ismime tıkla profili göstere bas canım
hello kizlar bende kiskandim sizleri esimle fotomu koydum opuyorumnanaktan
dün neler olduu?
kıslarr dünkü su üçlü konusmaaa dikkatimi cektii cok ilginc birr diyalog olmusskaydirigubbakcemile3
şimdi siz akrabada cıkarsınız:roflol:kaydirigubbakcemile3ayy eski türk filmi gibi oldu:)))
ha senn ilk basta avatarına degil profiline yüklemişisin..:))))
şimdi düzelmişsinn coık şirin görünüyosunuzzzz masallaha.s
bu arada sanmur ve leydiii resimler süper olmus..
valla çok güsel oldu topiğimiizz
teşekkürler canım
eeee 2010 haziran anneleriyiz biz tabi güsel olcak bizler güseliz cünkü hiçte övünmeyi sevmeyiz demi buarada günaydın canımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
Leydii canım benim bir arkadaşım var ismi mehtap onu gördüm sandım bu kadar benzerlik olmaz çok benziiyosunuz fotoğrafınızda çok tatlı Allah mutluluğunuzu daim etsin.
ya kıslar bşi dicemmm
insan hamile olunca cirkinlesir mii..tamam bakımsız olunca pek güzel görünmeyebiliriz ama ben aynaya baktıgımda yinede kendimi güzel hissediyordum şimdiii kendimi cok cirkin bir gaciii olarak görüyorummm:sinifsinif:
eşime sordugumdaa sacmalıyosun sana öyle geliyor diyor..sanki cirkin olsamda sölicek..sölemezki:umursamaz:
eskiden kendini beyenmişş kendine hayran bir gaciydimmnaniknanik..şimdi aynaya bakınca kim bu tipsiz diyomkaydirigubbakcemile3
ayy noluyo banaaamafoldumben
sonunda adım cirkin betty e cıkacakkaydirigubbakcemile3
ya kıslar bşi dicemmm
insan hamile olunca cirkinlesir mii..tamam bakımsız olunca pek güzel görünmeyebiliriz ama ben aynaya baktıgımda yinede kendimi güzel hissediyordum şimdiii kendimi cok cirkin bir gaciii olarak görüyorummm:sinifsinif:
eşime sordugumdaa sacmalıyosun sana öyle geliyor diyor..sanki cirkin olsamda sölicek..sölemezki:umursamaz:
eskiden kendini beyenmişş kendine hayran bir gaciydimmnaniknanik..şimdi aynaya bakınca kim bu tipsiz diyomkaydirigubbakcemile3
ayy noluyo banaaamafoldumben
sonunda adım cirkin betty e cıkacakkaydirigubbakcemile3
aaaa makyaj ilk üç ay yasak mııı bunu hiç duymamıstım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?