bunnar öle değiilll :kedi:Ladybird Bebek Odası Ahşap Dekoratif Harfleri - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
☞ İsim için yapışkanlı Dekoratif Y harfi : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil
Kaliteli ve En Ucuz Harfler Ürünleri
Made With Crystallized Swarovski Elements A harfleri bebek odası dekorasyon hediye süsler özel sipariş swarovski SWAROWSKİ Swarovski Cep Telefonu, Swarovski Kristal Taş Kaplama, Swarovski Cep Telefonu, Swarovski Çakmak
kaydirigubbakcemile3
Boşver canım bende almadım.Hiç takma kafana.Ben de başta telaş yapıyodum.Ama sadece gezıp karar verdım.Butun ıhtıyaclarını kıyafett, bebek arabasını,butun ıhtıyaclarını bı mağzadan komple almayı duşunuyorum lıstemı goturup.Odayıda kafamda tasarladım ozel yaptırcam beyaz olcak sadece.sonra halısı perdesı aynı şekılde beyaz.mevlutu için elbısesını bıle beğendım.Ama dıyom ya çorabı bıle yok şuan.Sadece buhar makınası var kızımın.bakalım ne olcak.Kuzucum için geçkalmam ınş.kaydirigubbakcemile3
yok canım ertelemiyoz..anne bebek fuarında buluruz belki. Sen şimdi kesin ne zaman taşınıcan ? Buluşmayı ertelemiyoruz değil mi?
eminönünde de vardır belkim,
kız ukla
altını üstüne getirdiniz oranın
var mıydııı
yoksa da kemeraltında varsa o zaman bana haber edersin yiiirum
bunnar öle değiilll :kedi:
Bizimkinin hevesinide ben söndürüyom öle rahatım ya adamada bi rahatlık geliyo demekki kaydirigubbakcemile3
Bide evde kiracı olmamız canımı sıkıyo doğalgazlı değil bunun kışı var :bbo:
Kimsenin eşya alırken yardmcı olmaması da hevesimi alıyo eşim öğrenci benm mafoldumben
bi sürü şey işte
Len güneş bu arada dün gece bi istiğfar bi istiğfar sorma gtsn
Sende hala kusuyon dimi arada?
Bizim midelerin işi bitmiş sanırsam
BİŞİ ALMAYANLAR OLARAK ARAMIZA HOŞGELDIN CNMSENDE BİZDENSİN
AZALDI GİBİ AMA HALA YEMKLERDEN SONRA MAHVIOLUYORM KUSMAYIM DIYE KIPIRDAMAMAYA DEVAM
:)delikafadulden
VALLA BİZİMDE AYNI DERT VAR CNM EV KIRA ISINMA SISTEMI SIFIRUFOYLA İDARE ETCZ İŞTE
BUARADA BZM MIDE LER LACKALASMIS DEMEKKI COZUMU YOK BUNUN YAAAASİNİR OLUYRM aklinialirimsmile
yok canım ertelemiyoz..
20 sinde taşınıyom ben..
anne bebek fuarına gidemicem o nedenle :gitme:
anne bebek fuarında buluruz belki. Sen şimdi kesin ne zaman taşınıcan ? Buluşmayı ertelemiyoruz değil mi?
yok canım ertelemiyoz..
20 sinde taşınıyom ben..
anne bebek fuarına gidemicem o nedenle :gitme:
ya ben de dün öğlen bulgur pilavı yedim sonra yatana kadar tüm sindirim sistemim yandı..ben kusmuyorum ama bazen midem ve yemek orum dehşet yanıyo..kafamçokkarıştı
ay emine amma heyecansızsın haa, ya da alışveriş sevmiyorsun, o kadar da adres verdim sana. bak daha ağırlaşınca daha zor olur dolaşmak.
olmadı fuara iş çıkışı gidersin cuma yada perşembe genelde 9 a kadar açık olur o tür yerler. Ama gidemessende boşver biz beğendiğimiz bişey olursa sana haber veririz aklın kalmasın
ay ben çok acıktımmmmm
daha kahvaltı yapmadım kızlar yaa:ecrin_bebek:
kalkimda bi tost tapim bari cokacimcoook
bu fuarda satışda yapılıyormu cnm tanıtım mı sadece?
bilmem yapılıyordur herhalde yapılmasa bil en azından nerede satıldıklarını öğreniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?