- Konu Sahibi daemon
-
- #48.161
sen niden bayıldın yiiirumakannehir
amaan be verdik ya sitenin linkini bak işte üşengeç sempatiksalakcinnisen ucuzları al bizim paçalarımızdan aktığı için ben gider nerde kazık var onları bulu veririm merak etme sen :umursamaz:
beni çok sebiyosun küsemezsin ki Şeniz
sen niden bayıldın yiiirum
amaan be verdik ya sitenin linkini bak işte üşengeç sempatiksalakcinni
daha naapiim senin adına sipariş mi veriyim sempatiksalakcinni
sizin orda ekşioğlu sitesinde bı yere bakıcaz bende sana onu sorcaktım nası bı sıte orası.
bırde yıne sızın oralarda bazı sokaklarda bulduk netten ama aksam gıdıcez ıste tam olarak nası tarıf edebılırım bılmıyorum..
namık kemal mahallesıne dogru gıbı
amaan be verdik ya sitenin linkini bak işte üşengeç sempatiksalakcinni
daha naapiim senin adına sipariş mi veriyim sempatiksalakcinni
kızlar bana yardımcı olunnnnn....bu detaylı ultrason şimdi dr yönlendirdiği yeri aradım 170e çekiolarmış iyimi fiyat ???? randevu alimmi sizce
şaşırdım da ondan yevruuumm..seni paylaşımcı biri olarak bilirdimmmboshayallersmilefisfisfis
küsemezsiinnn olumunekankayizsmilesevgimi kalbime gömer küserimmsempatiksalakcinni
evet saf deterjan mı ne varmış bebek deterjanıkızlar bebişlerin kıyafetleri için ayrı deterjan mı kullancaz bebek için özel bişi sitede gördüm de soriim dedim
not: Bilmediğimden değil, sizi deniyorum biliyomusunuz diye sempatiksalakcinni
hee olur çok mantuklu sempatiksalakcinnibende beceremıyomda benım yerıme sıparıs verır mısın ben sana ev adresımı yollıyım.
kargo parası benden gerısı senden hehe hehehe heheheolumunekankayizsmile
ben dün 50ye yaptırdım..hastaneden hastaneye çok farkediyo..
kızlar bana yardımcı olunnnnn....bu detaylı ultrason şimdi dr yönlendirdiği yeri aradım 170e çekiolarmış iyimi fiyat ???? randevu alimmi sizce
170 miii??? akannehir
kızlar bebişlerin kıyafetleri için ayrı deterjan mı kullancaz bebek için özel bişi sitede gördüm de soriim dedim
not: Bilmediğimden değil, sizi deniyorum biliyomusunuz diye sempatiksalakcinni
240 dedi önce,bu yardımcı oldukları fiyatmış,banada çok fazla geldi,başka yer bilen yokmu ??
Kızlar ben boyamıştım ılk ay .Bılmıyodum hamile olduğumu.Sonradan okadar üzüldümki.Ama Allahım sağlık versin bebişlerimize inş.Şimdi saçım 2 renk gibi ama yınede boyamıyorum boyamıcamda,kestirmiyorum bile saçımı hatta.İşte ınsan çok üzülüyo bılmeden yaptıklarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?