2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Len güneş bu arada dün gece bi istiğfar bi istiğfar sorma gtsn
Sende hala kusuyon dimi arada?
Bizim midelerin işi bitmiş sanırsam

benim çocuk odam bayağı büyük herşey sığdı rahat rahat mobilya yani ama puset falan işte nereye koycam kullanınca küçük tuvaleti kapatabilirim bende doğru ama o zamanda misafirler nereyi kullanacak.bu arada kızlar ben bebek odasını normal yatak odası aldım yani iki komidini var makyaj aynası var 4 çakmacali sanırım.gardrobu 6 kapılı büyüklüğünde sürgülü yatağı iki kişilikti onuda tek kişilik yatakla değiştirdiler deri başlıklı tek kişilik yatak aldım.takımım krem rengi.iyi oldu sürgülü dolabım bir tarafına yorgan battaniye vs kendi eşyalarımızı koydum diğer tarafta bebeğe kaldı kılık kıyafete fazla fazla yeterde küveti kovası maşrapası arabası falan sığdıramadım onları oda çok güzel oldu bir tanede park beşik koydum ilk zamanlar yatar diye sonrasında tek kişilik yatağın üzerine yanları şişebilen çarşaflardan alcam düşmeden yatsın beşik gibi

Daha erken zaten bence..Aceleye gerek yok,daha çok küçükler teyzesi

anne bebek fuarında buluruz belki. Sen şimdi kesin ne zaman taşınıcan ? Buluşmayı ertelemiyoruz değil mi?
yok canım ertelemiyoz..
20 sinde taşınıyom ben..
anne bebek fuarına gidemicem o nedenle
:gitme:

eminönünde de vardır belkim,
kız ukla
altını üstüne getirdiniz oranın
var mıydııı

yoksa da kemeraltında varsa o zaman bana haber edersin yiiirum

bunnar öle değiilll :kedi:

yıurum annadım ben seni
sen o ipek yazandan istiyosun
zati onnar güzel bunnarı bende pek beğenmedim ama alternatif olsun diye şeettim
bak benim odaya göre ne buldum
Simli ahşap harf - First Steps, #16644969 Gittigidiyor.com

Len güneş bu arada dün gece bi istiğfar bi istiğfar sorma gtsn
Sende hala kusuyon dimi arada?
Bizim midelerin işi bitmiş sanırsam

VALLA BİZİMDE AYNI DERT VAR CNM EV KIRA ISINMA SISTEMI SIFIR UFOYLA İDARE ETCZ İŞTE

BUARADA BZM MIDE LER LACKALASMIS DEMEKKI COZUMU YOK BUNUN YAAAA SİNİR OLUYRMaklinialirimsmile

BİŞİ ALMAYANLAR OLARAK ARAMIZA HOŞGELDIN CNM SENDE BİZDENSİN

AZALDI GİBİ AMA HALA YEMKLERDEN SONRA MAHVIOLUYORM KUSMAYIM DIYE KIPIRDAMAMAYA DEVAM

:)delikafadulden

ay emine amma heyecansızsın haa, ya da alışveriş sevmiyorsun, o kadar da adres verdim sana. bak daha ağırlaşınca daha zor olur dolaşmak.

VALLA BİZİMDE AYNI DERT VAR CNM EV KIRA ISINMA SISTEMI SIFIR UFOYLA İDARE ETCZ İŞTE

BUARADA BZM MIDE LER LACKALASMIS DEMEKKI COZUMU YOK BUNUN YAAAA SİNİR OLUYRMaklinialirimsmile

Ya ben de dün öğlen bulgur pilavı yedim sonra yatana kadar tüm sindirim sistemim yandı..Ben kusmuyorum ama bazen midem ve yemek orum dehşet yanıyo..kafamçokkarıştı

yok canım ertelemiyoz..
20 sinde taşınıyom ben..

Olmadı fuara iş çıkışı gidersin cuma yada perşembe genelde 9 a kadar açık olur o tür yerler. Ama gidemessende boşver biz beğendiğimiz bişey olursa sana haber veririz aklın kalmasın

anne bebek fuarında buluruz belki. Sen şimdi kesin ne zaman taşınıcan ? Buluşmayı ertelemiyoruz değil mi?

yok canım ertelemiyoz..
20 sinde taşınıyom ben..

Buluşma gününde erteleme yok değil mi? Marangoza sakın 28 Şubat'ta mobilyalarla gelme evde olmayacam dedim.

ya ben de dün öğlen bulgur pilavı yedim sonra yatana kadar tüm sindirim sistemim yandı..ben kusmuyorum ama bazen midem ve yemek orum dehşet yanıyo..kafamçokkarıştı

bulgur pilavı sıkıstırır canım az ye öle yemeklerı

ay emine amma heyecansızsın haa, ya da alışveriş sevmiyorsun, o kadar da adres verdim sana. bak daha ağırlaşınca daha zor olur dolaşmak.

Haftasonu Armadaya gittik orda bi sürü bebek mağazası var ya...Şöyle bi göz attım herşey gereksiz pahalı geldi..Senin bahsettiğin özelcan o armadanın yanında çağdaş var, o civarda bebeğim diye bi mağaza var orasımı?

olmadı fuara iş çıkışı gidersin cuma yada perşembe genelde 9 a kadar açık olur o tür yerler. Ama gidemessende boşver biz beğendiğimiz bişey olursa sana haber veririz aklın kalmasın

bu fuarda satışda yapılıyormu cnm tanıtım mı sadece?

ay ben çok acıktımmmmm
daha kahvaltı yapmadım kızlar yaa:ecrin_bebek:
kalkimda bi tost tapim bari cokacimcoook

ay ben çok acıktımmmmm
daha kahvaltı yapmadım kızlar yaa:ecrin_bebek:
kalkimda bi tost tapim bari cokacimcoook

yeter yeter tost yeme artık için kurudu sempatiksalakcinni
şöyle peynirli domatesli zeytinli güzel bir kahvaltı yapsana

bilmem yapılıyordur herhalde yapılmasa bil en azından nerede satıldıklarını öğreniriz

genelde burdakı fuarlarda tanıtım yapılıyorda
ama dusunsenıze satıs yapıldıgını anaaaaaaaaaummm ınsanın herseyı alası gelır ordaaa izmirde yokmu böle bi fuar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…