2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım aynı fikirdeyim şu vakit bir an önce gelse diyorum artık özellikle akşamları bebişimi çok arıyorum evin içinde fıldır fıldır dolaşmasını hayal ediyorum

yeni gelen arkidaşlarrr günaydınnn

Bencede geçsin zaman ama tabi hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gelsinlerrrrr

Bende park yatak kullanıcam görümcem verecek. Kuçuk yataklarla park yataklar aynı boyda tabiki olur uyku setleri ama park yatakta uyku setine ihtiyacın olmayacak ilk dönem. Streç çarşaf e zaten yaz bebeği bide penye battaniye oldu bitti , kış gelincede penye battaniyenin yerini ince bir yorgan alıcak

canım stickerlar 27 şer tl fln..
eveett bence de odalar benzeyecek kızzz
delikafadulden

emzirme yastığını hiç düşünmemiştim güzel fikir canım neden olmasın listeye onuda alıyorum:dance:

ben de düşünüyorum.
rahat bişiye benziyo..

bu arada zeynepçim senin ihtiyaç listeni bulamıyorum yaa
atsana linkini bir daha

evet canım ben varım ama simit şeklnde olanlardan. Acayip kullanışlı oluyor özellikle oturmaya yeni başladığı dönemde de arkasına koyuyorsun böylece güvenli oluyor. Ama ben istediğim gibi bir model bulamadım. Havuzlu handa yoktu. Görümcem kullanıyor ona sordum meyersem iren bebeden almış. Bir ara gidip ordan alıcam bende.

ben de düşünüyorum.
rahat bişiye benziyo..

bu arada zeynepçim senin ihtiyaç listeni bulamıyorum yaa
atsana linkini bir daha

tamam canım buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...0-haziran-anneleri-bebek-ihtiyac-listesi.html

zeynep
sallanan emzirme koltuğunu nereden alacaksın. şu ayağında ayrı sallanan parça olanlardan.
beni de yönlendir. kocam hediye alcak sanırım

hepsi var gitti gidiyorda..
böle elinde çubuk üzerinde yıldızlar olan bi peri var
kelebekler de var.. melek görmedim ama bulunur

evt canım onu ben de gördüm bakalım daha odası yok ortada alalım da sonra ayarlıcam bunları da..gerçi ben tersten gidiyorum mont,toka ve bebek falan alıyorum oda almadan stickerı da alabilirim yaniisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

kızlar yatak konusunda ne karar verdiniz park yatağa karar verdim ben acaba kullanan var mı içimizde daha önce
ben park yatak aldım cnm kurdum kullanışlı görünüyo şimdilik
cnm ben park yatak alırken sordum onlar büyük geliyormuş özellikle yorganlar hatta bir tane denedik park yatak aldığım yerde gerçekten yorganlar çok büyük satıcı bunları ikiye katlayıp kullanıyorlarmış dedi ama o zamanda çok kalın ve lüzumundan daha ağır oluyo yorganı özel yaptıracaksın artık ben öyle yaptım

selam kızlar
bişey sorucam bu bualntılarınız ne zaman geçti ölüyorum
artık serum bile fayda etmiyor
su bile içemiyorum çok zormuş...

ben de park yatak almayı düşünüyorum öyle mi oluyor muşş? hiç haberim yoktu bir arkadasım aldı kullandı ama farkında değilim böyle bir sorun yasadı mı o zamanla pek ilgi alanımda olmadığından bu tip mevzular fisfisfis

zeynep
sallanan emzirme koltuğunu nereden alacaksın. şu ayağında ayrı sallanan parça olanlardan.
beni de yönlendir. kocam hediye alcak sanırım

Ya bende heryerde arıyorum ama bir türlü istediğim gibisini bulamadım. Merak etme bulduğum an haber veririm. Benim kocada ne gerek var diyor sinir oluyorum. Gerek yok okey ama bu benim hayalimdi neolur dedim bakarız dedi. Şimdi ben bebek arabasının parasını yarıya indirince sallanan koltuğa bütçe kaldı artık kocişde ikna oldu gibi

canım ben irem bebeye baktım simit gibi zaten hepsi benim yakın bir arkadaşım kullandı çok iyi oluyo mutlaka al dedi bütün modeller simit şeklinde canım
ama havuzlu handa 30 tl internette 35 tl

selam kızlar
bişey sorucam bu bualntılarınız ne zaman geçti ölüyorum
artık serum bile fayda etmiyor
su bile içemiyorum çok zormuş...
canım benim 14. haftamda geçti sabretcenn
öle oluyor maalesefffakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…