canım bebek arabasını ne marka ve kaça aldınız ben de su anda araştırma aşamasındayım eşimin ailesi alacak.bulayım da güzel bişey onu aldırayım barikaydirigubbakcemile3
Kizlar ya benim komsumun kizi da hamileydi bizden 2 ay once gidiyordu,
ama kisti de varmis o buyumus bebege zarar vermis bebegini almislar.
Aldiklarinda 6/7 aylikmis bebek, yani dusun nekadar hazirlik yapmistir.
Cok uzuldum ya baksana bizde nekadar telas ve hazirlik icindeyiz Allah korusun.
kizlar ya benim komsumun kizi da hamileydi bizden 2 ay once gidiyordu,
Cok uzuldum ya baksana bizde nekadar telas ve hazirlik icindeyiz allah korusun.
Kizlar ya benim komsumun kizi da hamileydi bizden 2 ay once gidiyordu,
Cok uzuldum ya baksana bizde nekadar telas ve hazirlik icindeyiz Allah korusun.
eee benimde kistim var. eyvahedigeldismile doktor gebelik kisti dedi ama bak şimdi aklıma kurt düşürdün
Daha almadım ama biz eşimde 1.200 lirayı gözden çıkarmıştık hani olsa olsa 1.000 lira olur istediğimiz model diyorduk. Biz mclaren alıcaktık sonra ben haşim işcana gidip bütün modelleri bir arada görünce chicco travel sette kararkıldım 950 ye bulduk 6 taksitle ama eminimki peşine falan çok daha indirim yaparlar. Biz travel seti almıcaz 600 e falan gelicek. Çünkü travel setteki oto koltuğu olan anakucağını görümcemden aldık aynısı onda var biz şimdi sadece arabayı alıcaz.Bu arada biz haşim işcanda bir dükkana sorduk sadece kesin daha ucuz alternatifi vardır.
olabiler perakende satışı varmı yokmu bi sorayım bakimmE örnekteyse cumartesi benim kociş götürsün bizi beş dakka gidip bakalım. Ben markasını bilmiiyorum istediğim modelin ancak görünce anlarım. Beğenirsek alırız.
eee benimde kistim var. eyvahedigeldismile doktor gebelik kisti dedi ama bak şimdi aklıma kurt düşürdün
Bu arada bizimkilerin aldigi bebek arabasi turkuaz,
ama kizim olacakmis cok ta abes durmaz degil mi? sempatiksalakcinni
Günaydın milletttt konu nedir?
olabiler perakende satışı varmı yokmu bi sorayım bakimm
ben sen yazdıkdan sonra yeni gelene lerrr diye günaydın didim bi keremmmalsanaalsanasmileGUNAYDIN CNM BENI KIMSE GUNAYDNLAMADI BUGN BEN SANA DIYIM BARİMMM EHUEHHEEH:roflol:
ben sen yazdıkdan sonra yeni gelene lerrr diye günaydın didim bi keremmmalsanaalsanasmile
bizde toptan alıcaz sayılır en az 4 tane alırız :) sen ben dae e bide özgeye alırız. Başka isteyen arkadaşlarda olursa konuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?