2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy allah korusun
Okuma canım öle şeyleri ya empati kuruyo insan ister istemez :çok üzgünüm:
iyiyim canım sağol ama bizi epey bir korkuttu. Yatırmadı hiç hep gezmek istedi gecenin bir vakti. birde burda erken doğum riski geçiren arkadaşları okuyunca çok korktum.

canım kızçen hayırlı olsun.sağlıkla gelsin inşallah.
bizim ev sahibimizin süpriz tayini çıktı.yaza bekliyoduk ama erken oldu işte.
baktığımız evler 140-160 metrekare arası değişiyo.kiralarda 380-500 arası.kömürlü olan çok az.çoğu doğalgaza geçmiş.bide 2 tane evi çok beğendik.tutmaya karar verdik.ikisi de sözleşme yanında bide senet istiyolar.delirmiş tüm ev sahipleri.

çok sağol canım opuyorumnanaktan belki bizim kızlar iyi arkadaş olurlar büyüyünce (biz hala denizlide olursak tabi) bizimde baktığımız evler ya büyük ama çok eski yada çok yeni güzel ama küçük ortasını bulamadık yani.. ne o ev sahibi öyle bizim girceğimiz ev depozitosu falan bile yoktu.. çıldırmış bunlar.. ama senet çok tehlikeli kabul etmeyin sakın yapmayın canım... (bu arada özelden bana mail adresini atarmısın canım zahmet olmazsa)

İnanırmısın arkadaşım dun akşam yemek hazırlarken sen aklıma geldın.Çokda sohbet etmemeize rağmen.Bi bankacı arkadaş vardı niye gırmıyoki acaba bı sorunmu var dıye gecırdım.Bugün sen yazdın.Aman girememnin sebebi işler olsun canım.Ben de işlerden çok yazamıyorum buraya ama sıkı takıp edıp okuyorum hepinizin yazılarını.Hoşgeldin tekraropuyorumnanaktan

canım yaa çok sağol... olumunekankayizsmile kalbin temizmiş demekki.. yok ben hiç takip edip giremiyorum yoğun olunca ne yazıkki :sinifsinif:

bu sabah bebişime kg olsun bana da enerji versin diye pekmez şerbeti içtim bir bardak ve su anda mide bulantısından ölüyorum.kansızlıktan dolayı eskiden sabahları işe gelmeden hep içerdim 1 bardak pekmezi sanırım simdi hamilelikten dolayı çok kötü oldum midem bulanıyor iştahım gitti bişey yiyemedim

acımasız insanlar yaaaaaa ne demek agır tarafı bitmiş artk bundn sonrası zor senın için yardımcı olacaklarına dahada sıkıstırıyorlar boşver sen takma onları ya degmezzzzz sınrlenmeee bebişinide uzme işide agrdn yap boşver konsp dursunlar öle
Valla canım ağırdan yapsam tepeme biner bittimi rapor diye daraltıp durur bir an önce verip kurtuluyu diyorum
zaten dün bana bundan sonra sen yapıcaksın dediği zaman dedimki ben 3 ay sonra olamıycam ona göre verin dedim olsun dedi kıllığına yapıyor sanki boş oturuyoz
burda..

bu sabah bebişime kg olsun bana da enerji versin diye pekmez şerbeti içtim bir bardak ve su anda mide bulantısından ölüyorum.kansızlıktan dolayı eskiden sabahları işe gelmeden hep içerdim 1 bardak pekmezi sanırım simdi hamilelikten dolayı çok kötü oldum midem bulanıyor iştahım gitti bişey yiyemedim
Bende pekmez yiyemiyorum ama sana önerim eğer yoğurdun içine karıştırıp yersen mideni bulandırmıyor.Kan olsun enerji versin diye ben o şekilde tüketiyordum.Kanım iyi bide çok kilo aldığım için yemiyorum artık.
Hakkettenmi Dilek be akannehir

hee hakketten.sempatiksalakcinni

Valla canım ağırdan yapsam tepeme biner bittimi rapor diye daraltıp durur bir an önce verip kurtuluyu diyorum
zaten dün bana bundan sonra sen yapıcaksın dediği zaman dedimki ben 3 ay sonra olamıycam ona göre verin dedim olsun dedi kıllığına yapıyor sanki boş oturuyoz
burda..

ıyyyyyyyyyyyyyyyboğazlayasım gelıyor böle tipleri:oklava:

aklinialirimsmile sagol canım. guzel haberlerle geldım ALLAHa çok şükür. herşeyı guzel çıktı. parmacıkları, kalbı beynı burun kemıgı gözyaşlarımı tutamadım.canım evladım. bu arada kilo almış sevındım geçen hafta 270gr dı şimdi 480 olmuş. pekmezler işe yaramış sanırım. :nazar:

canım ayrıntılı 270 tuttu benım özel sigortam oldugu için 60 verdim. benım dr. 24. haftaa kalma demişti bu nedenle bu hafta gıttım. ben hastanemden memnunum bende sureklı doblere gırıyorum. özel sıgortam olmasına karşı acıbadem ve jimeri tercıh etmedım.nedenı daha önce acıbademde amelıyat oldum sadece gösteriş başka bişey yok, jimerde yenı bır hastane tavsıye alacak bırını bulamadıgım için gıtmedım. pembe mavide 12 arkadşım dogum yaptı 8i normal dogum yaptı,ve hepsı çok memnun kaldı bu nedenle tercıh ettım.

çok sevindim cnm gözün aydın oohh kilomuzda iyi
insan bi an ümitsizliğe kapılıyor demi ....
kilosu az gibi geliyorrrr
bakalım benmki kaç oldu ptesi kader anııııııı

tekrar gözün aydın cnmmmmmmm alkisalkisalkishihoyyyt

ne değerli kızmış öyle 3 ayda çok daralıp bunalmış seni görmüyo kimsenin gözü sen olmasan napcaklardı
canım bu kızı yaklaşık 5 ay önce işten çıkartmaya kalktı çok dik başlı asi bilmem ne diye, kızda iş yerinde hiç çekinmeden iş arıyorum felan bi sürü şey diyodu üstelik korkmadan bunu duyunca çıkartıcaz ocak demişler kesin ama ben hamile kalınca kaldı şanslı işte şimdide buna bi yağ çekmeler felan benim ünvanım uzman, bu kızın ki elemandı, ben 7 yıldır burda çalışıyorum bu 2 yıldır ben hamileyim yorulmuyum diye muhasebe aldılar bunuda bütçeye ama hanfendi millete bütçe uzmanıyım diyomuş bende kim deklare etmiş dedim ama kimse ses çıkarmıyo bende sabrediyorum doğum sonrası görüşcem bakalım ne olacak ne bitecek...şurda 4 ayım var bunlar yüzünden sağlığımı tehlikeye atamam diye sabrediyorum üstelik eşimde iş bulamadı bi ben çalışıyorum...

Back
X