D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #46.801
kızlar yaaa bu arada 3 hafta sonra ayın 27 sine geliyor..
kocam o zaman taşınmak istiyor ayı bitirip
ben de 20sinde taşınalım diye ısrar ediyorum ama
eğer 27 sinde taşınırsak 28 subat buluşması benim için yalan olur yaaa mafoldumben
benim kızımın emziki özge teyzesi burda var resmi
2010 Haziran ßeßişlerinin cicilerii.. ßuyrun... - Sayfa 81 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
bende deli oluyorum,hem almıyorlar hem de benim almama bile karışıyorlarklava:önceki gün annemle dünde eşimle tartıştım bu alışveriş yüzünden
ben henüz 3kilo aldım cnm
ayyy kızlarımız adaş olacak pembemavi ama bende yanına ikinci isim arıyorum hala nisaya uygun birşey bulamadım.
cnm arkadaşım almıştı hediye olarak ama arar sorarım nerden aldığını denk gelirse mutlaka alırım elifzel için
benim kızımın emziki özge teyzesi burda var resmi
2010 Haziran ßeßişlerinin cicilerii.. ßuyrun... - Sayfa 81 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
sanırım bu bulusma ısı bu ay yas olacak.
bızed en gec bu ayın son haftasına ev bulup tasınmıs olmayı dusunuyoruz. yanı hıc olmadı martın ılk haftasına.
ayy hay allah yaaa
sanırım bu bulusma ısı bu ay yas olacak.
bızed en gec bu ayın son haftasına ev bulup tasınmıs olmayı dusunuyoruz. yanı hıc olmadı martın ılk haftasına.
:roflol:
nası üzüldüm ben annatamamhihoyyyt
farkettimm..opuyorumnanaktan
ayy hay allah yaaa
o kdr yeri bile belirledim çok üzülürüm ben yaaa..
kızlar 2 hafta fln ertelsek mi 14 mart a fln :kedi:
gerçi şimdi herkes de kendini ona göre ayarlamıştır ama olmazsa buluşanlar buluşur
soora yakın zamanda bir daha yaparız
aklım kalacak sizde ama napalım
ayy yerim ben onuuu
süpermişşş..
arkadaşın neden aldıysa sölesin de biz de alalım delikafadulden
cevahirden aldım demişti ama hangi mağazaydı sorayım cnm ama geçen sene hediye gelmişti daha ben hamiş bile değildim,bende o potansiyeli görünce almış kaydirigubbakcemile3
sinha üstündeki markayı söle ağlıcam gari yaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
buarada izmirli hemşolarım
sinha bize ne buldu bakıııııııınnnnnnnnnnnnnnn
Mobilya > Beşik & Yatak > ***TOPTAN FİYATINA SaTıŞLaR....MoBiLyA TaKıMLaRı.. #21238232 - sahibinden.com
hmm piki o zaman :sinifsinif:farkettimm..opuyorumnanaktan
valla canım bız ev bulamdık daha planlarımıza gore ay sonuna hallederız dıyoruz ama bıde o evın yerlesmesı var.
bırde hadı bulamazsak marta sarkıcak ben bısey dıyemıyorum o yuzden. ertleyelım yada ertelemeyelımd ıye.
hnı olur ertelerız ama onada gelemezsem cok kotu olur bu kez
numi yazıyor canım ama nette de baktım hiçbişey çıkmıyor ama bulucam bu emziği meraketmeyerimseniben
temam kuşum sen oralarda araştır bende kemeraltına bakim
isteyen olursa yollarızkaydirigubbakcemile5
cidden supermıs canım ya
bende bi bakım hellobabyde
vardı galba bole bişi
sositososito sositosositosositososito
kızlar merhabalar..
Bıktınız benden biliyorum ama buraya yazınca daha rahatlıyorum sanki...
Bugün çok kötü rüya gördüm hemde benzer rüyayı üst üste gördüm..allahım korusun...
Hç iyi değilim..:sinifsinif:
Yarın hastaneye yatıcam...
Izmirliler yeşilyurt nasıl bir hastane??yardım lütfen...
haklısın canım yapazarlıkla 280 aldım. sen de o fıyata pazarlık edebılırsın canım aklında bulunsun. aradıgım tum özellıkler var, pahalı bır şey almak istemedım, etrafımda kıme baksam 2 yaşında bıle bebek arabasını kullanmıyor cocukları sıkılıyorlar yurumek ıstıyorlar. 1.5 yıl kullancagım bırşeye çok yatırım yapmak doğru degıl dıye duşundum.
kızlar merhabalar..
bıktınız benden biliyorum ama buraya yazınca daha rahatlıyorum sanki...
bugün çok kötü rüya gördüm hemde benzer rüyayı üst üste gördüm..allahım korusun...
hç iyi değilim..:sinifsinif:
yarın hastaneye yatıcam...
izmirliler yeşilyurt nasıl bir hastane??yardım lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?