2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı qeceler kıslaaaaaaaarr:ecrin_bebek:

günaydınnnnnnnnn......
en güselll en tatlııı annişlerrr ve bebişleriiiiiiii
hihoyyyt

günaydın kızlar nasılsınız
ben biraz daha iyiyim ama kaynanam canımı sıktı akşam nette konuşuyoruz
vay efendim pc ye çok bakmak kanser ediyomuş kalkmıyomuşum başımdan komşusunun kızı demiş hemşire kendisis afedersin o ne dese yapar başka zaman zaten kalkmıyonuzda hamileyken kakıcam evde kablosuz var laptop kullanıyoruz çoğu zamanda açık günde 5 saat kadar oturyoruz başına
uyuyamadım benim adamda gaza gelip evet kk den başını kaldıramıyon dememi anna benmi alındım acep gerçekten bilgisayar bu kadar zararlımı telefonda çok konuşuruz hele kızım gurbette olduğumuzdan anane babane saatlerce konuşurlar ne bilem biraz araştıram ben fikri olanda yazabilirse sevinirim

canım valla bütün gün bilgisayar başında çalışanlar ne yapsın..
ben sabah 8, akşam 6 bilgisayar başındayım.
öyle çok zararı olduğunu da düşünmüyorum da açıkçası

canım valla bütün gün bilgisayar başında çalışanlar ne yapsın..
ben sabah 8, akşam 6 bilgisayar başındayım.
öyle çok zararı olduğunu da düşünmüyorum da açıkçası

yanii ona kalırsa telefon vericileri her yerde dağdamı yaşayacak hamileler havada bile var radyasyon konu şacakya işte

günaydın geçmişe bakıp geliyorummm

neyse fazla konuşmamışsınız..
ya dün benim sol böbrek tarafımda sırtımda ağrı oldu nasıl sinirim bozuldu
erkenden uyudum o sıkıntıyla kızım hiç hareket etmedi şimdide etmiyo yaaaaeyvahedigeldismile

günaydın kızlarrrrrr , geçmiş olsun uklacım. Üşütmüşsündür belkide sıkma canını. Benim sıpada bütün hafta sonu oynamadı okadar dua attim biraz kımıldasın diye tık yok nezaman dün tahlil sonuçlarım geldi şeker hastası olmadığım belli oldu o zaman oynadı eşşek. Bu kızlar bizi parmağında oynatmaya daha şimdiden başladı valla yandık bence

canımcım takmaa
bu bıdıklar böle
hareket etsin istediğinde etmiyo kesinlikle

canım yaa esasında biraz haklılar. Hadi senin kaynana yapmış benim dün akşam kendi annem bas bas bağırdı artık çocuğunu düşün bırak şu bilgisayarı bütün gün karşısındasın akşamları bırak diye. O öyle çocuğunu düşün deyince çok gücüme gitti sanki ben düşünmüyorum. Ama özellikle laptopun radyasyon yaydığı doğru karın bölgesine çok yaklaştırmamak gerekiyor. Hatta karın kısmı kurşundan yapılmış hamile pantalonları çıkmış. Çok bilgisayar kullananlara öneriyolar. Ama çok takmamak gerektiğine katılıyorum kesinlikle. Okadar steril ortamda yaşamamak lazım oda zararlı

canımcım takmaa
bu bıdıklar böle
hareket etsin istediğinde etmiyo kesinlikle

saolun kızlar ya ne bilim işte ister istemez tedirgin oluyor insan
bi kımıldasaa ahhhh

Günaydın kızlar, dün geçmişi okumaktan hiçbir şey yazamadım :)

Özge yeni eviniz hayırlı olsun, bak Yağmur bereketiyle geliyor demek ki.

Geçmiş olsun Zeynep, iyi olmana sevindim. Bak bebiş de sevinmiş demek ki.

Mhtp canım dualarımız seninle, inşallah herşey ii olacak.

Nursenacığım ben de Özgeçay gibi sabah 8 akşam 6 PC karşısındayım. Ekstra olarak da etrafım GPS GPRS RF cihazlarıyla çevrili. Ama Allah'ıma bin şükür oğlum şimdilik çok iyi gidiyor, herhangi bir sorunumuz çıkmadı. Allah bebeklerimizi sağ salim elimize almayı nasip etsin.

Uklacım bol bol su iç bugün bence. Benimde lokositim yüksek çıktı doktorum bugün bi idrar tahlili daha istedi. Bu öğlen yaptırıcam. Dün akşam Rıza Bey aradı bütün sonuçları süper endişelenecek hiçbirşeyin yok sakın üzme kendini dedi. Hocam dedim lokosit yüksek evet onu farkeetim ama bu haftalar olur dedi işte tahlil istedi bol su iç dedi. Yarın kontrolüm var herhalde tahlil sonucuna göre antibiyotik vericek bide suda eriyen c vitamini verir diye düşünüyorum. Böbrekten iltihap atımına suda eriyen c vitamini çok yardımcı oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…