2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herhalde çıkacam kısss, sonsuza kdr bu iğrenç işyerinde mi kalacam laelaelaelaelae

yaw canım en cok hoşuma giden bu oldu
ahşap harfler, #4533 Pasaj.com
6 harf olunca fiyat 45 tl oluyo onu düşünüyorum..

her ay 1-2 harf mi alsam acaba sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 bir de kargo ücreti varmıs bence cok para ya

kızlar ben kaçtım
yarın görüşürüzopuyorumnanaktan

bu satın alınmıyor yaaaa
adres kısmı hata veriyo

nası satın alınmıyo gııı
en sonuna kadar geldim tam sipariş veriyodum da satıcıya bi mesaj atayım bari fln dedim son anda msj attım..
sallama öle alınmıyo fln diye
kıskanma tamam mı.. sempatiksalakcinni

hee sen hediye alcan dimiğğğğğ o nedennen böle yapıyoonnn
aklinialirimsmile sempatiksalakcinni

canım benım gec kalmış değilsinki.Erken daha senın ıdeal haftalar var bunun için.22. hafta en ıdeal demişti benım doktorum.bende yenı yaptırcam.Allah sağlık versın kuzucuklarımıza:Saruboceq:

yok güzelim geç kalmadım farkındayım da doktorum hiç bahsetmedi ona şaşırıyorum o hafta yaptırmam lazım o zaman demesi lazımdı bence

9 Şubat 2010

Ekonomik krizle boğuşan Yunanistan'da şok önlemler alındı.

Başbakan ve bakanların maaşlarını dondurulurken, kamu kurumlarında çalışan yöneticilerin maaşları yarıya indirildi. Geliri 60 bin euronun üzerinde olanlara da yüzde 40 vergi uygulanacak.

Ayrıca kamuda eleman alımları durdurulurken, ayrılan 5 kişi yerine sadece 1 kişi alınacak. Borsadaki kısa vadeli kazanca da vergi getirildi.

Devam edecek...

keşke bizde de maaş alamasalar[/COLOR]

çiğdem gider, şööle ılık sulara bir bırakayım kendimi, belim çok ağrıyor bu aralar...
herkese iyi akşamlar...

amin canım inşallah..
hepiniz şanslı olun inşallah

inşallah tatlım ben de annem acısından cok sanslıyım allaha şükür öyle fedakar ve vefakar bir annem olduğu için sağolsun çoğu seyini de o aldı bebekimin.kayınvalidem daha bir çöp almadı inanır mısın

Back
X