2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhabalar :) en hızlı bizim ki olmuş sanırım 19.03.2008 de halamn adanadan baskıları üzerine istanbulda tanıştık :) 4 nisanda benim ve eşimin gıyabında eşimin anne ve babası bizimkilerle tanışmaya gidiyorlar bu arada beni hiç görmeden ve ailemde eşimi görmeden babam hariç beni istiyorlar bizimkilerde veriyo :) 17.05.2008 de nişan 21.08.2008 dede düğün allah nasip ederse haziran 2010 dada oğlumuz gelecek :) ben ve eşim 79 kuyuz ama ben 3 ay büyüküm :)

ay dünden beri nası karnım kaşınıyo nası karnım kaşınıyo böle tatlı tatlı ufff

en yaşlı koca benimki olabilir benim eşim 73 doğumlu ben 80 doğumluyum. Eşimin şakakları grileşti ama benim koca hiç yaşını göstermez valla kimse inanmaz yaşına

yaa şampuan pişik kremi ve bebeyağııı
karar veremedim ne alcanız yeni doğan için bübchen,unibaby ve nivea öneriyolar ??

fiyatları buldummm ucuz pahalı sıraladım ne etcem ama şimdi yaa

karar veremedim ne alcanız yeni doğan için bübchen,unibaby ve nivea öneriyolar ??

Ben sebamed ve bübchen düşünüyorum. Aslında ikisi de antialerjik ama her ihtimale karşı her ikisinden de alacam.

bende çok korkuyorum bu hafta yaptırcaktım ama haftaya biraktım şimdilik eyvahedigeldismile

canım ben korkmadım kadın dr a sordum dr hast dogum yapacaksın zaten mesela ben yaptırmadım dedı.kendı dr umda aynısını soylemıstı.kararsızlıktan yanı.CADIARZU

merhabalar..ben kozyatağı acıbadem hastanesinde cem öncüloğluna gidiyorum.çok memnunum.sanada tavsiye ederim.randevularımızda ben ve bebeğim için çok verimli geçiyor.ama acıbadem dışına doğuma çıkmıyor.özel sigortan varmı bilmiyorum ama yoksa doğum fiyatları acıbadem hastanesinde biraz pahalı canım.

kızlaarrr küt diye dalmış gibi olcam kusuruma bakmayın ama bişi sorcam.
bilgisi olanlar bi el atıversin :)
ultrason çıktısında hani ölçülerin yazılı olduğu kağıtta ''williams '' diye bişi var.karşısıında 17% yazıyo.onun ne olduğunu anlayamadım.böle bir yazıyı gören yada bilgisi olan varmıdır?

ben popolin pişik kremi almayı düşünüorum...
kardeşime annem popolin kullanmıştı çok memnun kalmıştı..

Akropol hastanesıne gıden varmÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

ankaraaaaaaaaaaaaalılarrrrrr

şampuan yeni doğan sebamet kullanıcam sonrasında mustela , pişik kremi kullanmayabilirim hiç. Söylediğin markaların hiçbirini düşünmüyorum.Unibabynin islak mendilini kullanıcam ama

:1no2:

Merhaba kızlar sizlere bir şey soracağım ben eylül anneleri topiğindenim :) tecrübelerinize dayanarak yaşadığınız belirtilere göre bebişlerin cinsiyeti ne oldu acaba :) merak işte bulantı kusma tansiyon vs .

manyak yaaa:roflol::roflol::roflol:öldüm gülmektennn

kocamda manyasın diyo özgede daede uklada
herkes ole diyo
inancam valla yakında manyakım dicembilmiyorumkismile
ay dünden beri nası karnım kaşınıyo nası karnım kaşınıyo böle tatlı tatlı ufff

anaaa çatlıcanmı kıs ösgem sen yoksam

buarada azonce esıme evın anahtarını vermeye cıktım
karsıdan geliyodum bole farkettım benı ızledı ızledı
aaay dedım ne dıcek acep kocam bana
ne dedi biliyonuzmu
yuvarlanarak gelseydinya daha kolay olurdu dedimafoldumben

canım ben korkmadım kadın dr a sordum dr hast dogum yapacaksın zaten mesela ben yaptırmadım dedı.kendı dr umda aynısını soylemıstı.kararsızlıktan yanı.CADIARZU

ağızlarından bal damlıyomuş o dr ların herkese rezil oluyorum aşı iğne kan vs yaptırırken eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…