2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ismime tıkla profili göstere bas canım

ha senn ilk basta avatarına degil profiline yüklemişisin..:))))

şimdi düzelmişsinn coık şirin görünüyosunuzzzz masallaha.s

hello kizlar bende kiskandim sizleri esimle fotomu koydum opuyorumnanaktan

ayyy topiğimiz cok güzel oldu vallahi..herkes kocişiyle ask böcüğü gibiiii:asigim:

hepiniz cok güzelsinizzzmutlulugumuz daim olsun kıslarrrrrrrr bebişler mutlulugumuza mutluluk katsınn:asigim:

evet tubacım öle hos bı dıyalog gectı aramzıda .
. hee günaydın bu arada bıraz gec oldu dımı.. ben hıc uykudan kendımı alamıyorum ya
ama aksam gec yatıyorum neyse öpüyorum hepınızı sımdı annemlere gıdıcem kendınıze ıyı bakın

günaydııınnnn kızlarrr..
ancak ayılabildim yaaa opuyorumnanaktan
gerçi kimse yok ama olsun delikafadulden

bu arada sanmur ve leydiii resimler süper olmus..
valla çok güsel oldu topiğimiizz

bu arada sanmur ve leydiii resimler süper olmus..
valla çok güsel oldu topiğimiizz

eeee 2010 haziran anneleriyiz biz tabi güsel olcak bizler güseliz cünkü hiçte övünmeyi sevmeyiz demi buarada günaydın canımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

merhaba anneler
bakıyorum da artık yavaş yavaş herkes kendine gelmeye başlamış
sıkıntılardan yavaş yavaş kurtuluyoruz sanırım
benimde annem geldi, kadın yazık temizlik yapıyor bende oturuyorum yaşlı teyzeler gibi
ne varsa annelerde var

bende baby gagaya geçtim.bu ticker gene değişmedi
işimiz yok gibi birde bununla uğraşıyoruz

eeee 2010 haziran anneleriyiz biz tabi güsel olcak bizler güseliz cünkü hiçte övünmeyi sevmeyiz demi buarada günaydın canımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

ya kıslar bşi dicemmm

insan hamile olunca cirkinlesir mii..tamam bakımsız olunca pek güzel görünmeyebiliriz ama ben aynaya baktıgımda yinede kendimi güzel hissediyordum şimdiii kendimi cok cirkin bir gaciii olarak görüyorummm:sinifsinif:
eşime sordugumdaa sacmalıyosun sana öyle geliyor diyor..sanki cirkin olsamda sölicek..sölemezki:umursamaz:

eskiden kendini beyenmişş kendine hayran bir gaciydimmnaniknanik..şimdi aynaya bakınca kim bu tipsiz diyomkaydirigubbakcemile3

ayy noluyo banaaamafoldumben

sonunda adım cirkin betty e cıkacakkaydirigubbakcemile3

Leydii canım benim bir arkadaşım var ismi mehtap onu gördüm sandım bu kadar benzerlik olmaz çok benziiyosunuz fotoğrafınızda çok tatlı Allah mutluluğunuzu daim etsin.

amin canım cümlemizin teşekkürlerzemuszemusa.s.

evet canım malesef öle oluor bende kendimi cok sever beğenirdim ama kendimi cok cirkin hissediyorum birazda hamilelik pisikolojisi galiba bu makyajda yapamıorum yasak doktor ilk 3 ay cok zorunlu kalmadıkca yapma dediişe bile öle geliom bugün bizim marketci dediki sana neoldu neden kendini bukadar saldın abi dedim yasak ara verdim :)):roflol:

aaaa makyaj ilk üç ay yasak mııı bunu hiç duymamıstım((

Bence hamilelik psikoljisinden canım hiçte öyle değildir bence hormonlar bizi çok değiştiriyo ben hamile olmadan önce gördüğüm zaman hadi canım bu kadar da olmaz dediğim şeyler hiçte abartı değilmiş insan yaşamayınca anlamıyor ah bu hormonlar ahh:bbo:

ne degişimmiş bee..biyolojimizi alt üst etti:)))))))

aaaa makyaj ilk üç ay yasak mııı bunu hiç duymamıstım((

canım ben makyajsız evde bile durmazdım ama doktorum yasak ilk 3 ay her kullandığın kimyasal krem olsun makyaj malz olsun oje olsun direk bebeğe geçiomus bende kullanmıyorum oyüzden lmaz:

inanmıyorum yaaa bayramda neetcez şimdiii..miilletin karsına böyle öcü gibi mi cıkıcazkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…