piki
zaten martta fln odaya bakıp karar verecez artık..
karar verdikten sonra alırım artık..
bide bi nevresimim var teyzoş almış
o da çarşafı pembe yastık kılıfları pembe, nevresimi krem ..
ayy off vakit geçse de gelse su bebeler yawwww
piki
zaten martta fln odaya bakıp karar verecez artık..
karar verdikten sonra alırım artık..
bide bi nevresimim var teyzoş almış
o da çarşafı pembe yastık kılıfları pembe, nevresimi krem ..
ayy off vakit geçse de gelse su bebeler yawwww
Ama sen zaten mobilyasını beyaz alacaksın, kontrast olması için bence koyu kullanman lazım. Ama yine de mimarımıza da bir danış. Archiii nerdesin?
Bu arada Archimim, Archimania'dan haber var mı? Dualarımız onunla.
Ben de park yatak alacam. Ama acele etmiyorum daha.
Kızlar bebek yatakları için alınan uyku takımları park yataklarda da kullanılabilinir mi yoksa onlara farklı mı oluyor? :uhm:
canım stickerlar 27 şer tl fln..GÜNAYDIN KIZLAR opuyorumnanaktan
özge bizim odalar cok benzeyecek bu gidişle olumunekankayizsmile bu stickerların fiyatları ne canım? ben de pembe beyaz bir oda yapıcam insallah kızıma beyaz agırlıklı olacak oda ama pembe ile renk katıcam
özgecim leylekliye bayıldım ben çok güzel duruyo
bende bizim libadiyede duvar kağıtcısı var oraya gidip odadaki 2 kolon için duvar kağıdı bakmak istiyorum
ya bu arada bebeğiniz için emzirme yastığı almayı düşünüyomusunuz??
ben de düşünüyorum.özgecim leylekliye bayıldım ben çok güzel duruyo
bende bizim libadiyede duvar kağıtcısı var oraya gidip odadaki 2 kolon için duvar kağıdı bakmak istiyorum
ben de düşünüyorum.
rahat bişiye benziyo..
bu arada zeynepçim senin ihtiyaç listeni bulamıyorum yaa
atsana linkini bir daha
canım stickerlar 27 şer tl fln..
eveett bence de odalar benzeyecek kızzz delikafadulden
iyiymiş fiyatları ben de melek,kelebek veya peri falan istiyorum sticker
hepsi var gitti gidiyorda..
böle elinde çubuk üzerinde yıldızlar olan bi peri var
kelebekler de var.. melek görmedim ama bulunur
ben park yatak aldım cnm kurdum kullanışlı görünüyo şimdilikkızlar yatak konusunda ne karar verdiniz park yatağa karar verdim ben acaba kullanan var mı içimizde daha önce
cnm ben park yatak alırken sordum onlar büyük geliyormuş özellikle yorganlar hatta bir tane denedik park yatak aldığım yerde gerçekten yorganlar çok büyük satıcı bunları ikiye katlayıp kullanıyorlarmış dedi ama o zamanda çok kalın ve lüzumundan daha ağır oluyo yorganı özel yaptıracaksın artık ben öyle yaptımAma sen zaten mobilyasını beyaz alacaksın, kontrast olması için bence koyu kullanman lazım. Ama yine de mimarımıza da bir danış. Archiii nerdesin?
Bu arada Archimim, Archimania'dan haber var mı? Dualarımız onunla.
Ben de park yatak alacam. Ama acele etmiyorum daha.
Kızlar bebek yatakları için alınan uyku takımları park yataklarda da kullanılabilinir mi yoksa onlara farklı mı oluyor? :uhm:
ben park yatak aldım cnm kurdum kullanışlı görünüyo şimdilik
cnm ben park yatak alırken sordum onlar büyük geliyormuş özellikle yorganlar hatta bir tane denedik park yatak aldığım yerde gerçekten yorganlar çok büyük satıcı bunları ikiye katlayıp kullanıyorlarmış dedi ama o zamanda çok kalın ve lüzumundan daha ağır oluyo yorganı özel yaptıracaksın artık ben öyle yaptım
zeynep
sallanan emzirme koltuğunu nereden alacaksın. şu ayağında ayrı sallanan parça olanlardan.
beni de yönlendir. kocam hediye alcak sanırım
canım ben irem bebeye baktım simit gibi zaten hepsi benim yakın bir arkadaşım kullandı çok iyi oluyo mutlaka al dedi bütün modeller simit şeklinde canımevet canım ben varım ama simit şeklnde olanlardan. Acayip kullanışlı oluyor özellikle oturmaya yeni başladığı dönemde de arkasına koyuyorsun böylece güvenli oluyor. Ama ben istediğim gibi bir model bulamadım. Havuzlu handa yoktu. Görümcem kullanıyor ona sordum meyersem iren bebeden almış. Bir ara gidip ordan alıcam bende.
canım benim 14. haftamda geçti sabretcennselam kızlar
bişey sorucam bu bualntılarınız ne zaman geçti ölüyorum
artık serum bile fayda etmiyor
su bile içemiyorum çok zormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?