cnm evet iyi bi kremmiş yara kremi emzirirken kullanılmıyormuş onuda denerim ama benimki yara olmuyor sadece kuru ve hassas
yaa şampuan pişik kremi ve bebeyağııı
karar veremedim ne alcanız yeni doğan için bübchen,unibaby ve nivea öneriyolar ??
fiyatları buldummm ucuz pahalı sıraladım ne etcem ama şimdi yaa
karar veremedim ne alcanız yeni doğan için bübchen,unibaby ve nivea öneriyolar ??
bende çok korkuyorum bu hafta yaptırcaktım ama haftaya biraktım şimdilik eyvahedigeldismile
İstanbul/Anadolu'da özel hastanelerde tavsiye edebileceğiniz doktor isimlerine şiddetle ihtiyacım var.
Kadıköy Şifa,
Acıbadem,
Medical Park,
Medipol,
Florance Naightingale
hepsi olur. 24. haftamda doktor değiştirmem gerekeceğini hiç düşünmezdim. İnanın tam bir krizdeyim. Yardım lütfen.
benım kocam sızınkılerden kuıcuk ama kel.. 81 li
:1no2:kızlaarrr küt diye dalmış gibi olcam kusuruma bakmayın ama bişi sorcam.
bilgisi olanlar bi el atıversin :)
ultrason çıktısında hani ölçülerin yazılı olduğu kağıtta ''williams '' diye bişi var.karşısıında 17% yazıyo.onun ne olduğunu anlayamadım.böle bir yazıyı gören yada bilgisi olan varmıdır?
manyak yaaa:roflol::roflol::roflol:öldüm gülmektennn
ay dünden beri nası karnım kaşınıyo nası karnım kaşınıyo böle tatlı tatlı ufff
canım ben korkmadım kadın dr a sordum dr hast dogum yapacaksın zaten mesela ben yaptırmadım dedı.kendı dr umda aynısını soylemıstı.kararsızlıktan yanı.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?