2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen girmişsin kız 6. ayına dimi, 5 bitmiş senin delikafadulden
benim de ayın 14ünde 5 ayım bitecek. 14 den 14e diye hesaplıyom ben
valla doğru hamileliğin tadını çıkarmak lazım.. ohhh her ikram edileni yemek lazım cokacimcoook

ohhh süpermiş valla..
gerçekten insan çok mutlu oluyo..
doğumdan sonra hamile günlerimizi arıcaz sanırım
:kedi:

karnınızdan niye utanıyonuz kızlarrr..
gerine gerine gezin..kaç kere hamile olacaksınız..

geçenlerde de ben oturuyorum şirkete bir bayan geldi . dedi bebek bekliyorsunuz sanırım
havalara uçtum :roflol: deli miyiz neyiz yaa

geçenlerde de ben oturuyorum şirkete bir bayan geldi . dedi bebek bekliyorsunuz sanırım
havalara uçtum :roflol: deli miyiz neyiz yaa
sanki bilmediğimiz bişiyi söylüyolarmış gibi hissediyosun dimi
valla ben elimde olsa alnıma hamile yazıp gezecem..
herkes anlasın bilsin istiyorum :roflol:

bende 6 kilo aldım
yüzdüğüm havuzda bi hamile var geçenlerde muhabbet ettik o bir ay önde 25. haftasını bitiriyordu
ben sizin hamile olduğunuzu anlamadım dediakannehir
düşünün mayoyla bile anlaşılmıyorsam kimse bana yer falan vermez heralde bilmiyorumkismile

ayyy ne biçim sis var dışarda yaw akannehir
ay valla öle dalmışımki
emzirme yastığı biberon çanta silikon göğüs ucu derken uçmuşum senin yazdığını okuyup bi baktım camdan yuh dedim burdada aynı hayırdır inşallahh

Bende 6 kilo aldım hihoyyyt
Göğsüm ve göbeğim aynı hizada :CüvCüv:

ösge nan kanarya 6. aya girdiyse ben 22+6 kacıncı aya girdim beeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden

bende hafta olarak hesapliyorum özgecim sata göre 24.hafta.drun söyledigi hafta ise 22 bende ona göre sayiyorum 2 hafta sonra 6.ayima giriyorum diyeyim kendime.az kaldi özgeeeeee,dün dogulari okudum.epidural,genel,ben normal istiyorum,sonra fikrimi degistirip spinal olsam diyorum karar veremiyorum yani.offfff yusuf yusuf olmaya basladim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…