Yolun yarısı geçti bile kızlar. Daha dün gibiydi kese gördük pıtpıt duyduk derken... Yakındır doğurmamız...
günaydıınnn banaaa....
nasılsınız şişkolar????
geçmişe gıtmemı tavsıye eden var mı? özet geçin bakemmm
kıs ben eve gidince zor atıyom kendimi mutfağa yemek yapıp yedik diyene kadar 9 oluyo sonrada halim kalmıyo int. girmeyebilmiyorumkismileuklacım hani foto koyuyrdn sen yafss
hangi hastaneye gidiyosun sen canımmdoğru bazı hastaneler süslüyor ama benimkisinde varmıdır acep öyle bir mevzu ? kızlara pembe erkeklere mavi kapı susu takıyorlar dimiii aklıma geldi simdi evt gerek yok extra bişey yapmaya..ay ne hevesliymişim doğurmaya süslemeye ve süslenmeye kaydirigubbakcemile3
Elhamra nerde bugün? Özgenin hiç sesi çıkmıyo? daemon da aşağda ismi görünüyo ama tık yok?
Şimdi kızmaya başlıyodum hoşgeldn :CüvCüv:
Marya biz şimdi 40. haftamızdamı doğurcaz kısmetse
Ama ozman 10 aylık etmezmi?
Anlamadım gitti şu ay olayını yaf
benimkini anlatayım eve giderim ayakkabılarımı çıkarır içeri alır eşyalarımı hemenİİDE CİMRİLİK YAPIYOR İCRAAT YOK HEVES YOKGORNTUDE HEVES VAR AMA
BİDE BUNLARI YAPMAK ZORNDA BEBEK BEBEK 1.5 SENEDIR BEYNIMI YEDI TAMAM BENDE MUTLUYUM BEBEGIM OLACAGI ICIN AMA ISRARLARI YUZUNDEN BEBEK YAPMAYA KARAR VERDIK BİZ BUNLARADA KATLANSINNN
YOKSA BULUNDUGUM SEHIRE YENI YENI ALISMAYA CALISIYORUM İŞİMDE YENIYIM VE HAMİŞİM:):CüvCüv:
buyruunnn yiiirum...yaw okuyom takip ediyom da internette araştırma fln yapıyom o nedennen muhabbetlere pek katılamıyom sempatiksalakcinnikızma yavrucum geldım..
bugun carsamba ya elhın kocası ızınlıdır..
özgenın nıe sesı cıkmıyomuş bi durtukleyım onu..
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gitme yevrum çok konuştukgünaydıınnn banaaa....
nasılsınız şişkolar????
geçmişe gıtmemı tavsıye eden var mı? özet geçin bakemmm
kızma yavrucum geldım..
bugun carsamba ya elhın kocası ızınlıdır..
özgenın nıe sesı cıkmıyomuş bi durtukleyım onu..
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
benimkini anlatayım eve giderim ayakkabılarımı çıkarır içeri alır eşyalarımı hemen
sonra yemek olayına geçeriz yardım eder, yemek biter salona geçeriz ben uzanırım o ara m.suyu sıkar getiri bana her gece fix bunlar
alışveriş konusunda ben alırım niye aldın demez ama mesela hadi oda bakalım desem
off daha çok var der yada buhar mak. alıcam dedim onada zaten yaza denk geliyo kışa alırız dedi işte uyuzlukları oluyo arada ama genel anlamda iyi
bebek kıyafeti baktık geçen mothercardeben tabi dolaştım sıkılmadım baktım bu mağaza dışında ayy deli oldum çıktım gittim bunun yanından peşimden geldi ne oldu almadınmı diye dedim kendime alıyom sanki insan bi bakar fikir verir dedim kızdım tavır yaptım sonra benle geldi baktı felan sen daha iyi beceriyosun zevkine güveniyorum diye gelmiyorum dedi olsun dedim kızımız üzülür dedim..
benimkini anlatayım eve giderim ayakkabılarımı çıkarır içeri alır eşyalarımı hemen
sonra yemek olayına geçeriz yardım eder, yemek biter salona geçeriz ben uzanırım o ara m.suyu sıkar getiri bana her gece fix bunlar
alışveriş konusunda ben alırım niye aldın demez ama mesela hadi oda bakalım desem
off daha çok var der yada buhar mak. alıcam dedim onada zaten yaza denk geliyo kışa alırız dedi işte uyuzlukları oluyo arada ama genel anlamda iyi
bebek kıyafeti baktık geçen mothercardeben tabi dolaştım sıkılmadım baktım bu mağaza dışında ayy deli oldum çıktım gittim bunun yanından peşimden geldi ne oldu almadınmı diye dedim kendime alıyom sanki insan bi bakar fikir verir dedim kızdım tavır yaptım sonra benle geldi baktı felan sen daha iyi beceriyosun zevkine güveniyorum diye gelmiyorum dedi olsun dedim kızımız üzülür dedim..
ne araştırıyon kızzzz bizede diii bakimmmCADIARZUbuyruunnn yiiirum...yaw okuyom takip ediyom da internette araştırma fln yapıyom o nedennen muhabbetlere pek katılamıyom sempatiksalakcinni
bana dr dediki biz hafta hesabı yapıyoruz ya
yani 4 hafta olduğunda 1 ay olmuş oluyo bize göre
ama öyle değilmiş ayın artık günleri var dedi dr. bunları hesaplamıyosunuz
yani şimdi ben hafta hesabıma göre 21. haftadayım 5 ay 1 hafta olmuş oluyorum
fakat ayın 16sı benim başlangıcım olduğu için bu ayın 16sında tam 5 aylık olmuş olucam yani arada 2 hafta oynuyo kafamçokkarıştı
benim anladığım veya anlayamadığım bu kafamçokkarıştı
yok anacım kıyafet konusunda zevklidir alır felan hatta banada alır getirirakşam rituelimiz aynı yannız :)
alışveriş konusunda benimkide durgun, ama anlamıyor da ondan garibim. onun kıyafetlerini bile ben alırdım zaten!
ne arastırıyon yavrummmbuyruunnn yiiirum...yaw okuyom takip ediyom da internette araştırma fln yapıyom o nedennen muhabbetlere pek katılamıyom sempatiksalakcinni
temem gıtmıycemgitme yevrum çok konuştuk
kaynana çekiştirdik,işlerden bhasettik, ağrılardan felan
şimdide öle kocaları çekiştiriyozz
Ozman elhamrayı özledğmden dolayı yarın sarkabilirim o na sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?