kızlar bebik odası için şu 2 stickeri begendim.
leylek, yatağının üstüne
kediler de diğer duvara..
duvar kum beji aslında.. ama ben yine de açık pembe almayı düşünüyorum.
ne dersiniz? güsel mi?
koyu pembe çok sırıtır odayı bozabilir diye dünündüm
COOLART Duvar Sticker Bebek Çocuk odası (st507), #24089850 Gittigidiyor.com
COOLART Duvar Sticker Kediler (st510), #23710186 Gittigidiyor.com
Özgee bunlar çok güzel, kedileri ayak hizasına koyabilirsin çok güzel dururlar, odan kum bejiyse bence açık pembe sticker pek belli olmaz, koyusu sanki daha güzel durur
Günaydın kızlar, dün geçmişi okumaktan hiçbir şey yazamadım :)
Özge yeni eviniz hayırlı olsun, bak Yağmur bereketiyle geliyor demek ki.
Geçmiş olsun Zeynep, iyi olmana sevindim. Bak bebiş de sevinmiş demek ki.
Mhtp canım dualarımız seninle, inşallah herşey ii olacak.
Nursenacığım ben de Özgeçay gibi sabah 8 akşam 6 PC karşısındayım. Ekstra olarak da etrafım GPS GPRS RF cihazlarıyla çevrili. Ama Allah'ıma bin şükür oğlum şimdilik çok iyi gidiyor, herhangi bir sorunumuz çıkmadı. Allah bebeklerimizi sağ salim elimize almayı nasip etsin.
hmm bak leyleğin oldugu sayfada açık pembesinin örneği var. o kdar çok açık gelmedi bana da o yuzden düşündüm.Özgee bunlar çok güzel, kedileri ayak hizasına koyabilirsin çok güzel dururlar, odan kum bejiyse bence açık pembe sticker pek belli olmaz, koyusu sanki daha güzel durur
hiçbi fikrim yok valla sempatiksalakcinnibu duvar süsleri sonrasında nasıl çıkarılıyo duvardan
bu duvar süsleri sonrasında nasıl çıkarılıyo duvardan
kızlar bebik odası için şu 2 stickeri begendim.
leylek, yatağının üstüne
kediler de diğer duvara..
duvar kum beji aslında.. ama ben yine de açık pembe almayı düşünüyorum.
ne dersiniz? güsel mi?
koyu pembe çok sırıtır odayı bozabilir diye dünündüm
COOLART Duvar Sticker Bebek Çocuk odası (st507), #24089850 Gittigidiyor.com
COOLART Duvar Sticker Kediler (st510), #23710186 Gittigidiyor.com
evet canımÖzgee bunlar çok güzel. Hatta isimliler var ben onlara bayıldım. Sitedeki açık pembeler kum beji duvarın üzerine yapıştırılmış hiç fena durmamış. Ama bence sipariş için acele etme bi oda takımına karar verin nevresimini falan al onlara uygun bişey alırsın.
canım yapıştırıcı olduğu için sökülmesi zor olmuyor benimkileri sökünce zorlanmadım hatta dokunmamla hemen sökülmüştü gerçeği ucuz bişeydi aldıklarım
evet canım
aklımda pembe beyaz bi oda yapmak var..
ben de bekliyom şimdi sipariş için ama bi taraftan da düşünüyorum ya o zamana bu ürünlerden olmazsa die eyvahedigeldismile
pikigitti gidiyorda olmazsa başka yerde olur birden üretimi durdurmayacaklar ya hem belki daha bile güzelini bulursun dert etme hiç
hmm bak leyleğin oldugu sayfada açık pembesinin örneği var. o kdar çok açık gelmedi bana da o yuzden düşündüm.
ötekisi çok bööle cırt cırt bağırmıyo mu yaw..
kararsızım eyvahedigeldismile
hiçbi fikrim yok valla sempatiksalakcinni
kızlar yatak konusunda ne karar verdiniz park yatağa karar verdim ben acaba kullanan var mı içimizde daha önce
günaydın kızlar
azcık geçmişe baktım geldim.
evet canım
aklımda pembe beyaz bi oda yapmak var..
ben de bekliyom şimdi sipariş için ama bi taraftan da düşünüyorum ya o zamana bu ürünlerden olmazsa die eyvahedigeldismile
evet archii sana danışıyorummm... bana fikir verr...Ama sen zaten mobilyasını beyaz alacaksın, kontrast olması için bence koyu kullanman lazım. Ama yine de mimarımıza da bir danış. Archiii nerdesin?
Bu arada Archimim, Archimania'dan haber var mı? Dualarımız onunla.
Ben de park yatak alacam. Ama acele etmiyorum daha.
Kızlar bebek yatakları için alınan uyku takımları park yataklarda da kullanılabilinir mi yoksa onlara farklı mı oluyor? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?