük ihtimalle ikizler olacak
umarım azıcık geç doğarda yengeç olur sırnaşık şey

aaaaaaaaa yapma canım ya ben ıkızlerım ama hıc kaprısım yok duygu degısımınden kastım üzgünken sevınclı olabılıyorum bır anda yasa
sevınclıyken üzülebılıyorum ama tabı cocuk anne ve babsının huylarınıda alıyor..sahsen ıkızlerım ama burcumu cok begenıyorum..alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…