2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende pekmez yiyemiyorum ama sana önerim eğer yoğurdun içine karıştırıp yersen mideni bulandırmıyor.Kan olsun enerji versin diye ben o şekilde tüketiyordum.Kanım iyi bide çok kilo aldığım için yemiyorum artık.

normalde bulanmazdı ama bugün ne oldu anlamadım mafoldumben kg olayını sorma dilek ya ben de cok kg aldım bizim sirkette bir arkadas daha hamile benden 2 hafta falan geride kız sadece 3,5 kg falan aldı bense 7 kg aldım ohaoldumsmile:gitme:

bu sabah bebişime kg olsun bana da enerji versin diye pekmez şerbeti içtim bir bardak ve su anda mide bulantısından ölüyorum.kansızlıktan dolayı eskiden sabahları işe gelmeden hep içerdim 1 bardak pekmezi sanırım simdi hamilelikten dolayı çok kötü oldum midem bulanıyor iştahım gitti bişey yiyemedim

sabah içme akşamları iç ben öle yapıyom cnmm
sabahları sulu şeyler mide bulantısı yapar zaten
benim hiç bulantım olmadığı halde hala sabahları şu su muhabbetiiii beni çileden çıkarırrrrr

canım bu kızı yaklaşık 5 ay önce işten çıkartmaya kalktı çok dik başlı asi bilmem ne diye, kızda iş yerinde hiç çekinmeden iş arıyorum felan bi sürü şey diyodu üstelik korkmadan bunu duyunca çıkartıcaz ocak demişler kesin ama ben hamile kalınca kaldı şanslı işte şimdide buna bi yağ çekmeler felan benim ünvanım uzman, bu kızın ki elemandı, ben 7 yıldır burda çalışıyorum bu 2 yıldır ben hamileyim yorulmuyum diye muhasebe aldılar bunuda bütçeye ama hanfendi millete bütçe uzmanıyım diyomuş bende kim deklare etmiş dedim ama kimse ses çıkarmıyo bende sabrediyorum doğum sonrası görüşcem bakalım ne olacak ne bitecek...şurda 4 ayım var bunlar yüzünden sağlığımı tehlikeye atamam diye sabrediyorum üstelik eşimde iş bulamadı bi ben çalışıyorum...

ıyyy kızıda bogazlayasaım geldı desene sayende dort ayak ustune dusuyor

uklacığım takma demek den başka birşey gelmez elden
rahat ol işler elbet yapılır
kasmadan çalış sende anlasınlar kıymetini
takmamak elde değilki seviniyordum şurda biraz rahat ediyorum çenelerinden diye
her fırsatta iğneleyeci lafları oluyor işte:sm_confused:

bu sabah bebişime kg olsun bana da enerji versin diye pekmez şerbeti içtim bir bardak ve su anda mide bulantısından ölüyorum.kansızlıktan dolayı eskiden sabahları işe gelmeden hep içerdim 1 bardak pekmezi sanırım simdi hamilelikten dolayı çok kötü oldum midem bulanıyor iştahım gitti bişey yiyemedim
benimde 3 gündür acayip mide yanmam var acaba bebişin saçımı çıkıyoda ondan böle oluyo diyorum:sm_confused:

Bende pekmez yiyemiyorum ama sana önerim eğer yoğurdun içine karıştırıp yersen mideni bulandırmıyor.Kan olsun enerji versin diye ben o şekilde tüketiyordum.Kanım iyi bide çok kilo aldığım için yemiyorum artık.

hee hakketten.sempatiksalakcinni

canım sakın pekmezi yoğurda yada süte karıştırma.
bütün etkisini yitirir, faydaını göremezsin. sulandırarak iç ve içtikten sonra süt ve süt ürünleri tüketme.

mide bulantısı yaşamayanlara özenıyorum yaaaaa mahvoluyorm hala kotym:( isyan etmek ıstemıyorm ama agzmdn cok kotu seylerde cıkktıgı oluyor

sabah içme akşamları iç ben öle yapıyom cnmm
sabahları sulu şeyler mide bulantısı yapar zaten
benim hiç bulantım olmadığı halde hala sabahları şu su muhabbetiiii beni çileden çıkarırrrrr

iceyim gün boyu enerji olsun bana da dedim valla bakalım yarınbiraz daha az icicem gecti gibi bulantım ama istahım gitti ya bilmiyorumkismile

Çok oynak kız benmki kime çektyse kaydirigubbakcemile3
Gece uyuyamıyom içimde yaratık var gibi geliyo tırsıyom kaydirigubbakcemile3

ayy ne guzel keşke bnmkıde hıc durmasaaa zatn yenı yenı hıssdyrm bazn kıprdmyr:(

normalde bulanmazdı ama bugün ne oldu anlamadım mafoldumben kg olayını sorma dilek ya ben de cok kg aldım bizim sirkette bir arkadas daha hamile benden 2 hafta falan geride kız sadece 3,5 kg falan aldı bense 7 kg aldım ohaoldumsmile:gitme:[/QUOTE]
Hamilelikden dolayı bende önceden ekmekle felan yerdim ama hamilelikde midem kaldırmıyor. Ben utanarak sölüyorum 10 kilo almışım son ay 2 -3 kilo birden almışım doktorumda çok almışsın deyince eşim artık yemek vermiyor banaohaoldumsmile
[

takmamak elde değilki seviniyordum şurda biraz rahat ediyorum çenelerinden diye
her fırsatta iğneleyeci lafları oluyor işte:sm_confused:

İğnelesinler ukla bende bu işyerimde çook çekiyorum ne salaklığım ne aptallığım kalıyor bana her bağırdığında 3 ayım kaldı istediğin kadar bağır diye içimden onunla kavga ediyorum. Laf soksunlar 3-4 ay sonra seni mumla ararlar merak etme.

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Pekmez olayini ben yapamam, zaten hamilelikten once de
midem kalkardi pekmezdem simdi sanirim hic tutamam kendimi.
Ama bu son 1/2 haftadir oyle bir halsiz, oyle bir enerjisizim ki anlatamam.
Demir ve vitamin ilaclarimi hic kullanmadim simdiye kadar ama sanirim
kullanmaya baslayacagim sizce fark eder mi, yani kullanirsam biraz daha toparlanir miyim.

Uyuyo demekki annesi yada keyfi yerinde öle düşün :ecrin_bebek:
Ben böle olunca telaşa dşüyom acaba bişeymi oluyo falan diye kafamçokkarıştı

Benimki de cok haylaz kiz, bende yeni yeni hissetmeye basladim ama coook nadir.
Bir defa tekmeliyor ikinciyi bekliyorum tik yok, birturlu babaya hissettiremedik bu yuzden.

benimde 3 gündür acayip mide yanmam var acaba bebişin saçımı çıkıyoda ondan böle oluyo diyorum:sm_confused:
Aslında batıl inanç diyolar ama bende inanıyorum buna. Bu dönemlerde reflü şikayeti artıyormuş bende ne yesem midem yanıyor. özelikle susamlı ve börek tarzı yiyecekler öldürüyor beni.
canım sakın pekmezi yoğurda yada süte karıştırma.
bütün etkisini yitirir, faydaını göremezsin. sulandırarak iç ve içtikten sonra süt ve süt ürünleri tüketme.
aaa neden görülmüyor yoğurt etkisini kaybettiriyor mu?
mide bulantısı yaşamayanlara özenıyorum yaaaaa mahvoluyorm hala kotym:( isyan etmek ıstemıyorm ama agzmdn cok kotu seylerde cıkktıgı oluyor

Bende senin gibiydim isyan eder olmuştum geceleri ağlardım ama bir gün kanamam gelince anladım ne kadar kıymetli olduğunu ve artık ne olursa olsun isayn etmiyorum şikayet etmiyorum Geçecek sabır de güneşim elbette geçecek az kaldı.
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Pekmez olayini ben yapamam, zaten hamilelikten once de
midem kalkardi pekmezdem simdi sanirim hic tutamam kendimi.
Ama bu son 1/2 haftadir oyle bir halsiz, oyle bir enerjisizim ki anlatamam.
Demir ve vitamin ilaclarimi hic kullanmadim simdiye kadar ama sanirim
kullanmaya baslayacagim sizce fark eder mi, yani kullanirsam biraz daha toparlanir miyim.

İç tabiki de vitamin ve demir ilaçları o yüzden veriliyor zaten.

Back
X