inanmıyorum yaaa bayramda neetcez şimdiii..miilletin karsına böyle öcü gibi mi cıkıcazkaydirigubbakcemile3
mrb kızlar
mavibulutolsun ben bu aralar çok kötü günler geçiriyorum şu şeker canımı çok sıktı hep bir moral bozuntusu var üstümde sanki depresyona giriyorum. İçimde yakında ölecekmişim artık bünyem iflas etmiş gibi bir his var. Tabi böyle şeyleri düşünürken bebkte etkileniyor herhalde acaba benim yaşadığım bu sıkıntılardan dolayı onunda kalni durmuşmudur diye çok korkuyorum. Dün gece artık sinir krizi geçirdim. Bana ne oluyor bilmiyorum ama bu yaşadıklarım ona zarar verecek diye çok korkuyorum. Başından beri sağlık açısından hamileliğim çok ters geçiyor. Öffffffffffffffffff
.............
mrb kızlar
mavibulutolsun ben bu aralar çok kötü günler geçiriyorum şu şeker canımı çok sıktı hep bir moral bozuntusu var üstümde sanki depresyona giriyorum. İçimde yakında ölecekmişim artık bünyem iflas etmiş gibi bir his var. Tabi böyle şeyleri düşünürken bebkte etkileniyor herhalde acaba benim yaşadığım bu sıkıntılardan dolayı onunda kalni durmuşmudur diye çok korkuyorum. Dün gece artık sinir krizi geçirdim. Bana ne oluyor bilmiyorum ama bu yaşadıklarım ona zarar verecek diye çok korkuyorum. Başından beri sağlık açısından hamileliğim çok ters geçiyor. Öffffffffffffffffff
ya zeyhatttt seni su bunalımdan bir türlü cıkaramadıkya ona yanıyorum..okadr konustuk canım yapma böyleee
kendini kötü düşünceye sevk ederek anacak cocoguna ve kendine zarar verirsin.hastalık hastası olmusun haberin yok!
bırak at su kafandaki olumsuzluklarıı rahatlat azıcık içini..düşünmee ya
git gezz hava al..alısveriş yap..olmadı bir arkadasına git,annane gitt gez ,kitap oku kafanı dagıtacak birseyler yapya..
içini rahatlattt niye kendine cin işkencesi cektiriyorsun..senin durumdan daha beter insanlar var..nasıl atlatıyoarlar sanıyorsun..nasıl dayanıyorlar sence?
ilk basta yapman gerekn düşüncelerini degiştirmek..düşüncelerini degiştirmedigin sürece nereye gidersen git zaten atamamsın bu bunalımı!
düşüncelerini degiştir..cocogunla mutlu olacagın günleri hayal et..kocanla mutlulugunu düşün..güzel bir aile kurdugunu düşün..ve sahip oldukların için sükret..bir bilsen ne durumda olan insanlar oldugunu!
böyle düşünmeye devam edersen hiçte istemeyecegin seyler olacak..korkuların gerceklesecek!bunları yenmeyi ögrenmen lazım..
ve yeneceksinde!!!!kendini toparla ve kendine gel!!!!!!
sana yemin ediyorum yazarken kalbim agrıyor sinirimden..böyle düşünmene üzülüyorum..hiç bir arkadasımızın du sekilde davranmasını böyle olmasını istemem biz burda hepimiz birbirimze destek olmaya calsııyoruz
eger biraz sert dillle yazdıysam af ola..seni düşündügüm için söylüyorum!
canım tubiciğinde dediği gibi düşünme kötü şeyler iyi şeyler düşün iyi olsun hamileliğin başında çok zorluk çektin biliyorum burdan okuduğum kadarıyla inşallah sonu güzel biter bebeğini kucağına aldığın zaman herşeyi unutursun inşallah canımcım üzme kendini ve bebişi okey
olsun bunları yasasanda olumlu düşün inadına!kanaman da olsa sekerinde cıksa yine sen olumlu düşün!bak morelde cok önmli
eger güzel düşürsen bunları cabuk atlatırsın..hiçbirsey olmamıs gibi inadınaa cocuguna giysiler all cocougunu hayal et..hamileligini güzel gecirmeye calıs..biliyorum tam tersi bir durumdayken cok zor ama bunu ancakkk olumlu düşünmekle yenersin!eger içinde gercekten bunu hissedersen basaracagına saglıkla cocogunu kucagına alacagına eminim canım
hersey beyinde biter..
zor olsada basar!eminim cocougun dogunca bukadar zorlukla onu dogurdugunu yinede umudunu yitirmedigini görünce seninle cok ama cok gurur duyacaktır!
basaracagına inanıyorum cnm
slm arkadaşlar benimde bu kahverengi leklerle başım dertte inş bende haziran annesi olacağım bugün 1 hafta oldu yarın doktora gideceğim yine ... acaba kalbi atıyormudur?kanama durursa risk bitmişmi demek oluyor anlayamıyorum.kalp atışları kaçıncı haftada net görünüyor geçen hafta gittiğimde normalde 7 haftalık olması lazımken 6 haftalık görünmüştü yani bu pazarteside 7 haftalık olur sanırım kalp atışını görebilirmiyiz acaba?
evet canım suan görebilirsin bildigim kadarıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?