2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya tabi her burçtaki insanlar aynı olacak diye bir kural yok. bana kötüsü denk geldiği için her ikizler burcunu kötü zannediyorum
ama ikizler burcu da çok fazla gel gitler yaşayan bir burç. bakalım bizimkiler ağlarken de gülecek mi delikafadulden

benim erkek kardeşim ikizler bütün özellikleri var tam çift karakterli az şaşırtmıyordu bizi tabi şimdi evlendi büyüdü kişiliğide oturdu yada daha uyanık oldu iyicemi gözümüzü boyuyo acaba :)))

aysey canım belirtimi sormuşsun canım hiç bi belirtim olmadı
sadece az bi kahverengi leke geldi 2-3 saat içinde gittik zaten önceden durmuş kalbi korkmayın siz evham yapmayın
Allah korusun bebeklerinizi

benim bebeğim de ikizler olucak babası gibi.. hatta babasının doğumgününde bile doğabilir :asigim:

aysey canım belirtimi sormuşsun canım hiç bi belirtim olmadı
sadece az bi kahverengi leke geldi 2-3 saat içinde gittik zaten önceden durmuş kalbi korkmayın siz evham yapmayın
Allah korusun bebeklerinizi

mavicim çok geçmiş olsun ne zamandır giremediğim için yeni okudum, Allah hayırlısıyla tekrar nasip etsin innşallah.. a.s.

günaydın kıslarrrr dükkanı ben acıyorum galibaaa..sabahın köründe kalktımm napayım uykum gitmiş daha gelmiyor:sinifsinif:

kahvaltımı yapıyorum birazdan yürüyüse cıkıcamm azıcık nefes alayım

benim bebeğim de ikizler olucak babası gibi.. hatta babasının doğumgününde bile doğabilir :asigim:

nickin cok güzell:roflol:

iletindeki hamiş receppp daha güzelll:roflol:

ilahi yaakaydirigubbakcemile3

al bendende okadr ama ben yengecleride sevmiyorum cok kinci oluyorlarr :umursamaz:
ayy içimde 10-11 ay dursa olmaz mıııkaydirigubbakcemile3

ben çok gerginim evimize geldik yine

dün neler olduu?

kıslarr dünkü su üçlü konusmaaa dikkatimi cektii cok ilginc birr diyalog olmusskaydirigubbakcemile3

tokatın hangı ilçesınde oturuyosun ben aslen tokatlıyım zıleden

aynen bende ziledeyim şu an meslek icabı burdayız eşimin işi nedeni ile

aaaa ben de üniversiteyi zilede okudum

şimdi siz akrabada cıkarsınız:roflol:kaydirigubbakcemile3ayy eski türk filmi gibi oldu:)))

Son düzenleme:
neyse hadi ben yürüyüse kactımmm geldigimde hepinniz burda olunn zaten sabahın köründe kalkmısımmm kimsecikler yok..vallahi gelir yataktan kaldırırım hepiniziiizemuszemus

tubicik ilginç ve komik olan ne zannetmiyorum duyurunun komik olduğunu

niye alınganlık yaptınki şimdi anlamadımm..hosuma gitti diyologunuzz gülümsetti bni bende yazdımm..

bunda alınganlık yapılması gereken bir tutum göremiyorum

merhaba arkadaşlar ben yeni katıdım aranıza 7 haftalık hamileyimkaydirigubbakcemile3 bulantım ve baş ağrım oluyo yediğim hiçbirşey tat vermiyo benimle aynı sıkıntıyı paylaşanlar öneriniz varmı:1hug:

merhaba janyaa hosgeldin aramızaa..bende 7. haftada senin gibydim hatta serumlarla gezdim ama ilerki günlerde zamn gectikce düzeliyor bn suan 9. haftadayım yine midem bulanıyor halsizlik var ama ozamnlar gibi degil..daha rahatım..

bende halsizlik cogalmaya basladı..yemek yerken bile yoruluyorum cok..hemen uzanıyorum..7. haftalarımda sadece yogurt yiyebiliyordum yemek yemege yeni basladım...yani hepimiz dönem dönem bunları geciriyoruz..tamamense 3. aydan sonra rahatlıcaz...

şimdiden tebrik ederim umarım rahat bir hamilelik gecirip bebişini kucagına alırsın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…