benim şu anda öyleKızlar süt sizde gaz yapmıyor mu? Günde 2 bardak süt içiyorum, akşam olunca karnım ağrıyor gaz sıkışmasından.:kedi:
Zeynep annen mi geldi? Gözün aydın.
Benimki de anneannemin yanına gitti. 1-2 ay sonra gelecek
benim şu anda öyle
patlayacak gibi :kedi:
Kızlar süt sizde gaz yapmıyor mu? Günde 2 bardak süt içiyorum, akşam olunca karnım ağrıyor gaz sıkışmasından.:kedi:
allah kavuştursun canım benimki aralıktan beri burda detaylı ulturasonda torunuyla tanışmaya geldi sonra yükleme falan bekleyeyim yanında olayım dedi valla allah razı olsun herşeye koşuyor önümüzdeki hafta dönecek amasonra doğuma yakın gelecek tekrar. Ben de martta uçak yasağım başlamadan bi gidip izmirdekileri göreyim diyorum
allah kavuştursun canım benimki aralıktan beri burda detaylı ulturasonda torunuyla tanışmaya geldi sonra yükleme falan bekleyeyim yanında olayım dedi valla allah razı olsun herşeye koşuyor önümüzdeki hafta dönecek amasonra doğuma yakın gelecek tekrar. Ben de martta uçak yasağım başlamadan bi gidip izmirdekileri göreyim diyorum
Kızlar süt sizde gaz yapmıyor mu? Günde 2 bardak süt içiyorum, akşam olunca karnım ağrıyor gaz sıkışmasından.:kedi:
ya arkadaşlar bişey sormak istiyorum.dün kontrolüm vardı 23+3 olduk dün.bebeğim 560 gr mış.sizce nasıl?çokmu zayıf?çok düzenli beslenemdiğimi düşünüyorum.acaba endişelerim yersizmi?lütfen bana bilgi verirmisiniz:-(
kefir de içmek lazımmış galba CADIARZUkızlar ya su süt mevzusu
benide geriyo
geceleri önceden mutlaka içer yatardım
ama o gaz beni cıldırttı
bende sabahları ayran içiyorum nekadar yerini tutar bilmem ama
gerçi ayranda süte göre daha fazla yararlı bakteri var fermantasyondan dolayı
herkes yemektemi
kefir de içmek lazımmış galba CADIARZU
galiba öle kuşum
güsel fena diil
denedinmi hiç kuşum ben hiç bilmiyom tadını güzelmiki o şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?