2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya buhar makinesi alcamm arzum marka 79 tl yaa karar veremedişm
abimler pahalı almıştı bozuldu diyo yengem değmez diyo daha uygun al dedi.
alan varmı??

Ben aldım canım.Kızım için abasının aldığı ilk ürünkaydirigubbakcemile3.Çorabı bıle yok ama buhar makinası var.Bakıp bakıp gülüyoz.Primeyerden aldım.Metro gros marketten aldık indırımden 52 lmi neydi.ıonızer.özellıği.6-7 rende değişen gece lambası ışığı var.Pembesini almış eşim.Çok hoşuma gıttı.Şuanda denemek için kullanıyoruz hatta.Memnunuz.Chıcoonun o buyuk bı urunu var.O harıc dığerınde ıonızer özelliği yok diye bılıyorum ve bu ozellık onemlı.Benımkınde gosterge dıjıtal ve hoş

benim gardrobumda yastık vs koyma yerleri vardı
orayı boşalttım oğlumun battaniyelerini kanqurusunu oyuncaklarını vs koydum..
kıyafetlerinide askıya asılcak olanları askıya asıp dolabıma astım..
diğer asılmayacak kıyafetlerinide yine yatak odamdan bikaç çekmece boşaltıp oraya koydum..
pusetinide küçük odamın köşesine süs qibi koydum duuro

hadi şimdi arabası temiz tekerlekleri falan kullanınca nereye koycam bebek arabasını sitede herkes arattmanın içinde girişte merdiven altına koyuyo e ama o zaman tozlanır kedi falan üzerine çiş yapar dokunmasını istemeyeceğim kişiler dokunur falan filan

bebek odasına koydum kimi valizde kimi öle yatağın üstünde poşetlebilmiyorumkismile

ya bu arada ateş ölçer alacaksanız kulaktan almayın diyolar en sağlıklısı popodan ölçülenler varya onlarmışş

ben aldın ateş ölçer kulaktan ölçen. doktorların kullandıklarından uçlarında ısıya duyarlılık yoksa yanıltıcı olabiliyormuş. Ama benim aldığım modelin ucu ısıya duyarlı braun marka. Gerçi birtanede civalı olandan alıcam o ayrı.

hehehe bende koca bir boş oda var ama alınmış bişi yok ortada kihkihkih

Zeynep cıvalı alacaksan acele et, çünkü artık kullanımı yasaklanıyormuş, kayınvalidem eczacı, geçen gün kendisi getirdi, elimde varken getireyim dedi.

bebek odasına koydum kimi valizde kimi öle yatağın üstünde poşetlebilmiyorumkismile

Benim koltuklarımdan birtanesinin altı sandık annem kyafetleri gelen hediyeleri oraya koymuş şimdilik. benim evimde yer problemi yok evlenirken oturma odası yapmamıştık bir oda boş orda da mama sandalyesi , ana kucağı , portbebesi , buhar makinesi , portatif seyahat yatağı falan duruyor. Kuçuk tuvaletide kiler yaptırdım alacağım bebek arabası baston şeklinde kapanınca çok az yer kaplıyor kullanmaya başlayınca tekerleklerini silip oraya koymayı düşünüyorum apartman boşluğunda dediğin gibi tozlanır

Kız güneş be benmde bi oda var kocaman ütü odası çamaşır odası yapmştım
Hala bebek odasına çeviricez öle duruyo
Selena yı yollasana bana be kaydirigubbakcemile3
hehehe bende koca bir boş oda var ama alınmış bişi yok ortada kihkihkih

ay delü vallakaydirigubbakcemile3

aa güsel duruyoo..
http://www.sizdengelenler.com/wp-content/uploads/2009/08/oda4.jpg
şu resimdeki açık pembe herhalde dimi yaa.. yoksa koyu mu.
o kdr da açık değil sanki güsel duruyo gibi

koyu sanki burdaki kuzum
yine kızlarda bi baksın ama

HEHEHE BNMKINDEDE ELBISE DOLABIMZ VARDI CIAKRTTK SIMDI KUTULAR VS VAR BANADA LAZIM SELENAAAA ARASTIRALIM :d CANIM :)
BİZDE ICRRAAT YOKKI HIC SANKI 4 AY SONRA BEBEGIMZ OLMYCK GIBI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…