2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız sen ne kadar küçük evlenmişsin kapmış seni kocan tam çıtırken hee kaydirigubbakcemile3

uzatmalı nısanlılar sızı...aklinialirimsmile

aynen öle oldu canım..

genclıgımı verdım ben be kocama..
hakkım ödenmes.. hehe hehe

aa bu arada benım koca bunalıma gırıyo galıba.
zaten tanıdıgımdada sacları dokulmaya baslamıstı evlılıkte hızlandı tabı.
dun uzun uzun tıras olduktan sonra geldı benı cok sevdıgını bılıyorum ama hala asık mısın bana begenıyo musun benı hala dıye sordu..
kocam yaslanıyooobilmiyorumkismile

Biz 09/08/2008 de evlendik. 1,5 yıllık evliyiz. 21 Ekim 2004 de çıkmaya başlamıştık.

kızlar ben geldim yemegımı yedimmmmmmmm
işler youn ofyaaaa sıkıldım
geçmişe doneyımmı

Annaaaaa en uzun evlilik benimki mi?

2001'de nişanlandık, 2005'te evlendik, 2010'da ilk çocuk. Herşey sindire sindire

ben 27 evlilik yası 30 anne olma yası belirlemiştim kendime allah da insallah gönlüme göre verecek kaydirigubbakcemile3

merhabalar herkeze az once saglık ocagına gıttım tetanoz asısı ıcın ama sadece gıttım ve geldım kararsızlıktan ufff yaa ne yapsam bu sogukta bosuna gıttım donup geldım valla.CADIARZU

bende çok korkuyorum bu hafta yaptırcaktım ama haftaya biraktım şimdilik eyvahedigeldismile

benimki 78 li seninki daem?

merhabalar herkeze az once saglık ocagına gıttım tetanoz asısı ıcın ama sadece gıttım ve geldım kararsızlıktan ufff yaa ne yapsam bu sogukta bosuna gıttım donup geldım valla.CADIARZU
kıss nie yaptırmadın kiii lmaz:

bizimkinde birde ırsı beyazlamalar var accık
ama accık beyaz hoşta durmuyo diil hani:kedi:
bizimkinin ne sacı dökülüyo ne beyazlıyo valla..
hala çocuk gibi o yasta..

ama beyazlamış saca ben de bayılırım

ya unutuyorum aşı yaptırcamı rahatlıyorum sonra burda açılıyo konu yine yusuf yusuf başlıyorum aşı yaptırmam lazım üüfffff hiç düşünmüyodum aslında bölgede tetanoz vakası çıkmış hemde doğumdan sonra yaptırın kızlar ihmal etmeyin ama ben nasıl yaptırcam bilmem bugün yarın derken doğurcam eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…