Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne oldu bebeğem kim kızdırdı seni
günaydın kızlar nasılsınız
dünürüm hayırdır kım kızdırdı seni?![]()
günaydın hemşerim.nasılsın?senin bebişin cinsiyeti belli olmadımı daha?
bu arada süprizden bizim de ev taşıma olayımız çıktı.2-3 tane var bakalım karar verip haftasonuna toplanalım diyoruz.siz ne yaptınız ev olayında gelişme varmı?
selam canlarım
bu gün çok heyecanlıyım saat 2:30 da dr. gidicem
ayrıntılıya giricem
artık göstersin sıpam pipisimi var pıtışımı
ya çıldırıcam bir çöp bile almadım daha
neyse öğleden sonra veririm haberleri
ben bütçe raporlamadaydım ya hani hamileyim diye muhasebe depr. geçtim
benim yerime geçe kız 3 gündür izinli bi rapor var yetişmesi lazım bana dün
müdür gelmiş bu raporu sen yapıcaksın artık dedi neyse bende ok problem yok
dedim raporları aldım sabah hazırlamaya uğraşıyorum 1 dk geçmemiş bittimi diye
soruyo bende şaka yapıyosunuz galiba dedim ee öle felan dedi valla dedim gelmeyin
üstüme bırakırım dedim şakayla karışık daraltmayın felan dedim öle bırakmayla oluyomuymuş felan işte hamileliğimin ağır tarafı bitmiş bilmemne bende dedim
sizlere öle geliyo olabilir sizin haberiniz olmadan çok şey yaşayabilirim dedim... öteki taraftan benim eski bütçe şefi ayyy işte derya(benim yerime geçen kız) her ay çekiyo işte felan dedi bende dedim mrt bey ben 7 yıldır burdayım siz benim ne çektiğimi
bilmiyosunuz benim yaşadığımın 3/1 ini yaşamamıştır dedim..
offfff düşündükçe sinir oluyorum yaaa çalışmak istemiyorummmm eşim işe girse
1 sene gelmiycem kesinnn
soruyo bende şaka yapıyosunuz galiba dedim ee öle felan dedi valla dedim gelmeyin
üstüme bırakırım dedim şakayla karışık daraltmayın felan dedim öle bırakmayla oluyomuymuş felan işte hamileliğimin ağır tarafı bitmiş bilmemne bende dedim
sizlere öle geliyo olabilir sizin haberiniz olmadan çok şey yaşayabilirim dedim... öteki taraftan benim eski bütçe şefi ayyy işte derya(benim yerime geçen kız) her ay çekiyo işte felan dedi bende dedim mrt bey ben 7 yıldır burdayım siz benim ne çektiğimi
1 sene gelmiycem kesinnn
Herkes taşınıyo mu yaff akannehir
Uzun bir aradan sonra günaydın arkadaşlar
Takip ediyordum ama yazacak fırsatım olmuyordu. İşler çok yoğundu birde pazartesi gecesi benim çok kasılmalarım oldu yatmaya çalışıyorum ağrıyor kalkıyorum geçiyor. Gece hiç uyuyamamıştım doktor erken doğum belirtisi olabilir dedi çok korktuk neyseki şükür bişey yokmuş herşey yolundaymış. Benim oğlumun yaramazlığından oluyormuş bunlar. Sizler nasılsınız görüşmeyeli neler yapıyorsunuz bakalım.
1 sene gelmiycem kesinnn
günaydın canım benim sağol iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun?? oldu canım oldu nasipse kızım olacak... biz hala bulamadık düzgün bir yer.. hayırdır sen memnundun neden taşınıyorsunuz?? bulduğunuz evler nasıl fiyatları falan??. Biz bir tane tedaşın ordan bulduk 400 diyordu ev sahibi dolapları falan şahaneydi tutcaktık ama eşyalarımız sığmadı kaldı yine![]()
Herkese günaydın... Nasılsınız görüşmeyeli problem yok değilmi?
İşler çok yoğun onun için uzun zamandır giremiyordum![]()
Uzun bir aradan sonra günaydın arkadaşlar
Takip ediyordum ama yazacak fırsatım olmuyordu. İşler çok yoğundu birde pazartesi gecesi benim çok kasılmalarım oldu yatmaya çalışıyorum ağrıyor kalkıyorum geçiyor. Gece hiç uyuyamamıştım doktor erken doğum belirtisi olabilir dedi çok korktuk neyseki şükür bişey yokmuş herşey yolundaymış. Benim oğlumun yaramazlığından oluyormuş bunlar. Sizler nasılsınız görüşmeyeli neler yapıyorsunuz bakalım.
efet cnm sanrm herkese tasnma yolu gozuktu.
allah herkese kolaylık versın zor ya tasınmak![]()
Geçmiş olsun Dilekcim şükür iyisin yani dimi :1hug:
selam canlarım
bu gün çok heyecanlıyım saat 2:30 da dr. gidicem
ayrıntılıya giricem
artık göstersin sıpam pipisimi var pıtışımı
ya çıldırıcam bir çöp bile almadım daha
neyse öğleden sonra veririm haberleri