evet herkes ayrı konusur birşey yapmasalarda..
boşverin siz yapabildiğiniz kadar yapın..
araştırıp herşeyin en uygununu bulun mutlaka..
ben de öle yapıyorum..
herşeyin mutlaka uygun fiyatlısı da oluyo
eee ne güzel işteee git beğen alsınlarrkızlar bu arada eşimden aldığım son bilgi..
bebik odasını kaynanamlar alcakmış bilmiyorumkismile
slm kızlar, 1 hafta annem yanımdaydı sureklı alışveriş yaptık. 2 tane yenıdoğan tam set aldık, 2 tane 3 lü set, 3 battanıye, mustella banyo seti, bakım kremleri ve bebek arabasını aldık.bebek arabası pierre cardin çift yönlü olanını aldık 280 tl. hem hafif hem kullanımı rahat geldı bana. bagajımızıda sıgdı. içime sındı. bıraz daha buyunce ınce bır puset alırım. az para verdıgım içinde içim yanmaz diye düşündüm. park yatagını sıparış ettık 220 tl kanz 70x110. yani alınacak şeylerın çogunu aldık, ustumden buyuk bir yuk kalktı.
kuzumcum ben o odaya taktım ki zaten..sen sus küstüm ben sana hanı oda ytakımını beraber alıcaktık ektın bızı sen hıhh:sinifsinif:
evet bakalım o odaya taktım ben..eee ne güzel işteee git beğen alsınlarr
bende az önce k.validemi aradım ayy öldüm hırka yelek örmekten diyooohhh anasını satiimm bı yandan anne teyze bı yandan kaynana bızede kımse bısey demıyo. bıde bız sunu alıcaz dendıgınde laf solenıyo bole seyler duydukca dellenıyorum valla
kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinnibende az önce k.validemi aradım ayy öldüm hırka yelek örmekten diyoo
sanki çok bişey yapmışlar gibi e yokk onuda ben öreyim diyecektimm
ee dedim olsun okadar bende bi sürü şey aldım dedim...
bende az önce k.validemi aradım ayy öldüm hırka yelek örmekten diyoo
hangi emzik yawSİNHAAAAAAAAAAAAAA
ölcem meraktan
söle şu emziğin markasını
almazsam çatlarım cok şeker ya
canım arabayı cok ıyı fıyata almıssın
tam olarak modeli netten alıntı yapabilirmisin link olarak bende bi bakim
hem almayıp hem laf soluyolar ya delı oluyorum..
Slm kislarr herkese opuyorumnanaktan
Masallah hepinizde bi bebek esyasi hazirlik telasi var ne guzel.Ilkinde gercektende insan cok hevesli oluyor hemen almak yerlestirmek istiyor herseyini.
Ama size tavsiyem kucuk beden kiyafet cok almayin ilk aylarda bebek öyle hizli gelisiyorki kucuk alsaniz bile en fazla 1 ay giyebilir.
Kilo durumlariniz ne alemde bu arada ben 8 kiloyu tamamladim 9 lara dogru tirmaniyim sempatiksalakcinni
bence zeren güzel bir isim aslında olabilir yani.benim abimlerin kızı olsaydı zeren koyacaklardı abim ender esi zerrin ilk heceleri birleştirip zeren ..
ben de sanırım karar verdim artık isim konusuna nisa duru olacak kızımın adı duruyu ben istiyorum nisayı da esim.ortak bir karar veremedik.böyle oldu kaydirigubbakcemile3
cnm arkadaşım almıştı hediye olarak ama arar sorarım nerden aldığını denk gelirse mutlaka alırım elifzel içinSİNHAAAAAAAAAAAAAA
ölcem meraktan
söle şu emziğin markasını
almazsam çatlarım cok şeker ya
hangi emzik yaw
ben niye görmedim sempatiksalakcinni
şükret bizimki daha o muhabbete bile girmedibende az önce k.validemi aradım ayy öldüm hırka yelek örmekten diyoo
ayyy işte benim istediğim araba buuuhihoyyytkızlar bakın bu arabayı size gösteririken buldum bence fiyat su an cok iyi asıl fiyatı 1400 civarı vede faturasınıda koymuş adam daha bir sene bile olmamış
MAXICOSI ARABA KOLTUĞU&QUINNY BUZZ BEBEK ARABASI, #24333753 Gittigidiyor.com
dayımız sagolsun vercek kızıma arabasını:)
bilmiyom canımmm ben ama tel varsa bakimmm akşammev sahıbıde ordamı oturuyor canım.
buguna ksam bızımkının ısı varda yarın aksam 8 gıbı gelsek cok mu gec olurkı
yiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktanUKLAAAAA avatarındaki bebeğin poposunu yirim bak heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?