güzel haberlerle gel cnmzemuszemus
Yok canım ya gırmem gereklı doktorum ıçın rahat etsın ben bakıyom ama 2. bız gorsun dedı.Bende dıyom ne kadar gec gıtsem okadar buyumuşmu olur acaba dıyom hoş taş çatlasın 1 hafta sonra muayne olcam.sen ayrıntılıdan sonra doktor kontrolun nezamn.Ara vercekmısın yoksa ben dıyom 15 gun ara versemmı nasıl olsa bakcak radyolojı uzmanı dıyorum.Ya bılmıyom ordakı ultrasonlar nasıl acaba pembe mavdekıler.Jımerde sureklı dobler olana gırıyoruz ama orda durum nasıl acaba
huhuu kimse yokmu evime geldim yemeğimi yaptım esimi beklicem bgn spor günü ben de atıstırdım bişeyler tv karsısında uzandım
aklinialirimsmile sagol canım. guzel haberlerle geldım ALLAHa çok şükür. herşeyı guzel çıktı. parmacıkları, kalbı beynı burun kemıgı gözyaşlarımı tutamadım.canım evladım. bu arada kilo almış sevındım geçen hafta 270gr dı şimdi 480 olmuş. pekmezler işe yaramış sanırım.
canım ayrıntılı 270 tuttu benım özel sigortam oldugu için 60 verdim. benım dr. 24. haftaa kalma demişti bu nedenle bu hafta gıttım. ben hastanemden memnunum bende sureklı doblere gırıyorum. özel sıgortam olmasına karşı acıbadem ve jimeri tercıh etmedım.nedenı daha önce acıbademde amelıyat oldum sadece gösteriş başka bişey yok, jimerde yenı bır hastane tavsıye alacak bırını bulamadıgım için gıtmedım. pembe mavide 12 arkadşım dogum yaptı 8i normal dogum yaptı,ve hepsı çok memnun kaldı bu nedenle tercıh ettım.
ayyy valla deli olacam bugünnnn
sinir harbi yaşıyorum sabah sabah uyuz insanların yüzündennnnnnnnnnnnnn
Herkese günaydın... Nasılsınız görüşmeyeli problem yok değilmi?
İşler çok yoğun onun için uzun zamandır giremiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?