2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay ne ıyı olur bakalım valla.

buralarda cok fazla bos ev var bı gezsek cabuk buluruz aslında uygun fıyata

Canım benimde aklımda olsun kaç paraya kadar ev bakıyorsunuz ???

annem da bana öyle yapmış, havlu sert gelir ilk başta dedi. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi valla!

Bu annelerde olmasa zaten biz yandık. benim annemde tülbentten yaptırmış mermerşahin biraz daha set oluyor o yüzden tülbentten yaptırdım ,lk zamanlar kullanıcaz dedi.

bende iyiyim canim sagol.gecmisolsun neyin var

ya önemli bişi deil sanrm normalmş bnlr ama mesela yuruken tutlup kalıyorum ayagımdn belımden kıprdymyrm ole beklıcm o an bıde gecelerı bacagım kasılıyr bagırarak uyanıyorum.

ohhh anasını satiimm bı yandan anne teyze bı yandan kaynana bızede kımse bısey demıyo. bıde bız sunu alıcaz dendıgınde laf solenıyo bole seyler duydukca dellenıyorum valla
canım valla biz de yeni öğrendik..
teyzemlerin arabayı alacağını söyledikten sonra sanırım bunlar da karar verdi.
ben de şaşırdım.. bilmiyorumkismile
yoksa bizde herşeyi kendimiz alacaktık
inşallah size de böle şeyler çıkar sonradan ya

babamda 2 oldu elifzel'le dalga geçiyoalsanaalsanasmile
aa hemde elifzelleeee akannehir

bu arada uyku setleri heryerde çok farklı fiyatlara satılıyor, ben bayaa bi araştırdım. belli bir marka ve model beğenin ve mutlaka önce yakından görün, soora netten fiyat araştırması yapın. bazılarının kumaşları çok kötü oluyor.

ay canım ıyı olur sızde yakınsınız nede olsa sıızın oralarda gozune ılısırse bı seeyedersın..
valla bılmıyorumkı bız kıra vermedıgımızden epey uzak kaldık.
gezıp dolasıp ole fıkır edeıncez ama yuksek fıyatlı bıyer dusunemeyız.
söle bızı ıdare edecek duzeyde bı ev olsa yeter bıze.

Canim ilk bebegin cinsiyeti neydi ikincisi ne?

Benimde ikinci ilki oglan buda oglan oy uzden hic telasim yok.Herseyi simdiden hazir cunki.Abisinin butun esyalarini yikayip kaldirmistim onlari tekrardan yikayip utuleyip kullanayim diyorum.Bosuna 2 kez masraf etmeye gerek yok.Zaten o kadar cok esyamiz varki almak gereksiz olur.Ama yinede bikac yeni bisey alicam tabi oglusuma

ohhh anasını satiimm bı yandan anne teyze bı yandan kaynana bızede kımse bısey demıyo. bıde bız sunu alıcaz dendıgınde laf solenıyo bole seyler duydukca dellenıyorum valla
ah daem ah
bizimde sadece annem garibim onuda alcam bunuda alcam diyo
eşimin tarafını kessen tıkları cıkmıyo ay furucam hepsini
katil olcam sonra

sendemi dalga geçiyon yoksakaydirigubbakcemile

Slm kislarr herkese opuyorumnanaktan

Masallah hepinizde bi bebek esyasi hazirlik telasi var ne guzel.Ilkinde gercektende insan cok hevesli oluyor hemen almak yerlestirmek istiyor herseyini.
Ama size tavsiyem kucuk beden kiyafet cok almayin ilk aylarda bebek öyle hizli gelisiyorki kucuk alsaniz bile en fazla 1 ay giyebilir.

Kilo durumlariniz ne alemde bu arada ben 8 kiloyu tamamladim 9 lara dogru tirmaniyim sempatiksalakcinni

valla canım ben hıc sanmıyorum.
hatta emınım öle seyler cıkmayacagından.
annemlerın yanında ablamlar ve ıkı torun var sımdı onlar o yuzden hıc bısey yapamazlar.
zaten bır anda ıkı cocugun masrafı cıktı o eve.
ama yınede gecenlerde sınırım bozuldu bunlar senın torununda benımkı kurufasulyemı olcak dıye. kadın cok uzuldu ama bende ıcıdekını solemeden edemedım.
o laflarımdan sonra yapacgaı varsada yapmaz. bırde abım nısanlı oda evlencek esyası susu busu onun derdınde.
bızımkıler bu anlamda sıfır yanı..

bızımkının annesının durumu zaten malum.
abısıde ıyı bı şirkete bılgı ıslem muduru olarak baslamıs ama ancak havasını atar o

babasından aslında bıseyler beklerdım ama onunda nıyetı yok gıbı.
zaten tasınınca kıranın yarısını ondan alıcaz.

hadı ben neyse esımde dıyo zaten kımseden tık cıkmaz sen bosver bız yapabılcegımız kadarını yapalım dıye ama baska bısey gelınce sulale dolud-sur sımdı kımseden gık cıkmıyo ya karısmaya gelıcnce hepsı soz sahıbı olursa gücüme gıdıyo vall ya

zeren i hiç beğenmedim :kedi:

bence zeren güzel bir isim aslında olabilir yani.benim abimlerin kızı olsaydı zeren koyacaklardı abim ender esi zerrin ilk heceleri birleştirip zeren ..

ben de sanırım karar verdim artık isim konusuna nisa duru olacak kızımın adı duruyu ben istiyorum nisayı da esim.ortak bir karar veremedik.böyle oldu kaydirigubbakcemile3

slm kızlar, 1 hafta annem yanımdaydı sureklı alışveriş yaptık. 2 tane yenıdoğan tam set aldık, 2 tane 3 lü set, 3 battanıye, mustella banyo seti, bakım kremleri ve bebek arabasını aldık.bebek arabası pierre cardin çift yönlü olanını aldık 280 tl. hem hafif hem kullanımı rahat geldı bana. bagajımızıda sıgdı. içime sındı. bıraz daha buyunce ınce bır puset alırım. az para verdıgım içinde içim yanmaz diye düşündüm. park yatagını sıparış ettık 220 tl kanz 70x110. yani alınacak şeylerın çogunu aldık, ustumden buyuk bir yuk kalktı.

ah daem ah
bizimde sadece annem garibim onuda alcam bunuda alcam diyo
eşimin tarafını kessen tıkları cıkmıyo ay furucam hepsini
katil olcam sonra

sendemi dalga geçiyon yoksakaydirigubbakcemile
valla anacım ne okuyup üflediysem artık naaptıysam pak iyi yapmışım...
sempatiksalakcinni

yok kıs dalga geçer miyim.. biliyon alıştım ben bebişim elifzele.. :1hug:

Hayirli olsun canim kizinin ismi cok guzel bi karar vermissinizz

evet herkes ayrı konusur birşey yapmasalarda..
boşverin siz yapabildiğiniz kadar yapın..
araştırıp herşeyin en uygununu bulun mutlaka..
ben de öle yapıyorum..
herşeyin mutlaka uygun fiyatlısı da oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…