2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah tatlım ben de annem acısından cok sanslıyım allaha şükür öyle fedakar ve vefakar bir annem olduğu için sağolsun çoğu seyini de o aldı bebekimin.kayınvalidem daha bir çöp almadı inanır mısın

ŞAŞILCAK DURUM DEIL CANIM KAYINVALIDELERIN HEPSI AYNI ACABA BİZDEMİ ONLAR GIBI OLCAZ EHEHHE:d

herhalde çıkacam kısss, sonsuza kdr bu iğrenç işyerinde mi kalacam laelaelaelaelae

yaw canım en cok hoşuma giden bu oldu
ahşap harfler, #4533 Pasaj.com
6 harf olunca fiyat 45 tl oluyo onu düşünüyorum..

her ay 1-2 harf mi alsam acaba sempatiksalakcinni

ya da yğmr falan mı yazdırsam :roflol:

inşallah tatlım ben de annem acısından cok sanslıyım allaha şükür öyle fedakar ve vefakar bir annem olduğu için sağolsun çoğu seyini de o aldı bebekimin.kayınvalidem daha bir çöp almadı inanır mısın

kız bizim kızların adıda mübarek çançinçonlar gibi cok uzun
e elifzeli nasıl kısaltcam benaklinialirimsmile

ŞAŞILCAK DURUM DEIL CANIM KAYINVALIDELERIN HEPSI AYNI ACABA BİZDEMİ ONLAR GIBI OLCAZ EHEHHE:d

hepsi aynı değil canım benim bizde şans yok maalesef..benim annem de kayınvalide iyi demiyorum kendi annem sonucta övemem ama yeğenime o kadar çok sey aldıki saymam mümkün bile değil ve hala da almaya devam ediyor ayda bir mutlaka bir hediye alır oyuncak tişört ayakkabı mutlaka ama ..

olmass parası yetmemiş de zelini alamamış gibi :umursamaz:kaydirigubbakcemile3gerçek o ama olsuun kaydirigubbakcemile3
hatta elifzel yazsın bide soyadını da yazsın sempatiksalakcinni
sonra da birdaha başka bişi alamasın çocuaaa

hepsi aynı değil canım benim bizde şans yok maalesef..benim annem de kayınvalide iyi demiyorum kendi annem sonucta övemem ama yeğenime o kadar çok sey aldıki saymam mümkün bile değil ve hala da almaya devam ediyor ayda bir mutlaka bir hediye alır oyuncak tişört ayakkabı mutlaka ama ..

ya haklsn tabıde :( nıye bızde sans yok ozmn ben annemde gelınıne her gıttgmde bakıyom bırsuru etekler bluzler vs almıs sınr oluyrm benmkı bana cop almyr

herkeşler dittibilmiyorumkismile

Kızlar ben cıkıyorum kendınıze ıyı bakın evde yemek yok koca yok:( ofyaaaaaa kım yemekle ugrascak:( neyse bakcaz artıkn:(

huhuu kimse yokmu evime geldim yemeğimi yaptım esimi beklicem bgn spor günü ben de atıstırdım bişeyler tv karsısında uzandım

Back
X